Ticker

10/recent/ticker-posts

ΤΟΝΤ....!!! ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ..ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΟΣ..!![ΒΙΝΤΕΟ]


 

Οταν η Έμμα Σίλβα βρήκε την 11 μηνών αλεπού, την πήρε μαζί της, την ονόμασε Τόντ, και την μεγάλωσε σαν να ήταν κατοικίδιο! Σήμερα ο Τόντ πηγαίνει βόλτα φορώντας το λουρί του, παίζει με την Σίλβα και τα δυο άλλα σκυλιά της και κουνάει την ουρά του όταν πεινάει!

 

Ο Τόντ διασώθηκε από την Έμμα όταν ήταν μόλις 4 μηνών. Σήμερα που είναι 11 μηνών, ενεργεί ακριβώς όπως και τα σκυλιά της! «Τρέχει προς το μέρος μου και κουνάει την ουρά του όταν περιμένει να τον ταΐσω. Στη συνέχεια ξαπλώνει για να του χαϊδέψω την κοιλιά του!” είπε η Έμμα.

 

“Προσπαθεί να κάνει ό, τι κάνουν και τα σκυλιά, αλλά δεν μπορώ να τον αφήσω να πάει όπου θέλει γιατί είναι κουφός και έτσι δεν θα με ακούσει αν τον φωνάξω”, ενώ διαβάστε για την κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε μια αλεπού να πλησιάζει στο σπίτι οικογένειας, θα πάθετε σοκ με αυτό που έγινε.

 

“Ο Τόντ λατρεύει να παίζει συνέχεια με τα σκυλιά μου.” “Έχει πραγματικά συνηθίσει τη ζωή του όπως είναι σήμερα και για αυτό αφήνω όλο και περισσότερους ανθρώπους να τον πλησιάσουν.” “Τον πήγα ακόμη και στο σχολείο την προηγούμενη εβδομάδα και φάνηκε να απολαμβάνει τα χάδια των παιδιών!”