Ticker

10/recent/ticker-posts

Black Friday 2020: Πυρετώδεις προετοιμασίες για τους καταστηματάρχες – Τι αλλάζει φέτος!

 

Η Black Friday ή αλλιώς η «Μαύρη Παρασκευή» έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, ο λόγος για την ημέρα όπου οι καταναλωτές μπορούν να βρούν μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις που μπορεί να «αγγίξουν» ακόμη και το 80% σε είδη τεχνολογίας ρουχισμού κ.α. Φέτος η ημέρα που οι καταναλωτές περιμένουν πως και πως για να πραγματοποιήσουν φθηνές αγορές «πέφτει» στις 27 Νοεμβρίου.

Αν και ο κορωνοϊος φέτος μας «χτύπησε» την πόρτα, με αποτέλεσμα ο κλάδος του λιανεμπορίου να έχει υποστεί βαρύτατο πλήγμα από τις συνέπειες της πανδημίας, παρ όλα αυτά, οι καταστηματάρχες θα τηρήσουν και φέτος το «έθιμο» της «Μαύρης» Παρασκευής.

Παράλληλα αν και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η ημερομηνία της «Black Friday» για την ελληνική αγορά, ωστόσο οι επιχειρήσεις λιανικής προετοιμάζονται πυρετωδώς, ελπίζοντας σε αναπόκριση των καταναλωτών.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις από κύκλους της αγοράς, ότι οι καταναλωτές σε μεγάλο ποσοστό θα προτιμήσουν τις ηλεκτρονικές αγορές, φοβούμενοι τον συνωστισμό και τις μεγάλες ουρές που μπορεί να παρατηρηθούν στα καταστήματα τη συγκεκριμένη ημέρα.

Θα υπάρχουν πάντως προσφορές και στα καταστήματα, αλλά με αυστηρή τήρηση των μέτρων και των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Σημειώνεται ότι τα καταστήματα  θα τηρήσουν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα, για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Πως θα κυμανθούν οι τιμές

Είναι γεγονός ότι πολλοί επιχειρηματίες αλλά και μεγάλες αλυσίδες υπέστησαν σοβαρό πλήγμα από την πανδημία, για τυο λόγο αυτό δεν αποκλείεται να δούμε πολύ γενναιόδωρες προσφορές που μπορεί να αγγίζουν και το 80% από την πρώτη ημέρα.


ΠΗΓΗ