Ticker

10/recent/ticker-posts

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ....ΕΛΕΓΕ....Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΤΑΙΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ....!!ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ...!!Ερχεται Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ «οικονομική καταστροφή»ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ...!!ΕΚΤΥΠΩΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ....!![ΒΙΝΤΕΟ]


ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ....ΕΛΕΓΕ....Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΤΑΙΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ....!!ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ...!!Ερχεται Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ  «οικονομική καταστροφή»ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ...!!ΕΚΤΥΠΩΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ....!![ΒΙΝΤΕΟ]






Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπ δήλωσε ότι μια συμφωνία μεταξύ Ουάσινγκτον και Πεκίνου είναι πιθανότερη, μετά από τηλεφωνική κλήση μεταξύ των διαπραγματευτών και των δύο χωρών την Τρίτη.

Το Boom Bust του RT, φέρνει τον Peter Schiff του Euro Pacific Capital να μιλήσει για τη
δυνατότητα επίτευξης μιας προκαταρκτικής συμφωνίας σε έναν εμπορικό πόλεμο που έχει συρθεί επί 16 μήνες.

«Δεν νομίζω ότι ο Tραμπ προσπαθεί να κάνει μια συμφωνία», λέει , εξηγώντας ότι «ο Tραμπ θέλει απλά να ανεβαίνει η χρηματιστηριακή αγορά».Όσο η χρηματιστηριακή αγορά ανεβαίνει «δεν θα μπορούσε να ενδιαφερθεί λιγότερο για μια συμφωνία με την Κίνα», συνεχίζει ο Schiff.

Ο Schiff επισημαίνει ότι η εκτύπωση χρήματος θα συνεχίσει «όσο μπορώ να δω, και αυτό είναι που οδηγεί τα αποθέματα και θα συνεχίσει να κινεί τα αποθέματα, μέχρι κάτι να προκαλέσει αυτό να αλλάξει».

Ένα άλλο πρόβλημα, σύμφωνα με τον Schiff, είναι ότι ο Αμερικανός καταναλωτής έχει βαθιά χρέη και ο «μόνος λόγος που θα μπορούσε να δαπανήσει είναι επειδή η Fed διατηρεί τα επιτόκια αρκετά χαμηλά».

Εξηγεί ότι η πίστωση εξακολουθεί να τρέχει παρά την έλλειψη νόμιμων αποταμιεύσεων για τη χρηματοδότησή της. «Έτσι, όλο αυτό το σπίτι των καρτών πρόκειται να έρθει να πέσει κάτω και ο καταναλωτής θα είναι ακριβώς στο κέντρο αυτού.»

Όλοι αυτοί οι παράγοντες συνδυάζουν ότι «οι ΗΠΑ κατευθύνονται προς μια χειρότερη οικονομική καταστροφή από αυτή που είχαμε το 2008», σύμφωνα με τον Schiff.
https://www.rt.com/business/474547-us-heading-for-recession/


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.