Ticker

10/recent/ticker-posts

ΚΡΗΤΗ....!!ΓΙΑΓΙΑ Πέταξε τις οικονομίες μιας ζωής ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΧΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΡΟΥΧΟ στα σκουπίδια....25.000 ΕΥΡΩ...Έτρεχαν και δεν έφταναν τα παιδιά της....!!


ΚΡΗΤΗ....!!ΓΙΑΓΙΑ Πέταξε τις οικονομίες μιας ζωής ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΧΕ ΞΕΧΑΣΕΙ  ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΡΟΥΧΟ στα σκουπίδια....25.000 ΕΥΡΩ...Έτρεχαν και δεν έφταναν τα παιδιά της....!!










Τα «πάνω κάτω» έφερε μια ηλικιωμένη στην οικογένειά της σε οικισμό του δήμου Φαιστού Κρήτης. Η γυναίκα είχε κρύψει 25.000 ευρώ σε παλιά ρούχα στην ντουλάπα του σπιτιού της. Όταν όμως έκανε εκκαθάριση στη ντουλάπα της, φαίνεται να ξέχασε αυτή την σημαντική παράμετρο.
Έτσι χωρίς να το πολυσκεφτεί πέταξε διάφορα ενδύματα στον κάδο της γειτονιάς, ανάμεσά τους και τα ρούχα που είχαν κρυμμένα τα χρήματα.
Όταν η ηλικιωμένη θυμήθηκε ότι στα ενδύματα που πέταξε βρισκόταν οι οικονομίες της έτρεξε στον κάδο αλλά τα σκουπίδια μαζί με τα ενδύματα που είχε τοποθετήσει τα είχαν πάρει οι υπάλληλοι του δήμου με το απορριμματοφόρο.
Η ίδια ενημέρωσε τα παιδιά της κι αμέσως σήμανε συναγερμός σε όλη την οικογένεια.
Όπως αναφέρει το antilalospress ερωτήθηκαν οι υπάλληλοι του δήμου που είχαν οδηγήσει τα σκουπίδια από το συγκεκριμένο οικισμό και όταν τους είπαν ότι τα συγκεκριμένα σκουπίδια βρισκόταν στο σταθμό μεταφόρτωσης, έτρεξαν όλοι εκεί για να ψάξουν.
Τα σκουπίδια είχαν τοποθετηθεί στο κοντέινερ μεταφοράς το οποίο όταν ανοίχτηκε κι έψαξαν εντοπίστηκαν τα ενδύματα και το ποσό των 25.000 ευρώ. Όπως ήταν φυσικό η ανακούφιση για την ηλικιωμένη ήταν μεγάλη αφού αυτές ήταν οι οικονομίες της και τις φύλαγε σαν κόρη οφθαλμού.