Ticker

10/recent/ticker-posts

ΣΥΜΦΩΝΑ με δημοσίευμα των Financial Times ΦΟΡΕΑΣ του κορωνοϊού συμμετείχε σε συνέδριο με 250 συνέδρους σε εκθεσιακό χώρο του Λονδίνου.ΕΣΤΕΙΛΑΝ Επιστολή ΠΟΥ καλεί τους συνέδρους να αποφεύγουν επαφή με άλλους ανθρώπους και να καλέσουν την γραμμή βοήθειας του εθνικού συστήματος NHS αν εκδηλώσουν ανησυχητικά συμπτώματα, όπως πυρετό ή βήχα.

ΣΥΜΦΩΝΑ με δημοσίευμα των Financial Times ΦΟΡΕΑΣ  του κορωνοϊού συμμετείχε σε συνέδριο με  250 συνέδρους σε εκθεσιακό χώρο του Λονδίνου.ΕΣΤΕΙΛΑΝ Επιστολή ΠΟΥ καλεί τους συνέδρους   να αποφεύγουν επαφή με άλλους ανθρώπους και να καλέσουν την γραμμή βοήθειας του εθνικού συστήματος NHS αν εκδηλώσουν ανησυχητικά συμπτώματα, όπως πυρετό ή βήχα.







Σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times, φορέας του κορωνοϊού στη Βρετανία συμμετείχε σε συνέδριο με περίπου 250 συνέδρους σε μεγάλο εκθεσιακό χώρο του Λονδίνου.
Η εφημερίδα επικαλείται ένα e-mail που εστάλη από τους διοργανωτές σε όλους τους συμμετέχοντες στο συνέδριο «UK Bus Summit», το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο QEII Centre στο Γουέστμινστερ.
Το ηλεκτρονικό μήνυμα εστάλη κατόπιν εντολής και με συνημμένη επιστολή από την υπηρεσία Δημόσια Υγεία Αγγλίας. Η επιστολή καλεί τους συνέδρους να μην κάνουν κάτι αν δεν εμφανίζουν συμπτώματα του κορωνοϊού, αλλά να μείνουν στο σπίτι τους, να αποφεύγουν επαφή με άλλους ανθρώπους και να καλέσουν την τηλεφωνική γραμμή βοήθειας του εθνικού συστήματος υγείας NHS αν εκδηλώσουν ανησυχητικά συμπτώματα, όπως πυρετό ή βήχα.
«Ενώ ο βαθμός επαφής που μπορεί να είχατε με το κρούσμα στο συνέδριο είναι απίθανο να ήταν σημαντικός, λαμβάνουμε μία προληπτική προσέγγιση και σας ενημερώνουμε», ανάφερει η επιστολή.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.