Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΟ...!! ''Ώρα να ΔΕΙΤΕ την ΑΛΗΘΕΙΑ...“άνωθεν εστί καταβαίνον”...ΟΤΙ ΣΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ''...!!


 

Χαίρεται

 

Δαιμονική διαστροφή

Δύο παραδείγματα “δαιμονικής” διαστροφής της αλήθειας από τα όργανα του διαβόλου ,το “μάτι” του διαβόλου στον κόσμο .

Από τα ΜΜΕ και τα “κοινωνικά δίκτυα “,αλλά και κάθε  ηλεκτρονική συσκευή με οθόνη που συνδέεται στο w.w.w( Τα κέρατα του διαβόλου…)  και κάνουν τον διάβολο “πανταχού παρών” τεχνολογικά ,αλλά και γνώστη των σκέψεων μας,της κατάστασης μας .

Το Θηρίο των Βρυξελλών και κάθε υπέρ υπολογιστής πλέον ,είναι ο “πανταχού παρών ” του διαβόλου  ..

 

Πρώτο παράδειγμα ο τρόπος μετάδοσης των νέων ,που αφορούν τον κορόνα ιό ,την χρήση μάσκας και ,ότι αφορά αυτόν τον ιό ,αλλά και τα εμβόλια .

 

Δεύτερο παράδειγμα , οι αμερικανικές εκλογές ,η Αμερική βοά ,για την καλοσχεδιασμένη επιχείρηση ,της απάτης .Τα Αμερικανικά ΜΜΕ άλλα λένε και  εδώ άλλα μεταδίδονται ,με το “ζόρι” να βγάλουν τα ΜΜΕ η ΝΤΠ τον Μπάιντεν ,που τον χειρίζονται εύκολα  . 

‘Εμπαθή” ΜΜΕ

Στον βωμό του κέρδους και της κενοδοξίας  τα ΜΜΕ και όσοι κινούνται  μέσα και γύρω από αυτά ,υπηρετούν το “πονηρό” πνεύμα  ,γίνονται “όργανα” του πονηρού θελήματος  .

Για την ακρίβεια ,επιτρέπει ο Θεός να γίνονται “όργανα ,γιατί έτσι και αλλιώς δεν έχουν και δεν θέλουν τον Χριστό

Δεν τους ενδιαφέρει κανένας άλλος εκτός από τον εαυτόν τους και τους δικούς τους  και αυτό το λένε “αγάπη” .

Μέσα στον ανεμοστρόβιλο των ΜΜΕ ..

Έτσι ζουν ,επικοινωνούν ,μεταδίδουν ,το ψέμα ,αφού και αυτοί είναι “διεστραμμένοι ”  ψεύτες , υποκριτές  από το πονηρό πνεύμα που τους κατέχει .Άλλα και όσοι τους παρακολουθούμε όμοιοι είμαστε

,δεν θα κολλάγαμε μαζί τους ,δεν θα συμπεθεριάζαμαι  διαφορετικά .

Οι  περισσότεροι  δεν το γνωρίζουμε  καν ,τυφλωμένοι από “έπαρση”  .Έχουμε  παραδοθεί από τον Θεό ,στην διαστροφή μας  και στροβιλιζόμαστε μέσα στα πάθη μας και τελικά αρρωσταίνουμε ,καταλήγουμε άβουλοι και ασθενείς  .

Σαν τον “ανεμοστρόβιλο” που αν σε βρεί στον δρόμο του ,σε στροβιλίζει και σε πετάει διαλυμένο  ,άβουλο και ασθενή αν επιζήσεις ..

.

Σατανάς σημαίνει “αντίθετος ” σημαίνει διαστροφή

Και όμως όλα τα επιτρέπει ο  Θεός ,να δούμε την α-σθένεια μας ,την  αδυναμία μας ,να δούμε ότι πόσο εύκολα “κάποιοι” μπορούν να διαστρέψουν την αλήθεια,να μας “διαβάλουν”  και να μας την παρουσιάσουν σαν ψέμα ή σαν αλήθεια ,πάντα το “αντίθετο ” από αυτό που ισχύει  .

Όλη αυτή η “διαπίστωση ” θα προκαλέσει πόνο και οδύνη την “Αρχή ωδίνων”  και η επαναφορά ,αναζήτηση της αλήθειας και ποιός θα μας δείξει την αλήθεια ,ποιός θα μας πάει στην αλήθεια ,ποιός είναι η αλήθεια .

Οι  “Ρωμιοί “κυνηγοί της ΑΛΗΘΕΙΑΣ 

Κάποιοι “Ρωμιοί ” ,όχι μόνο Έλληνες ,αλλά Ορθόδοξοι  παντού, μεγάλωσαν ψάχνοντας την ΑΛΗΘΕΙΑ ,είναι κυνηγοί  της

Πλανημένοι πολλοί έφυγαν ,απομακρύνθηκαν ,αλλά  θα την βρουν ,στην “Πόλη”όταν έρθει η ώρα .

Ο Θεός επιτρέπει στον διάβολο να κρύβει την αλήθεια ,αλλά όταν ένα άτομο ,ένας λαός ,η υφήλιος ,έρθει η ώρα να δει την ΑΛΗΘΕΙΑ

θα θυμηθεί  πρώτα ότι υπάρχει Χριστός ,θα καταλάβει ποιός είναι ο Χριστός ,θα ταπεινωθεί μπροστά του ,θα πάρει “σθένος ” και “Χάρι” από αυτόν και   θα παραμερίσει τον διάβολο ,θα τον κάνει “σκόνη”

θα διακρίνει την “αλήθεια” που τόσο καιρό κρυβόταν ,λόγω της “κατάστασης ” μας .

“άνωθεν εστί καταβαίνον”

Ακόμα και να μπορούμε να διακρίνουμε την αλήθεια ,όμως μην ξεχνάμε πότε ότι ,έρχεται από εκεί που είναι

άπειρη πηγή ,της αγάπης ,της δόξας ,της Χάριτος ,της άκτιστης ενέργειας ,της ζωής ,όλα αυτά το ίδιο είναι ,αλλά διά του Χριστού και των “εντολέων” του

Παπάδες ..

Εντολέας ,δηλαδή οι “παπάδες” ,των μυστηρίων , που τελούν μόνο αυτοί και μόνο από αυτούς  παραδίδονται,έτσι οικονόμησε ο Θεός ,για να ταπεινωνώμαστε μεταξύ μας .

Για αυτό μην τους κατακρίνουμε  ,απλά να διακρίνουμε  χωρίς κατάκριση και αυτοί άνθρωποι είναι”πέφτουν ” ,δώσε του το χέρι να σηκωθεί ,αυτό είναι αγάπη ,αν δεν θέλει δύο φορές ,άσε τον με αγάπη και όχι μνησικακία,έχει ο Θεός .

“Πάσα δόσις αγαθή και παν δώρημα τέλειον, άνωθεν εστί καταβαίνον εκ σου του Πατρός των φώτων”

 

Αν νοιώθουμε πιεσμένοι ,πρέπει με  θέληση να αναζητήσουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ ,αλλά ποιός είναι η αλήθεια  ; προσέξτε τι λέει ,όχι λέω την αλήθεια ,είμαι Η ΑΛΗΘΕΙΑ

“Εγώ Είμαι η Οδός, η Αλήθεια και η Ζωή” (Ιωάννης 14)

 

Και μόλις βρούμε αυτόν τότε ,ένα είναι σίγουρο ,η αληθινή ελευθερία

“Γνώσεσθε τήν ἀλήθειαν, καί ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς”

 

Καλή λευτεριά ,στο χέρι μας είναι ,ο Χριστός περιμένει  ,όπως ο Μέγας Αντώνιος  να πούμε το

“Κύριε που ήσουν ; ” 

Kαι θα μας απαντήσει

“εδώ ήμουν Ρωμιέ ,σε έβλεπα να αγωνίζεσαι “

 

 

Καλή φώτιση και αρχή μετανοίας

Γ.Μ

ΠΗΓΗ