Ticker

10/recent/ticker-posts

ALERT...!!ΡΩΣΙΑ VS ΗΠΑ...!!Β.ΠΟΥΤΙΝ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ:ΣΕ 30 ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΟΠΟΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ...!!

ALERT...!!ΡΩΣΙΑ VS ΗΠΑ...!!Β.ΠΟΥΤΙΝ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ:ΣΕ 30 ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΟΠΟΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ...!!

 


Οι συνεχείς προκλήσεις του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ σε ευρωπαϊκό έδαφος κατά της Ρωσίας, φαίνεται πως έχουν αρχίσει και εξοργίζουν… «επικίνδυνα» τον πρόεδρο Βλαδιμήρ Πούτιν.
Όπως αναφέρεται : Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε  ότι η Ρωσία θα είναι αναγκασμένη να βάλει στο στόχαστρο της όποια ευρωπαϊκή χώρα δεχθεί να φιλοξενήσει στο έδαφός της πυρηνικούς πυραύλους των ΗΠΑ, μετά την ανακοίνωση του Ντόναλντ Τραμπ ότι σκοπεύει να αποσύρει τη χώρα του από μια συμφωνία για τον έλεγχο των πυρηνικών όπλων μέσου βεληνεκούς που είχε συναφθεί την εποχή του Ψυχρού Πολέμου.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό της Ιταλίας Τζουζέπε Κόντε, ο Πούτιν τόνισε ότι θέλει να συζητήσει σχετικά με αυτούς που αποκάλεσε επικίνδυνους σχεδιασμούς για την κατάργηση της συνθήκης για τα πυρηνικά όπλα και τους πυραύλους μέσου βεληνεκούς (INF) με τον αμερικανό ομόλογό του Ντόναλντ Τραμπ.
Οι Ρώσοι βλέπουν σχέδιο «μέγγενη» της Ουάσιγκτον με το οποίο οι ΗΠΑ προσπαθούν να ελέγξουν ένα τμήμα της αχανούς ρωσικής επικράτειας και συγκεκριμένα αυτό που συνορεύει με την ΕΕ .

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

nikosxeiladakis.gr
πηγη 
 
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Blog Widget by LinkWithin
Loading...