Ticker

10/recent/ticker-posts

Καιρός:Νέα ΙΣΧΥΡΗ κακοκαιρία ΧΙΟΝΙΑ και πτώση θερμοκρασίας της βόρειας Ελλάδας από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.!Καρέ - καρέ η εξέλιξη (video)


Καιρός:Νέα ΙΣΧΥΡΗ κακοκαιρία ΧΙΟΝΙΑ και πτώση θερμοκρασίας της βόρειας Ελλάδας από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.!Καρέ - καρέ η εξέλιξη (video)








Σύντομο θα είναι το διάστημα της βελτίωσης του καιρού από τη Δευτέρα, καθώς απ' την Τετάρτη αναμένεται νέα επιδείνωση των καιρικών συνθηκών και από την Πέμπτη θα συνδυαστεί και με πτώση της θερμοκρασίας.
Και τα μεσημεριανά προγνωστικά στοιχεία του καιρικού μοντέλου GFS επιμένουν για το πέρασμα ενός ισχυρού βαρομετρικού χαμηλού πάνω απ' την Ελλάδα, το οποίο θα προκαλέσει σημαντικές βροχές και αρκετά έντονες χιονοπτώσεις στα ορεινά, αλλά και ημιορεινά της βόρειας Ελλάδας, από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.
Δείτε στον ακόλουθο χάρτη πώς αναμένεται να επικρατήσουν ψυχρές αέριες μάζες και στην περιοχή μας από την Πέμπτη, ρίχνοντας σημαντικά τη θερμοκρασία:

Δείτε πώς θα κινηθούν τα βαρομετρικά συστήματα πάνω απ' την Ελλάδα και τις περιοχές που θα έχουν έντονες βροχές αλλά και χιονοπτώσεις, από την ερχόμενη Τετάρτη και μέχρι την Παρασκευή. πηγη

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.