Ticker

10/recent/ticker-posts

ΠΕΡΙΕΡΓΟ...ΤΩΡΑ....ΣΥΝΕΒΗ Την ίδια ώρα σε ΗΠΑ Ελλάδα και Ρωσία.....!!Η Ελλάδα προς τα πού θα κινηθεί....;;;;(ΒΙΝΤΕΟ)


ΠΕΡΙΕΡΓΟ...ΤΩΡΑ....ΣΥΝΕΒΗ Την ίδια ώρα σε ΗΠΑ Ελλάδα και Ρωσία.....!!Η Ελλάδα προς τα πού θα κινηθεί....;;;;(ΒΙΝΤΕΟ)

Η εποχή μας είναι γεμάτη ανατροπές και εκπλήξεις!

Στις ΗΠΑ που παλαιότερα οι πατριώτες ανέμιζαν την 4η Ιουλίου (Ημέρα Ανεξαρτησίας των Αμερικάνων) την αμερικανική σημαία και ουδείς διανοείτο να την πειράξει,  βλέπουμε εικόνες εθνικής παρακμής από αριστεριστές, οι οποίοι στηρίζονται από το αριστερόστροφο Βαθύ Κράτος, το οποίο ελέγχει την βάση του αμερικανικού πολιτεύματος έχοντας στήσει αριστερό παρακράτος (νέοκομουνιστές υπό τον Μανδύα του Δημοκρατικού ή του δήθεν Φιλελεύθερου).

Στην Ρωσία γίνεται το αντίστροφο! Ενώ το κομμουνιστικό καθεστώς απαγόρευε κάθε τι θρησκευτικό και εθνικό, τώρα οι Ρώσοι ζουν με τον Πούτιν την δική τους εθνική πολιτισμική ανάταση.

Την ίδια στιγμή, στην Ελλάδα βλέπουμε να υπάρχουν οι υποστηριχτές της αμερικανικής παρακμής, οι οποίοι αποτελούνται από αριστεριστές και «μετανάστες», ζητώντας πρόσφατα μπροστά από την Βουλή να απελαθεί ο πρωθυπουργός, ενώ, στον αντίποδα, υπάρχουν εκείνοι που θαυμάζουν την ρωσική στάση απέναντι στην ισοπέδωση των θεσμών της πατρίδας, της πίστης και της οικογένειας.

Ας τα πάρουμε, εν τάχει, ένα-ένα!

Στις ΗΠΑ, ανήμερα της 4ης Ιουλίου (η αντίστοιχη 25η Μαρτίου σε ό,τι αφορά την βαρύτητα εθνικής εορτής), μερίδα αριστερών «διαδηλωτών» του λεγόμενου Black Lives Matter, ποδοπατούσαν και τελικά έκαψαν, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ, την αμερικανική σημαία, αναφέροντας, με «λάβαρα» των LGBTQ να ανεμίζουν, πως το εθνικό σύμβολο των Αμερικανών αντιπροσωπεύει την «σκλαβιά, την γενοκτονία και τον πόλεμο».

Φέρτε στο μυαλό σας αριστεριστές να ποδοπατούν την Ελληνική Σημαία ανήμερα της 25ης Μαρτίου, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ! Προσοχή, αυτό συνέβη στην Αμερική, όχι κατά την διάρκεια επεισοδίων όπως για παράδειγμα στο Πολυτεχνείο Αθηνών, αλλά υπό ειρηνικές συνθήκες, έξω από το Ανώτατο Κτίριο Διακυβέρνησηςη, σαν να ήταν κάτι το φυσιολογικό.

Ένα από τα βίντεο δείχνει μία διαδηλώτρια να φωνάζει «Γ.μώ την 4η Ιουλίου, γ.μώ την αμερικανική σημαία».

Στην Ρωσία, βλέπουμε ένα εντελώς διαφορετικό σκηνικό.Το βράδυ της 1ης Ιουλίου ολοκληρώθηκε η λαϊκή συμβουλευτική ψήφος για την συνταγματική μεταρρύθμιση στην Ρωσία. Το πρωί της επομένης ανακοινώθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα: 77,92% Υπέρ, έναντι 21,27%, με μέσο ποσοστό συμμετοχής 65%.

Η μεταρρύθμιση υιοθετήθηκε πανηγυρικά, χωρίς αξιόλογες παραβιάσεις. Περισσότερο από μια εξουσιοδότηση στον Πούτιν, ο ρωσικός λαός αποφάνθηκε ευρύτατα  (ενώ η σημαία LGBT, των οπαδών σεξουαλικών αποκλίσεων) κυμάτιζε συμβολικά για την περίσταση στην πρεσβεία των  ΗΠΑ), αποφάνθηκε για μια κοινωνία εθνικοπατριωτική, για ένα κυρίαρχο Κράτος.

Ο λαός αναγνωρίζει την θέση του Θεού –χωρίς ωστόσο να επιβάλλει την θρησκεία του κράτους, αναγνωρίζει την οικογενειακή παράδοση και την αξία των παιδιών –εναντίον του αριστερόστροφου διεθνισμού που καταβροχθίζει την Δύση.

Στην Ελλάδα, προσφάτως γίναμε μάρτυρες μιας συγκέντρωσης, μπροστά από την Βουλή, η οποία, όπως δήλωσαν οι αριστεροί διοργανωτές της (ΣΥΡΙΖΑ, εξωκοινοβουλευτική Αριστερά) στηρίζει το Black Lives Matters εκείνου δηλαδή που ποδοπάτησαν και έκαψαν την Αμερικανή Σημαία μπροστά από τον Λευκό Οίκο, λεηλατούν πόλεις των ΗΠΑ και ζητούν την ανατροπή του εκλεγμένου Προέδρου Ντ.Τραμπ.

Οι αριστεριστές μαζί με παράνομους μετανάστες ζήτησαν, αντίστοιχα, την απέλαση του πρωθυπουργού της χώρας, Κυριάκου Μητσοτάκη. Το μόνο που δεν συνέβη, ήταν να κάψουν και εκείνη την Ελληνική σημαία έξω από την Βουλή.

Στον αντίποδα, η κυβέρνηση, προσπαθεί να ασκήσει εθνικοπατριωτική πολιτική, ωστόσο η «αριστεροσύνη» είναι και στην Ελλάδα βαθιά ριζωμένη!

Οι δύο δρόμοι λοιπόν είναι το «μπάχαλο» της ανομίας που επιφέρει η διεθνιστική Αριστερά του Βαθέως Κράτους μέσω «στρατευμένων» διαδηλωτών, οι οποίοι δρουν σε απόλυτη συνεννόηση με τους νεοκομμουνιστές των Δημοκρατικών.

Η εθνικοπατριωτική στροφή της Ρωσίας από τον Κομμουνισμό στην ενίσχυση των εθνικοπατριωτικών θεσμών.

Η Ελλάδα προς τα πού θα κινηθεί;

Featured

loading...