Ticker

10/recent/ticker-posts

Η γη θα αλλάξει και ΘΑ παραδώσει ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΗ & ΟΥΡΑΝΟ όπως αναφέρεται στις γραφές....!!


 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ 21

Αποκ. 21,1 Καὶ εἶδον οὐρανὸν καινὸν καὶ γῆν καινήν· ὁ γὰρ πρῶτος οὐρανὸς καὶ ἡ πρώτη γῆ ἀπῆλθον, καὶ ἡ θάλασσα οὐκ ἔστιν ἔτι.

 

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ:

Από την Δύση έρχεται το μεγάλο χαντάκι (ρήγμα) που με το νερό θα φουσκώσει και θα καλύψει τις δυτικές χώρες και θα βρομίσει η περιοχή από τα πτώματα ασεβών ανθρώπων διότι εκεί είναι και κατοικεί η φυλή του Αντίχριστου, δηλαδή η φυλή του Δαν (Δανία, Ολλανδία, Σουηδία κτλ.)

 

Η γη θα αλλάξει μορφή και ετοιμάζεται να παραδώσει την θέση της στην ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΗ & ΟΥΡΑΝΟ όπως αναφέρεται στις γραφές.

 

Δεν αντέχει άλλο το βάρος της αμαρτίας, τρίζει και θέλει πλέον να περάσει από τον πύρινο ποταμό, ( δείτε το Τριώδιο Κυριακή Αποκριών / τυχαία που ξεκίνησε τότε όλο αυτό το χάος του χτικιού;), και να αναπαυθεί.

 

Ο κόσμος αλλάζει ραγδαία και θα δούμε βουνά & νησιά να χάνονται από τον χάρτη και άλλα να φυτρώνουν. Το ίδιο και για μεγάλα τμήματα χερσαίας γης.

 

Χαντάκι θα μοιράσει την Τουρκία στα 3 σαν φυσικά σύνορα. Ο μόνος Ναός που θα μείνει όρθιος είναι η Αγιά Σοφία διότι δεν τελείωσε η Θεία Λειτουργία. Οι άνθρωποι θα τρέμουν από την βουή της θάλασσας και πολλοί θα πεθάνουν από τον φόβο. Θυμηθείτε αυτό που είπε ο Πατροκοσμάς ότι θα λένε οι άνθρωποι στους νεκρούς “βγείτε σεις οι πεθαμένοι για να κρυφτούμε εμείς οι ζωντανοί”.

Ο Θεός να μας λυπηθεί και δώσει φώτιση για μετάνοια.

Και μην ξεχνάμε το σύνθημα: ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!

 

ΥΓ. Ο σεισμός στη Σάμο έρχεται λίγες μέρες μετά την εορτή του σεισμού (26/10/2020) όχι τυχαία και σε αυτό την ευθύνη έχουν αυτοί που έκλεισαν τις εκκλησίες πολιτικοί & κυρίως Ιερωμένοι. Ας ελπίσουμε πως πήραν το μήνυμα.

Κατά την εορτή αυτή γιορτάζουμε την ανάμνηση του μεγάλου σεισμού στην Κων/πολη το 741 επί βασιλείας Λέοντος του Ισαύρου του πρώτου των εικονομάχων.

Απολυτίκιο: <<< Ο επιβλέπων επί την γην και ποιών αυτήν τρέμειν……>>> (δείτε Ωρολόγιον το Μέγα.)

 

Σχόλιο Άννας: Σχετικά με τα 11 ρίχτερ που αναφέρθηκαν στο προηγούμενο άρθρο έχω μεν τις επιφυλάξεις μου αλλά δεν ήθελα, να παρέμβω στο κείμενο του ιερέα.

 

Πάντως στο όραμα ηλικιωμένης από την Κέρκυρα αναφερόταν σεισμός 9 ρίχτερ.

MIA ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

πηγη