Ticker

10/recent/ticker-posts

ΒΟΜΒΑ....ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΑΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΤΑΦΙΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΙΕΡΟΘΕΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΑΝ ΠΩΣ...«Αν ΜΙΛΗΣΕΙ το βράδυ θα βάλουν ΦΩΤΙΑ να ΤΟΝ ΚΑΨΟΥΝ»....ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΣ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ....ΖΗΤΑΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ...!![ΒΙΝΤΕΟ]


ΒΟΜΒΑ....ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΑΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΤΑΦΙΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΙΕΡΟΘΕΟΥ  ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΑΝ ΠΩΣ...«Αν ΜΙΛΗΣΕΙ το βράδυ θα βάλουν ΦΩΤΙΑ να ΤΟΝ ΚΑΨΟΥΝ»....ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΣ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ....ΖΗΤΑΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ...!![ΒΙΝΤΕΟ]








Πάντα αλλά κυρίως τέτοιες μέρες το μυαλό μας πάει στους αγιοταφίτες μοναχούς που δίνουν μεγάλο αγώνα για να επιβιώσουν οι ίδιοι, από τους αλλόθρησκους οι οποίοι διαρκώς τους εκβιάζουν και εγκληματούν εις βάρος τους προκειμένου να τους εξαφανίσουν από την Αγία Γη.

Ο αγώνας που δίνουν είναι πολύ μεγάλος για να σώσουν τα Άγια Προσκυνήματα και πολλές φορές παλεύουν μόνοι τους. Σε κάθε σχεδόν μοναστήρι της Αγίας γης διακονεί ένας μόνο μοναχός και η ζωή τους είναι πραγματικά συγκλονιστική. Στη μονή του αββά Θεοδοσίου, ο ηγούμενος, γέροντας Ιερόθεος μιλάει σε μια ομάδα προσκυνητών για τα βασανιστήρια αυτά που περνάει.

Ο λόγος που δείχνουμε αυτή τη μαρτυρία που καταγράψαμε στο παρελθόν, είναι γιατί θα θέλαμε να αντιληφθούμε όλοι μαζί, ότι μέσα από αυτούς τους ανθρώπους δοξάζεται ο Κύριος αφού και οι ίδιοι στην Αγία Γη σταυρώνονται καθημερινά ώσπου να έρθει η ώρα της δικής τους Ανάστασης.

Το βίντεο προβλήθηκε στο Πρακτορείο «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» στις 19 Απριλίου 2020

ΠΗΓΗ