Ticker

10/recent/ticker-posts

ΛΙΠΟΘΥΜΙΣΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ...!!Τρόμαξαν στον ΑΝΤ1 συνεργάτες και συντελεστές όταν είδαν ΤΗΝ Κωνσταντίνα ΝΑ Καταρρέει live μπροστά στην κάμερα του ANT1 την ώρα που παρουσίαζε με συναδέλφους της ρεπορτάζ....!![ΒΙΝΤΕΟ]


ΛΙΠΟΘΥΜΙΣΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ...!!Τρόμαξαν στον ΑΝΤ1 συνεργάτες και συντελεστές  όταν είδαν ΤΗΝ Κωνσταντίνα  ΝΑ Καταρρέει live μπροστά στην κάμερα του ANT1 την ώρα που παρουσίαζε με συναδέλφους της ρεπορτάζ....!![ΒΙΝΤΕΟ]






Τρόμαξαν στον ΑΝΤ1 συνεργάτες και συντελεστές της “Καλοκαίρι Μαζί” όταν είδαν τη συμπαρουσιάστρια Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα να σωριάζεται στο πλατό την ώρα που παρουσίαζε με συναδέλφους της ρεπορτάζ.

Η δημοσιογράφος ήταν όρθια μαζί τους άλλους δύο παρουσιαστές της εκπομπής, Νίκο Ρογκάκο – Παναγιώτη Στάθη, ξαφνικά η δημοσιογράφος σωριάζεται στο στούντιο. Οι συνάδερφοι της που ήταν δίπλα έντρομοι έτρεξαν δίπλα της.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η δημοσιογράφος συνήλθε αφού δέχθηκε και την φροντίδα της Προέδρου της ΕΙΝΑΠ, Ματίνας Παγώνη, η οποία βρισκόταν στο πλατό για να μιλήσει για τα θέματα της επικαιρότητας.