Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ....ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΕΙΛΗ...ΑΛΙΜΟΝΟ ΜΑΣ....ΑΝ...ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ....!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΒΙΝΤΕΟ


 

Παγκόσμιο τράνταγμα μετά τις αμερικανικές εκλογές σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας; Αλλάζουν ισορροπίες γεωστρατηγικής

Μπορεί οι εκλογές στις ΗΠΑ να διεξαχθούν κανονικά, αλλά τα απόνερα τους  θα βγουν σε πολύ λίγο καιρό μετά, επηρεάζοντας τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων.

ΚΑΙ ενώ όλοι αυτοί σχεδιάζουν να μένουν οι άνθρωποι μέσα στα σπίτια τους εκτός απο την έκθεση του ηλιακού φωτός ( έχει και αυτό την πνευματική σημασία του στα αντίχριστα σχέδια) ο ίδιος ο πλανήτης (δηλ. η δημιουργία του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ ) θα ωδινάται και θα αντιδρά ( όπως ήδη αντιδρά) και φυσικά δεν θα έχει σχέση με τις κλιματολογικές αλλαγές, αλλά με φυσικές συμφορές.

Εν τω μεταξύ και στα μουλωχτά όλοι δοκιμάζουν νέα όπλα. Ούτε μπορούμε να συλλάβουμε με τι επικίνδυνα όπλα θα αλληλοεξοντωθούνε;

 " Η Ρωσία εκτόξευσε με επιτυχία τον νέο μυστικό πύραυλο του αντιαεροπορικού της αμυντικού συστήματος στην περιοχή Sary Chagan στο Καζακστάν, όπως ανακοίνωσε το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας στις 29 Οκτωβρίου.

Τα χαρακτηριστικά του νέου αυτού οπλικού συστήματος δεν έχουν δημοσιοποιηθεί ακόμη.

Το υπουργείο δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει την εκτόξευση, το οποίο παρουσιάζει πολλές οπτικές γωνίες αυτής.

Ο πύραυλος εκτοξεύεται απότομα και αρχίζει να μπαίνει σε οριζόντια τροχιά"

Προς το παρόν ας χαριεντίζονται ακόμα για λίγο οι αντίχριστοι που εδώ και δέκα χρόνια πάτησαν την Ορθόδοξη Ελλάδα και ας προβληματίζονται οι Έλληνες ότι κολυμπάμε ήδη  σε βαθιά νερά.

Όταν ένας ΑΓΙΟΣ έλεγε « θα γίνουν τέτοια γεγονότα που θα ψάχνεις  να βρεις άπιστο στον κόσμο»  ( και εννοούσε ο Όσιος Παίσιος όλο τον ντουνιά ), 

Πόσο δίκαιο είχε ο άγιος Γέροντας Εφραίμ ο Αριζονίτης που έλεγε « αυτά τα πυρηνικά που έφτιαξαν οι άνθρωποι είναι για να κάψουν τις αμαρτίες τους»


 ΣΤΩΜΕΝ καλώς

 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

 

 

ΠΗΓΗ