Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΟ!!Φανταστικό σενάριο ή εφιαλτική πραγματικότητα;;;;Ο καθένας θα αποφασίσει ανάλογα από πια οπτική γωνία βλέπει το μέλλον.Το μόνο σίγουρο είναι ένα.Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει.


ΕΚΤΑΚΤΟ!!Φανταστικό σενάριο ή εφιαλτική πραγματικότητα;;;;Ο καθένας θα αποφασίσει ανάλογα από πια οπτική γωνία βλέπει το μέλλον.Το μόνο σίγουρο είναι ένα.Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει.
Η αντίστροφη μέτρηση είχε ξεκινήσει.Είχε ξεκινήσει όταν απεγνωσμένα οι φοβισμένοι άνθρωποι ζητούσαν από μόνοι τους περιορισμό των ελευθεριών τους.
Και αυτό έγινε ξαφνικά και άμεσα και χωρίς καθόλου κρατική βία.Όλα ισοπεδώθηκαν και ξεχάστηκαν μπροστά στον άμεσο κίνδυνο του να χάσουν οι πολίτες ότι πιο πολύτιμο είχαν.
Την ζωή τους.
Στο βωμό της αυτοσυντήρησης ξεχάστηκαν όλα.Εθνικά προβλήματα, κοινωνική συμπεριφορά, ιδεολογίες, ομάδες.Ακόμα και η θρησκεία.Όλα υποδαυλίστηκαν μπροστά στην επιβίωση!
Ύψιστος στόχος δεν ήταν η σωτηρία της Ψυχής του ανθρώπου αλλά η σωτηρία του φθαρτού σώματος του ανθρώπου.
Είχε έρθει πλέον η εποχή που δεν υπήρχαν κόμματα, ιδεολογίες, παρατάξεις.
Δεν υπήρχαν έθνη, φυλές, θρησκείες.
Δεν υπήρχαν καν πλούσιοι και φτωχοί.
Ο πληθυσμός είχε χωριστεί στα δύο.
Στους πολλούς, τους «πειθαρχημένους» πολίτες,
που πίστευσαν στην Παγκόσμια Ειρήνη και έγιναν πειθήνιοι πολίτες-στρατιωτάκια που εκτελούσαν πρόθυμα τις οδηγίες του παγκόσμιου Ηγέτη.
Παροχές, ασφάλεια, εργασία, σύνταξη,κοινωνική και παγκόσμια ειρήνη για τον πλανήτη.
Για όλους τα καλύτερα!
Και τα παιδιά τους, έμαθαν κι αυτά από μικρά να εκτελούν τις οδηγίες της παγκόσμιας κυβέρνησης, χωρίς να σκέφτονται. Δεν χρειάζονταν άλλωστε να σκέφτονται. Γι’ αυτούς σκεφτόταν ο Ηγέτης.
Άλλωστε αυτός ο Ηγέτης εξάλειψε ότι χώριζε τις φυλές μεταξύ τους. Δεν υπήρχαν μίση, δεν υπήρχαν σύνορα, δεν υπήρχαν πόλεμοι, κατ΄ουσίαν δεν υπήρχαν θρησκείες.
Δεν υπήρχαν τίποτα να χωρίσουν πλέον οι άνθρωποι αφού ο Ηγέτης ήταν εκτός από πολιτικός και θρησκευτικός Αρχηγός.
Στον αντίποδα αυτού του κόσμου οι «Αρνητές».
Αυτοί που αρνήθηκαν τις νέες ταυτότητες, το τσιπάρισμα.
Ήταν αυτοί που δεν δέχτηκαν τα εμβόλια της νέας τάξης πραγμάτων και ήταν εν δυνάμει βιολογικοί τρομοκράτες αφού η άρνηση τους για εμβολιασμό στις καινούργιες ιώσεις τους καθιστούσε δημόσιους κίνδυνους.
Και το χειρότερο αυτοί οι Αρνητές παρέμεναν πιστοί σε επικίνδυνα Ιδανικά, όπως Πατρίδα και Έθνος αλλά κυρίως στο να αγαπάνε τον Χριστό, με κάθε κόστος.
Ήταν τόσο αναχρονιστικοί που δεν πίστευαν ούτε τους επιστήμονες και συνέχιζαν να θεωρούν ότι ο Χριστός θα τους προστατεύσει από κάθε κακό!
Αυτοί οι λίγοι «Αρνητές»,  ήταν ο εχθρός της τέλειας κοινωνίας που βίωναν οι Πειθαρχημένοι πολίτες του Ηγέτη.
Γρήγορα τους στερήθηκαν τα πάντα.Όλα έγιναν μη προσβάσιμα σε αυτούς που δεν δεχόντουσαν να πειθαρχήσουν στις εντολές της νέας τάξης.
Οικογένειες χωρίστηκαν, φίλοι μάλωσαν, αδέρφια έγιναν εχθροί.Ο καθένας με ευθύνη την ψυχή του πήρε τις αποφάσεις του.Οι πολλοί λύγισαν μπροστά στην στέρηση.Η αναγκαία λογική και οι ευθύνες για τον τρόπο ζωής που είχαν δημιουργήσει δεν τους άφηνε πολλά περιθώρια.
Στον αντίποδα αυτού, οι Αρνητές, κόντρα στην παγκόσμια κοινή λογική και με ελπίδα μόνο στον Χριστό, ξεπέρασαν τον εαυτό τους.Αρνήθηκαν τα πάντα!
Οι πειθαρχημένοι αγανάκτησαν εμπρός στην αδιαλλαξία των Αρνητών.
Γι’ αυτό έπρεπε οι Αρνητές να εξαφανιστούν από τις κοινωνίες, να διωχθούν,να πεινάσουν και τελικά να συνετιστούν ή να πεθάνουν…
Όλα αυτά μπορεί να είναι φαντασμένες βλακείες ή απλά εικόνες από το μέλλον.
Ο καθένας θα αποφασίσει ανάλογα από πια οπτική γωνία βλέπει το μέλλον.
Το μόνο σίγουρο είναι ένα.Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει.
Ιερός Λόχος 2012
Ελληνορθόδοξη Στρατιά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Featured

loading...