Ticker

10/recent/ticker-posts

O Julian Richer Μοιράζει bonus 20.000 και ΕΔΩΣΕ το 60% των μετοχών του στο σωματείο εργαζομένων της εταιρίας...

O Julian Richer έχει αφήσει τους υπαλλήλους του να «τρέχουν» την επιχείρησή του, τους μοιράζει μπόνους και τους αφήνει να μένουν στα εξοχικά του. Αν υπήρχε μία λίστα με τα ιδανικά αφεντικά όλου του κόσμου, τότε ο Julian Richer θα ήταν δεδομένα σε μία από τις πρώτες θέσεις, με όλα αυτά που προσφέρει στους εργαζόμενούς του. 
 
Ο 62χρονος επιχειρηματίας, από όταν ήταν ακόμα μαθητής είχε αρχίσει να πουλάει και να αγοράζει ξεχωριστά κομμάτια από hi-fi, ενώ το 1978 όταν ήταν 19 ετών, άνοιξε το πρώτο του κατάστημα στο London Bridge Walk.Remaining Time-0:00FullscreenMute Έκτοτε η Richer Sounds άρχισε να μεγαλώνει και να φτάσει στο σημείο να είναι ένας από τους πιο δυνατούς «παίκτες» στην αγορά της οικιακής ψυχαγωγίας, με την περιουσία του Julian Richer, το 2019, να υπολογίζεται κοντά στα 200 εκατομμύρια ευρώ.
 
Εκείνη την χρονιά μάλιστα, αποφάσισε να προβεί σε μία πρωτοποριακή κίνηση, πουλώντας το 60% των μετοχών του στο σωματείο εργαζομένων της εταιρίας, κρατώντας αυτός την θέση του managing director. Μάλιστα στο πλαίσιο της διαδικασίας αυτής, αποφάσισε κάθε υπάλληλος να πάρει περίπου 1.200 ευρώ για κάθε χρόνο που δουλεύει στην εταιρία, ως bonus. 
 
Κάτι που όπως αναφέρουν ΜΜΕ στην Μεγάλη Βρετανία είχε ως αποτέλεσμα, να υπάρχουν εργαζόμενοι που πήραν ακόμα και 20.000 ευρώ. Μάλιστα, ο μέσος όρος του δώρου ήταν περίπου 9.000 ευρώ. 
 
Ωστόσο, οι προσφορές του δεν περιορίζεται εκεί, καθώς επιτρέπει στους συνεργάτες του (γιατί πλέον δεν είναι υπάλληλοί του) να χρησιμοποιούν τα εξοχικά που έχει στο Άμστερνταμ, το Παρίσι, την Βαρκελώνη, το Δουβλίνο, την Βενετία, αλλά και αυτά στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

ΠΗΓΗ