Ticker

10/recent/ticker-posts

Συμβαίνει μόλις τώρα ..! Το δημοσιεύουμε όπωςτο διαβάσαμε..!!

ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΒΡΑΖΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΡΙΝ ΑΝΑΤΙΝΑΧΤΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. " Στον Πειραιά βρίσκεται το μεγάλο ανθυποβρύχιο «Αντιναύαρχος Κουλάκοφ» της Ρωσίας. Το ανθυποβρύχιο συνοδεύει ομάδα πολεμικών πλοίων από τον Βόρειο Στόλο του ρωσικού ναυτικού." 

ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΣΑΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ " Το τουρκικό πλοίο ηλεκτρονικού πολέμου Candarli . 

Για πολλές ώρες σήμερα το πρωί έπλεε ανάμεσα σε Ρόδο και Καστελόριζο, έχοντας φυσικά όλα τα συστήματα εντοπισμού του κλειστά. Ο πλους ενός τέτοιου πλοίου ,τέτοιες ώρες προφανώς και δεν είναι τυχαίος. 

Το Oruc Reis πλέει στην ίδια περιοχή συνοδευόμενο από πολεμικά πλοία του τουρκικού στόλου και όλοι οι ειδικοί εκτιμούν ότι αύριο θα φθάσει σε απόσταση μικρότερη των 12 ναυτικών μιλίων από το Καστελόριζο. 

Οι υπολογισμοί τους κάνουν λόγο για πλου περίπου 10 ναυτικά μίλια από τις ακτές του. Στην περιοχή βρίσκονται φυσικά πλοία του Ελληνικού Στόλου. Το ερώτημα είναι τι σκοπεύει να κάνει η κυβέρνηση.Η δήλωση Γεραπετρίτη περί κόκκινης γραμμής στα 6 ναυτικά μίλια δεν έχει αποσυρθεί." 

ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ " Σε επιφυλακή οι Ενοπλες Δυνάμεις στον Εβρο: Ο τουρκικός στόλος σε απόσταση αναπνοής, για άσκηση Αφορμή στάθηκε η συγκέντρωση μεγάλου αριθμού τουρκικών πλοίων στον Κόλπο του Ξηρού, τον πλησιέστερο στην ελληνική επικράτεια τουρκικό κόλπο, ο οποίος βρίσκεται 30 περίπου ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά της Αλεξανδρούπολης και στα βόρεια της χερσονήσου της Καλλίπολης" . 

ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΙΚΗ ΣΎΓΚΡΟΥΣΗ. ΣΤΩΜΕΝ καλώς 

 Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας