Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.....ΠΟΥ....ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΦΑΝΗΚΕ....ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ......ΠΑΡΑΔΟΞΗ....!!ΟΜΩΣ....ΣΗΜΕΡΑ στην κυριολεξία ¨κουφαθήκαμε¨....!!ΠΗΓΕ....στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ και είπε στους ΠΑΤΕΡΕΣ.....«ο Ερντογάν ισχυρίζεται ότι μιλάει με το ¨ΘΕΙΟ¨»....είναι καλός γνώστης των προφητειών της Ορθοδοξίας και τις φοβάται...!!Αυτός ήταν και ο λόγος που τα έφτιαξε με τους Ρώσους για να ακυρώσει το « ξανθό γένος»...!!Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΑΝΑΥΔΟΥΣ....!!

ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.....ΠΟΥ....ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΦΑΝΗΚΕ....ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ......ΠΑΡΑΔΟΞΗ....!!ΟΜΩΣ....ΣΗΜΕΡΑ στην κυριολεξία ¨κουφαθήκαμε¨....!!ΠΗΓΕ....στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ και είπε στους ΠΑΤΕΡΕΣ.....«ο Ερντογάν ισχυρίζεται  ότι μιλάει με το ¨ΘΕΙΟ¨»....είναι καλός γνώστης των προφητειών της Ορθοδοξίας και τις φοβάται...!!Αυτός ήταν και ο λόγος που τα έφτιαξε με τους Ρώσους για να ακυρώσει το « ξανθό γένος»...!!Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΑΝΑΥΔΟΥΣ....!!











Οι ανατολίτες γείτονες λένε :« Θα κατακτήσουμε όλο τον κόσμο» και στο μυαλό τους είναι η Ελλάδα και το ΑΙΓΑΙΟ, γιατί πράγματι αυτά τα δύο είναι όλος ο κόσμος και η μήτρα του πολιτισμού.

Αυτό που μας μεταφέρθηκε μια βδομάδα πριν δεν τολμούσαμε  να το γράψουμε γιατί μας φαινόταν πέρα ως πέρα γραφικό.

Ένας επισκέπτης από δίπλα πήγε στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ και είπε στους πατέρες « ο Ερντογάν ισχυρίζεται  ότι μιλάει με το ¨ΘΕΙΟ¨»

Προσωπικά χαμογελάσαμε και είπαμε « άντε φτάνουν τόσα παράδοξα που ακούμε» .

Όμως σήμερα στην κυριολεξία ¨κουφαθήκαμε¨ με τα παρακάτω:

« ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Σουλεϊμάν Σόγλου, σε ομιλία του μπροστά σε ομάδα αξιωματικών στρατιωτικής βάσης, δήλωσε ότι η ''Τουρκία θα κυβερνήσει( κατακτήσει)  τον κόσμο και θα γράψει ιστορία'' και πως ''ο Θεός είναι με τον Ερντογάν και την κυβέρνησή του''. Ο ίδιος έκανε έκανε λόγο επίσης για ''απροσδόκητες εξελίξεις στην Τουρκία'' χωρίς ωστόσο να παρέχει περαιτέρω πληροφορίες.»

 https://www.capital.gr/diethni/3472314/sunergates-erntogan-h-tourkia-tha-kubernisei-ton-kosmo-problepoun-suntoma-aprosdokites-exelixeis?fbclid=IwAR0-dbQ-CkSFvbTUmuWZ_1YU6sILdCOJO-bp3xf-LxnfKNGiQdY_XHJpe8o

Εδώ και πάρα πολύ καιρό επισημάναμε, ότι ο σουλτάνος είναι καλός γνώστης των προφητειών της Ορθοδοξίας και προσπαθεί να τις ακυρώσει με κάθε τρόπο, γιατί τις φοβάται.

Αυτός ήταν και ο λόγος που τα έφτιαξε με τους Ρώσους για να ακυρώσει το « ξανθό γένος»

Αυτός ήταν ο λόγος που κατέλαβε την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και την μετέτρεψε σε τζαμί και έβαλε τον ιμάμη του να σηκώσει την χατζάρα και να μας φοβερίσει …( τράβα ίσα βρε από δω).

Η παμπόνηρος ελέγχετε άμεσα από τον πονηρό και για αυτό γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνος.

Οι μεσσιανικές τάσεις του σουλτάνου δείχνουν που πάει το πράγμα και μάλιστα, όταν διατείνεται μέσω συνεργατών για απροσδόκητες εξελίξεις μέσα στην τουρκία.

Αυτές οι προαναγγελθείσες εξελίξεις ακουμπούν εμάς και ο λόγος είναι γιατί όταν ισχυρίζεται ο σουλτάνος, ότι θα γράψει ιστορία και θα κυβερνήσει- κατακτήσει  τον κόσμο όλο  εννοεί, ότι θα υποτάξει το ΑΙΓΑΙΟ γιατί το ΑΡΧΙΠΈΛΑΓΟΣ είναι η μήτρα του κόσμου και του παγκόσμιου πολιτιστικού γίγνεσθαι.

Τελικά με αυτούς θα πάμε να συζητήσουμε για τα ΔΙΚΑΙΑ μας;

Με τέτοιους σαλεμένους θα σαλέψουν και τα  υποθαλάσσια έγκατα του ΑΙΓΑΙΟΥ.

Η ιστορία θα γραφεί μέσα από συγκυρίες και σύμφωνα με τον Αρχηγό και Τελειωτή της ανθρώπινης ιστορίας , τον ΚΥΡΙΟ μας ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας