Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ...!!Αποκαλύπτουμε έξι πληροφορίες που μπορούν να σας στείλουν στον ψυχίατρο....!!Διαβάστε με αποκλειστικά δική σας ευθύνη...!!Εάν σας ¨επηρεάσουν¨ υπερβολικά θεωρήστε τα φαντασιώσεις , στοιχεία συνωμοσίας ή οτιδήποτε άλλο αρκεί , να τις απορρίψετε....!!


ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ...!!Αποκαλύπτουμε έξι πληροφορίες που μπορούν να σας στείλουν στον ψυχίατρο....!!Διαβάστε  με αποκλειστικά δική σας ευθύνη...!!Εάν σας ¨επηρεάσουν¨ υπερβολικά θεωρήστε τα φαντασιώσεις , στοιχεία συνωμοσίας ή οτιδήποτε άλλο αρκεί , να τις απορρίψετε....!!










Διαβάστε τα παρακάτω με, αποκλειστικά δική σας ευθύνη . Εάν σας ¨επηρεάσουν¨ υπερβολικά θεωρήστε τα φαντασιώσεις , στοιχεία συνωμοσίας ή οτιδήποτε άλλο αρκεί , να τις απορρίψετε.

1η Πληροφορία .Στημένη ( πουλημένη ) υπόθεση η υποψηφιότητα Τζο Μπάιντεν . Θα ξαναβγεί ο Τράμπ .

2η πληροφορία σχετική με τον κορονοϊό . Δεν υπάρχει αποτελεσματικό εμβόλιο . Προωθείται η ανοσία Αγέλης ώστε , να δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση – όταν χρησιμοποιηθεί εμβόλιο – αποτελεσματικότητάς του , όμως , η ¨προστασία ¨ της κοινότητας θα έχει εν τω μεταξύ επέλθει από την Ανοσία εξαιτίας της διασποράς του ιού ,όχι από το εμβόλιο . Ο ¨θάνατό σου , ζωή μου¨ με άλλα λόγια .

3η Ελληνοτουρκικά. Το 2014 με τη γνωστή υπουργική απόφαση απαγορεύτηκε στους Έλληνες αλιείς η αλιεία Δυτικά από τον 25ο παράλληλο ( αρχίζει από την Καβάλα μέχρι και την Κρήτη και στην ουσία «κόβει» το Αιγαίο στα δύο ) Το κενό ( νοτίου της Θάσου, βορειοανατολικά της Σκύρου και ανατολικά της Εύβοιας ) έσπευσαν να καλύψουν οι Τούρκοι αλιείς .

Από τότε αποφασίστηκε ( ολοκληρώθηκε ο σχεδιασμός τύπου Πρέσπες ) η διχοτόμηση του Αιγαίοι μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας ( βγάζοντας έξω όλους τους άλλους ) Αυτό που σήμερα βλέπουμε ( τάχα μου ότι πάμε σε πόλεμο ) είναι ένα πειστικό σενάριο διαρκείας , για την υλοποίηση αυτής της συμφωνίας . Ελλάς – Τουρκία κρυφή συμμαχία , δηλαδή .

4η. Το 1923, με τη Συνθήκη της Λοζάνης, η πατρίδα των Κούρδων μοιράστηκε στα τέσσερα και δόθηκε σε Τουρκία ( το μεγαλύτερο κομμάτι ) , Ιράν, Συρία και Ιράκ. Σήμερα ( εκτός από τις ΗΠΑ ) Σαουδική Αραβία, Ιορδανία, Εμιράτα, και Ισραήλ, υποστηρίζουν τη δημιουργία ενός ανεξάρτητου κουρδικού κράτους και ουσιαστικά καταργούν τη Συνθήκη της Λοζάνης . Η Κατάργηση της Συνθήκης αυτής – που ταράζει το διεθνές δίκαιο – οδηγεί σήμερα στην αναβίωση της Συνθήκης των Σεβρών ( η επικύρωση της οποίας ΑΚΟΜΑ εκκρεμεί ) και που σύμφωνα με την οποία τα νησιά Ίμβρος και Τένεδος , η ανατολική Θράκη μέχρι τη γραμμή της Τσατάλτζας κοντά στην Κωνσταντινούπολη , η περιοχή της Σμύρνης , και η Βόρεια Ήπειρος ( μετά από δημοψήφισμα ) , θεωρούνται πλέον Ελληνικό έδαφος. Με την υπό αναβίωση Συνθήκη των Σεβρών όμως , η Ιταλία συμφώνησε να παραχωρήσει τα Δωδεκάνησα (ΕΚΤΟΣ από τη Ρόδο και το Καστελλόριζο) στην Ελλάδα, όταν η Βρετανία θα έδινε την Κύπρο στην Ελλάδα .

5η Πληροφορία . Η Αγιά Σοφιά ¨σκοτώνει¨ το Ισλάμ . Οι πιστοί μουσουλμάνοι δεν αντέχουν στη συνείδησή τους , να προσεύχονται μέσα ή δίπλα από το αιώνιο αυτό σύμβολο της Χριστιανοσύνης . Κλονίζεται η πίστη τους , ταράσσεται η ψυχική τους ¨θρησκευτική ισορροπία ¨ και γίνονται επιρρεπής σε θρύλους και δεισιδαιμονίες. Τρελαίνονται !

Γιατί σας τα λέμε αυτά ; Η απάντηση – εύκολα αντιληπτή στους Ελληνόψυχους – είναι η 6η πληροφορία και είναι … μεταξύ μας .

Ολοκληρώθηκε η 10αήμερη , έκτακτη παρέμβαση μας , στη διαμόρφωση της παρούσας πραγματικότητας που δομήθηκε σε επείγουσες εξελίξεις .

Εναπομένει , η γνωστοποίηση των ΜΕΤΡΩΝ που έχουμε προαναγγείλει για τον έλεγχο της 2ης φάσης της Πανδημίας , στις 24 του τρέχοντος .

Εις το επανιδείν.

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Υποδιοικητής )