Ticker

10/recent/ticker-posts

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΦΩΤΙΑ.....!!ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ....!!ΟΤΑΝ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΓΙΝΕΙ ΤΖΑΜΙ ΤΟΤΕ…ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ...;;;;ΘΑ....ΓΙΝΕΙ.....;;;;Σύμφωνα με τις προφητείες που γνωρίζουμε, ο καλός Θεούλης έβαλε έναν ΄ΕΛΛΗΝΑ στο ΤΙΜΟΝΙ της Τουρκίας, ώστε εν ΓΝΩΣΕΙ ή εν ΑΓΝΟΙΑ του να την οδηγήσει στην ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ...!!ΓΕΝΟΙΤΟ....!!


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΦΩΤΙΑ.....!!ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ....!!ΟΤΑΝ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΓΙΝΕΙ ΤΖΑΜΙ ΤΟΤΕ…ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ...;;;;ΘΑ....ΓΙΝΕΙ.....;;;;Σύμφωνα με τις προφητείες που γνωρίζουμε, ο καλός Θεούλης έβαλε έναν ΄ΕΛΛΗΝΑ στο ΤΙΜΟΝΙ της Τουρκίας, ώστε εν ΓΝΩΣΕΙ ή εν ΑΓΝΟΙΑ του να την οδηγήσει στην ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ...!!ΓΕΝΟΙΤΟ....!!









Οπωσδήποτε δεν είναι η πρώτη φορά, που ο Ταγίπ ανακινεί το ζήτημα της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί! ΄Εχουμε συνηθίσει τις απειλές (;) προειδοποιήσεις (;) του ΄Ελληνα ηγέτη της γείτονος χώρας σχετικά με το φλέγον αυτό θέμα και πολλές φορές θεωρούμε, ότι προορίζονται για εσωτερική κατανάλωση και μόνο, αφού η οικονομική κατάσταση στην Τουρκία δεν είναι και η καλύτερη δυνατή (ενώ εμάς μας τρέχουν τα λεφτά από τα μπατζάκια… / Χαχά! Καλό!) και η πονηρή αλεπού Ερντογάν προσπαθεί με κάθε τρόπο, να συσπειρώσει τους οπαδούς του…

Οι οποίοι οπαδοί του ανήκουν στην πλειοψηφία τους στο αμόρφωτο, θρησκόληπτο κομμάτι των Τούρκων, που βρίσκεται στα βάθη της Τουρκίας και πίνουν νερό στο όνομά του, γιατί τους έβγαλε από την απόλυτη φτώχεια και έχουν τουλάχιστον ένα ξερό κομμάτι ψωμί. Τουναντίον στην Κων/πολη τρώει τη σκόνη του -θέλω, να γίνω πρόεδρος στη θέση του προέδρου- Ιμάμογλου…

Και μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ο Ταγίπ μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματός του, φέρεται, να έδωσε εντολή για αλλαγή του καθεστώτος της Αγίας Σοφίας από μουσείο σε τζαμί! Μόνο που τώρα το προχώρησε ένα βήμα παρακάτω και δεν περιορίστηκε στην ανάγνωση προσευχών και εδαφίων του Κορανίου εντός του ναού αλλά πλέον το ζήτημα επαφίεται στο Συμβούλιο της Επικρατείας, το οποίο θα συνεδριάσει στις 2 Ιουλίου (Κοντός ψαλμός Αλληλούια) με σκοπό την ακύρωση του προεδρικού διατάγματος που μετέτρεψε την Αγία Σοφία σε μουσείο το 1934. (Παρόμοιο αίτημα είχε απορριφθεί το 2018 από το Συνταγματικό Δικαστήριο της Τουρκίας.)

Και τα ερωτήματα είναι πολλά:
Από τη μια, υπάρχει περίπτωση, να συμβεί κάτι τέτοιο;
Και απαντώ: Ω, ναι! Γιατί υπάρχει δικαστικό προηγούμενο, που μετέτρεψε μονή της χώρας σε τζαμί, επομένως τίποτε δεν αποκλείει, να επαναληφθεί μια τέτοιου είδους απόφαση!

Και βέβαια, ποιος θα εμποδίσει την Τουρκία, να το κάνει, όταν είναι για πολλούς λόγους το χαϊδεμένο παιδί της Δύσης;

Από την άλλη πάλι, ποια θα είναι η αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης; Οεο;

Α, ναι! Τώρα τα πιάσαμε τα λεφτά μας! Ετοιμάζεται -με τις ευλογίες και των αριστεροσυριζαίων-, να ανοίξει το τέμενος στην Αθήνα, για να μην έχουν παράπονο τα πλείστα ισλάμια, που μας έστειλε ο Ταγιπάκος βάζοντας σε πλήρη εφαρμογή παλιό σχέδιο του Τουργκούτ Οζάλ!

΄Αντε, το πολύ πολύ, να κάνει και κανένα “διάβημα” ο Νικολάκης (Δένδιας), άμα κάνει διάλειμμα από τη συνήθη ενασχόλησή του, να φιλάει τις κατ@@ρημένες ποδιές των Ρότσιλντ!

΄Αμα περιμένουμε από τις κυβερνήσεις μας, να ενεργήσουν χριστιανικά ή πατριωτικά, κλάψε μας μάνα, κλάψε μας…

Εννοείται φυσικά, ότι, αν όντως η Αγία Σοφία μετατραπεί σε τζαμί, αυτό θα είναι άλλο ένα χτύπημα στην Ορθοδοξία -με τις ευλογίες και την ανοχή του Τούρκου Βαρθολομαίου βεβαίως βεβαίως- και οπωσδήποτε μέγιστη βλασφημία – ιεροσυλία.

Από την άλλη πάλι ίσως αποτελέσει την απαρχή για τα μεγάλα γεγονότα, που όλοι περιμένουμε, αφού γέροντας έχει «προφητεύσει» το «τέλος της τουρκιάς» λέγοντας ότι αυτό «θα έρθει όταν η Αγιά Σοφιά μετατραπεί σε τζαμί»… Η προφητεία αυτή είναι γνωστή και σε πολλούς μουσουλμάνους, οι οποίοι γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο διαφωνούν με την στάση του Ερντογάν στο ζήτημα αυτό!

Εν πάση περιπτώσει, η 2η Ιουλίου είναι πολύ κοντά! Δεν έχουμε παρά, να περιμένουμε την απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας της γείτονος, για να δούμε, αν θα υπάρξουν σύντομα εξελίξεις… Πάντως, κατά την ταπεινή μου άποψη και σύμφωνα με τις προφητείες, που γνωρίζουμε, ο καλός Θεούλης έβαλε έναν ΄Ελληνα στο τιμόνι της Τουρκίας, ώστε, εν γνώσει ή εν αγνοία του, να την οδηγήσει στην καταστροφή!

Γένοιτο! Αμήν!

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
annapan1966@hotmail.com

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

.https://www.ethnos.gr/kosmos/109472_stis-2-ioylioy-krinetai-i-agia-sofia-tha-ginei-tzami

.https://tilegrafimanews.gr/arhontariki/i-profiteia-pou-anatrixiazei-tous-mousoulmanous-otan-i-agia-sofia-ginei-tzami-tha-simanei-to-telos-tis-tourkias/