Ticker

10/recent/ticker-posts

ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ....!!ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΑΝ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ''ΜΑΙΜΟΥ'' ΑΠΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ....!!''ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ”....!![ΒΙΝΤΕΟ]

Ένας από τους πιο έγκυρους δημοσιογραφικούς οργανισμούς στην Αμερική και τον κόσμο, το Real Clear Politics, αφαίρεσε χθες από τον εκλογικό χάρτη την Πενσυλβάνια, από τις Πολιτείες από φέρεται να έχει κερδίσει ο Τζο Μπάιντεν! Να υπενθυμίσουμε ότι το RCP, δεν πρόσκειται στον Τραμπ και είναι ο δημοσιογραφικός οργανισμός που μέχρι την τελευταία ημέρα των εκλογών, έδινε δημοσκοπικό προβάδισμα στον κοιμισμένο Τζο.

Μια «ομαλή μετάβαση» προς μια δεύτερη προεδρική θητεία του Ντόναλντ Τραμπ, έκανε λόγο ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο.

 

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο, τόνισε σήμερα πως θα υπάρξει μια «ομαλή μετάβαση» εξουσίας προς μια «δεύτερη» θητεία της κυβέρνησης του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

 

«Θα καταμετρήσουμε όλες τις ψήφους», είπε ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας σε συνέντευξη Τύπου, διαβεβαιώνοντας ότι οι ηγέτες σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν επίγνωση ότι είναι μια «νομική διαδικασία» που «απαιτεί χρόνο».

 

Στη συνέχεια, ο Αμερικανός ΥΠΕΞ πρόσθεσε ότι είναι πεπεισμένος ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα εξακολουθήσει να προστατεύει την Εθνική Ασφάλεια της χώρας και στο μέσω της εν λόγω μετάβασης.

 

Παράλληλα, ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, αναμένεται να κάνει αύριο, Τετάρτη, την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, εν μέσω της καταμέτρησης των ψήφων των αμερικανικών προεδρικών εκλογών, με επίσκεψή του στο Εθνικό Κοιμητήριο του Άρλινγκτον.

 

Μιλώντας στο Reuters, ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζουντ Ντίρι, υπογράμμισε πως ο Αμερικανός πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία, Μελάνια Τραμπ θα επισκεφτούν το κοιμητήριο την Ημέρα των Βετεράνων.