Ticker

10/recent/ticker-posts

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ...΄Γ....;;;ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΒΟΜΒΑ Β.Πούτιν προς Τραμπ:casus belli η παρεμπόδιση των πλοίων.. Η Ρωσία μπαίνει στη Συρία ΜΕ 50 ρώσικα ΠΛΟΙΑ φορτωμένα με όπλα...Ο Πούτιν διαμήνυσε στο Τραμπ, πως αν αναχαιτίσει ΡΩΣΙΚΑ πλοία θα ΚΥΡΗΞΕΙ πόλεμο εναντίον της Αμερικής και όλες οι αμερικανικές βάσεις στη Συρία θα καταστραφούν.


ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ...΄Γ....;;;ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΒΟΜΒΑ Β.Πούτιν προς Τραμπ:casus belli η παρεμπόδιση των πλοίων.. Η Ρωσία μπαίνει στη Συρία ΜΕ 50 ρώσικα ΠΛΟΙΑ φορτωμένα με όπλα...Ο Πούτιν  διαμήνυσε στο Τραμπ, πως αν αναχαιτίσει ΡΩΣΙΚΑ πλοία θα ΚΥΡΗΞΕΙ πόλεμο εναντίον της Αμερικής και όλες οι αμερικανικές βάσεις στη Συρία θα καταστραφούν.








… σπάσουν το νόμο Καίραρ πολιορκίας στη Συρία.

Η Ρωσία μπαίνει στη Συρία με 50 πλοία φορτωμένα με όπλα, παρακάμπτοντας το νόμο του Καίσαρα των ΗΠΑ , για να βοηθήσει και να στηρίξει τις συριακές και ρωσικές δυνάμεις στη Συρία
Ο Πούτιν, διαμήνυσε στο Τραμπ, πως αν αναχαιτίσει πλοία που εισέρχονται στη Συρία, θα κηρύξουμε πόλεμο εναντίον της Αμερικής και όλες οι αμερικανικές βάσεις στη Συρία θα καταστραφούν.
Το Ιράν μπαίνει στη Συρία με 140 πλοία φορτωμένα με διάφορα τρόφιμα, παρακάμπτοντας το νόμο του Καίσαρα..
Και ο Χαμενεΐ, διαμήνυσε στο Τραμπ, όποιος παρεμποδίσει τα ιρανικά πλοία που εισέρχονται στη Συρία θα καταστραφεί μαζί με τις υπάρχοντες δυνάμεις του .
dimpenews.com