Ticker

10/recent/ticker-posts

Σεισμολόγος και επιστημονικός συνεργάτης της ΕΕ και της UNESCO κ. Γεράσιμος Παπαδόπουλος μίλησε ΣΗΜΕΡΑ στο CNN Greece....!!ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΥΣΗΧΑΖΟΜΑΣΤΕ...θα έχουμε ΠΟΛΥ μεγάλους σεισμούς....!![ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ]

Σεισμολόγος και επιστημονικός συνεργάτης της ΕΕ και της UNESCO κ. Γεράσιμος Παπαδόπουλος μίλησε ΣΗΜΕΡΑ στο CNN Greece....!!
ΝΑ  ΜΗΝ ΕΦΥΣΗΧΑΖΟΜΑΣΤΕ...θα έχουμε ΠΟΛΥ μεγάλους σεισμούς....!![ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ]





Με αφορμή την πρόσφατη έντονη σεισμική δραστηριότητα στην ευρύτερη περιοχή μας, ο σεισμολόγος και επιστημονικός συνεργάτης της ΕΕ και της UNESCO κ. Γεράσιμος Παπαδόπουλος μίλησε στο CNN Greece.



O κ. Παπαδόπουλος τόνισε ότι οι σεισμοί ενδιάμεσου βάθου, όπως ο πρόσφατος δυτικά της Κρήτης που έγινε αισθητός και στην Αττική, δεν έχουν μετασεισμούς.



«Μπορούμε να πούμε ότι ήταν ο κύριος σεισμός και ότι ο κίνδυνος πέρασε από τη συγκεκριμένη εστία», τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος.



Η περιοχή της δυτικής Κρήτης είναι δραστήρια σεισμικά και έχει δώσει πολλούς σεισμούς συνεχίζει ο κ. Παπαδόπουλος και υποστηρίζει ότι δεν συνδέονται κατ' ανάγκη οι σεισμοί της Αλβανίας και της δυτικής Κρήτης.



«Στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχουμε χαμηλά μεγέθη σεισμών αν και η στατιστική λέει ότι κάθε χρόνο έχουμε τουλάχιστον ένα σεισμό μεγέθους 6 Ρίχτερ ή και μεγαλύτερο. Είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι θα έχουμε και στο μέλλον μεγάλους σεισμούς», καταλήγει ο κ. Παπαδόπουλος.




ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.