Ticker

10/recent/ticker-posts

«Φωτογραφίστε τα παιδιά με τον «Santa»....»:Τα έχασαν οι γονείς όταν το διάβασαν στην εφημερίδα...Περίεργο περιστατικό...(ΦΩΤΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ-ΒΙΝΤΕΟ)


«Φωτογραφίστε τα παιδιά με τον «Santa»....»:Τα έχασαν οι γονείς όταν το διάβασαν στην εφημερίδα...Περίεργο περιστατικό...(ΦΩΤΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ-ΒΙΝΤΕΟ)








Μία τοπική εφημερίδα στην Βρετανική Κολομβία του Καναδά δημοσίευσε, κατά λάθος, όπως σχολιάζουν τα μέσα ενημέρωσης, μία διαφήμιση, η οποία καλεί τα παιδιά να βγάλουν φωτογραφία με τον «Σατανά».
Το λάθος, όπως διαβάζουμε στους New York Post ήταν ο αναγραμματισμός της λέξης «Santa-Άγιος» που επέφερε την λέξη «Satan-Σατανάς».
Οι γονείς που διάβασαν την διαφήμιση έμειναν φυσικά με το στόμα ανοικτό, ενώ δημοσιογράφοι σε τηλεόραση και ραδιόφωνο διακωμώδησαν το γεγονός.
Η εν λόγω «διαφήμιση» εμφανίστηκε στην εφημερίδα στις 21. Νοεμβρίου και προωθούσε την παρέλαση των διακοπών για την 1η Δεκεμβρίου, η οποία θα συμπεριλαμβάνει, όπως γράφει η εφημερίδα, «χριστουγεννιάτικο λούνα-παρκ» και «φωτογραφίες με τον Σατανά».
Η φωτογραφία της εφημερίδας έχει προκαλέσει γέλιο αλλά και ανησυχία. Οι αντιδράσεις ποικίλουν.
Τα παιδιά πάντως θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τον «Σατανά», εεε Άη Βασίλη, ο οποίος σύμφωνα με το τραγούδι:
Σε βλέπει όταν κοιμάσαι,
Στο σπίτι στη δουλειά.
Γνωρίζει όπου και να ‘σαι
καθεμιά σου σκανδαλιά.
Ξανά στην αρχή
ο χρόνος γυρνά.
Το έλκηθρο ηχεί
τ΄αστέρια περνά.
Ο Αϊ-Βασίλης πάλι θα ‘ρθει
Για να δούμε λοιπόν πότε θα ρθει ξανά…
It appears the Valley I grew up in got a lot more metal since I moved away. If I didn't have too many books to read that say, I'd consider the trip for the picture with Satan.

Also, Captain Thunderpants is our local space pirate, because every town needs one.

Προβολή εικόνας στο Twitter


 ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.