Ticker

10/recent/ticker-posts

«ΣΕ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ» ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ 40 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.!! ΣΕ «ΟΜΗΡΙΑ» Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ..!!


 

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην Τουρκία, όπου ο Ερντογάν βρίσκεται αντιμέτωπος με την οργή των βουλευτών του.

 

Με την τουρκική οικονομία να καταρρέει, τη λίρα να βυθίζεται, χιλιάδες επιχειρήσεις να βάζουν λουκέτο και εκατομμύρια πολιτών να ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, ο «σουλτάνος» επιχειρούσε μέσω απειλών κατά της Ελλάδας να αποπροσανατολίσει το λαό του από τα πραγματικά προβλήματα και παράλληλα να τον συσπειρώσει.

 

Όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική στην Τουρκία. Οι αποκαλύψεις που έρχονται στη δημοσιότητα, πραγματικά έχουν τεράστιο ενδιαφέρον.

 

Όπως γράφει η Cumhurriyet επικαλούμενη πληροφορίες από πηγές του ακροδεξιού κόμματος του Ντεβλέτ Μπαχτσελί -υβερνητικού εταίρου του Ερντογάν- ο πρόεδρος της Βουλής Μπουλέντ Αριντς σε συνάντηση με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δήλωσε ότι εάν ο υπουργός Οικονομικών Αλμπαϊράκ δεν παραιτηθεί λόγω της κακής κατάστασης της οικονομίας , περίπου 30-40 βουλευτές θα αποστατήσουν σε κόμματα της αντιπολίτευσης -ιδιαίτερα προς τα κόμματα του πρώην πρωθυπουργού Νταβούτογλου και του πρώην υπουργού Αλί Μπαμπατσάν.

 

Σε συνάντηση που είχε ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού με τους βουλευτές αυτούς ,επιβεβαίωσε την πρόθεσή τους και ενημέρωσε τον Ερντογάν. Μετά την εξέλιξη αυτή -σύμφωνα πάντα με την Cumhurriyet – ο Ερντογάν κατάλαβε τη σοβαρότητα της κατάστασης και, κατά τη συνάντησή του με τον Αλμπαϊράκ , εξέφρασε την άποψή του ότι ήταν σκόπιμο να παραιτηθεί.

 πηγη