Ticker

10/recent/ticker-posts

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΟ!!:Toυρκικός αντιπερισπασμός.Χτύπημα στα σύνορα.Σοβαρά επεισόδια.[ΒΙΝΤΕΟ]


ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΟ!!:Toυρκικός αντιπερισπασμός.Χτύπημα στα σύνορα.Σοβαρά επεισόδια.[ΒΙΝΤΕΟ]







Άγρια επεισόδια εκτυλίσσονται και πάλι στον Έβρο. Το πολεμικό σκηνικό πυροδοτόθηκε όταν συγκεντρώθηκαν μετανάστες και προσπαθούσαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό.
Την ενθάρρυνση της τουρκικής πλευράς είχαν οι μετανάστες, ενώ έγινε και χρήση χημικών.
Ομάδες παράνομων μεταναστών συνεχίζουν να βρίσκονται στο μεθοριακό σταθμό του Παζαρκουλέ στον Έβρο, αναζητώντας τρόπους ν’ ανοίξουν διόδους στον φράκτη για να περάσουν παράνομα στην Ελλάδα.
Αργά το απόγευμα της Πέμπτης, ομάδα παράνομων μεταναστών, έβαλε φωτιά σε δέντρο πλησίον του φράκτη στις Καστανιές, προκειμένου αυτό να πέσει και να καταστρέψει τμήμα του, δημιουργώντας δίοδο προς το ελληνικό έδαφος.
Η προσπάθειά τους ωστόσο, απετράπη από την άμεση αντίδραση ελληνικών αστυνομικών δυνάμεων, που ταυτόχρονα δημιούργησαν διπλή περίμετρο στο σημείο προκειμένου να τους αποτρέψουν σε περίπτωση που πετυχαίναν τον στόχο τους.
ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.