Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΟ....ΣΟΚΑΡΕ....ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ Η ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ Β.ΠΟΥΤΙΝ....Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΗΤΑΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΑΦΗΣ....!!ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ....!![ΒΙΝΤΕΟ]


 

Αξιόπιστα όπως ένα καλάσνικοφ...

 

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, αντιμετωπίζει μεν με ουδέτερη προδιάθεση τα διεθνιστικά μέτρα που εξαπλώνονται ανά τον πλανήτη, με αφορμή τον κορωνοϊό, αλλά παράλληλα δηλώνει προετοιμασμένος για παν ενδεχόμενο.

 

Κάνοντας δηλώσεις με αφορμή τα έργα ολοκλήρωσης ενός νέου χώρου, από τον οποίο θα ελέγχονται οι δυνάμεις πυρηνικής αποτροπής, τόνισε με νόημα:

 

«Η νέα εγκατάσταση έχει βελτιωμένες πιθανότητες επιβίωσης σε μια επίθεση, συμπεριλαμβανομένης μιας πυρηνικής επίθεσης, διασφαλίζοντας ότι η Ρωσία θα παραμείνει στον έλεγχο των ενόπλων δυνάμεών της».

 

«Είναι σημαντικό ότι όλοι οι εξοπλισμοί, το υλικό και οι επικοινωνίες που εμπλέκονται στον έλεγχο των πυρηνικών δυνάμεων πρέπει να παραμείνουν σύγχρονοι, απλοί και αξιόπιστοι, όπως ένα τουφέκι Καλάσνικοφ», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με το Sputnik.

 

«Η Ρωσία αναβαθμίζει τις πυρηνικές της δυνατότητες λόγω της συνεχιζόμενης διάβρωσης των διεθνών μηχανισμών για τον έλεγχο των όπλων μαζικής καταστροφής», κατέληξε.

 

Μία μέρα νωρίτερα, στο Σότσι της Ρωσίας, Πούτιν δήλωσε επιπλέον πως το ΝΑΤΟ επεκτείνει τις στρατιωτικές του δραστηριότητες, ενώ η Ρωσία είχε προτείνει μείωση αυτών, κατά την διάρκεια του κορωνοϊού.

 

«Το Ναυτικό και ο Στρατός μας έχουν λάβει νέα πυραυλικά και αντιαεροπορικά συστήματα», συνέχισε και υπογράμμισε: «Η χώρα μας με έναν αριθμό στρατηγικών όπλων έχει αφήσει πολύ πίσω πρώην επικεφαλής χώρες στον τομέα των εξοπλισμών».

 

«Αφήστε με να επαναλάβω πως έχουμε όλες τις απαραίτητες δυνάμεις για να εξασφαλίσουμε τα συμφέροντα της Ρωσίας», είπε κλείνοντας.

 

Το μήνυμα ήταν σαφές! Ο Ρώσος Πρόεδρος βλέπει πως οι διεθνιστικές δυνάμεις, παρά την δήθεν ετοιμότητα για συνεννόηση με την Μόσχα με πρόσχημα τον κορωνοϊό, δεν έχουν παρατήσει την προσπάθεια να περικυκλώσουν την Ρωσία. Ως εκ τούτου, ο «Τσάρος» δείχνει σε όλους πως η «Αρκούδα» έχει τον τρόπο να εμποδίσει την όποια προσπάθεια κατάληψης της Ρωσικής Ομοσπονδίας και κανένας ιός δεν αποπροσανατολίζει την αμυντική πολιτική της.

 

Το υποχθόνιο σχέδιο του ΝΑΤΟ συνεχίζεται, ενώ τα βλέμματα είναι στραμμένα στον κορωνοϊό. Ο Πούτιν όμως είναι ξεκάθαρος: Τα πυρηνικά της Ρωσίας είναι αξιόπιστα όπως ένα Καλάσνικοφ.