Ticker

10/recent/ticker-posts

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ...!!Όσιος Ηλίας Διαμαντίδης ο Μυροβλύτης....!!«Θα πέσει μεγάλη κατάρα στον κόσμο....!!ΜΕΤΑ Θ’ ανοίξει η Αγιά Σοφιά και θα λειτουργηθεί.Ένας εξαδάκτυλος βασιλιάς θα είναι τότε».....!!

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ...!!Όσιος Ηλίας Διαμαντίδης ο Μυροβλύτης....!!«Θα πέσει μεγάλη κατάρα στον κόσμο....!!ΜΕΤΑ Θ’ ανοίξει η Αγιά Σοφιά και θα λειτουργηθεί.Ένας εξαδάκτυλος βασιλιάς θα είναι τότε».....!!









«Θ’ ανοίξει η Αγιά Σοφιά και θα λειτουργηθεί.Ένας εξαδάκτυλος βασιλιάς θα είναι τότε»
Ο Όσιος Ηλίας Διαμαντίδης, ο Μυροβλύτης, ζούσε με την παρουσία και ...
…Συχνά ο πατήρ Ηλίας Διαμαντίδης προφήτευε λέγοντας: «Θα ‘ρθεί ένας καιρός που θα γίνουν οι άνδρες γυναίκες και οι γυναίκες άνδρες. Τότε θα πέσει μεγάλη κατάρα στον κόσμο. Θα γίνει πόλεμος στην Κωνσταντινούπολη και ο Ρώσσος θα νικά• θα πάει ως τον Ευφράτη ποταμό. Θ’ ανοίξει η Αγιά Σοφιά και θα λειτουργηθή. Ένας εξαδάκτυλος βασιλιάς θα είναι τότε».
Και έλεγε: «Ξύπνα Ρωσσία και δράξον τα όπλα σου». Δηλαδή έλα σε μετάνοια, σε πίστη και απόρριψε την αθεΐα.
Έβλεπε συχνά τον άγιο Γεώργιο. Κάποτε του είπε: «Θα ρθουν Τούρκοι να κάψουν την Εκκλησία και θα προσπαθήσουν να σας σκοτώσουν». Το είπε στην οικογένεια του αλλά δυσπίστησαν. Το κτήμα τους το ζήλευαν οι Τούρκοι και ήθελαν να το πάρουν. Μαζεύτηκαν πολλοί με επικεφαλής τον Αχμέτ Κιτιάκ και τη νύχτα πήγαν και χτύπησαν την πόρτα τους, ζητώντας δήθεν να τους δείξη τον δρόμο. Δεν τους άνοιξαν, αυτοί όμως σκότωσαν το σκυλί και άρχισαν να πυροβολούν. Οι σφαίρες πήγαιναν δώθε-κείθε αλλά καμία δεν άγγιξε το σπίτι. Η Κάλλη έβλεπε στην πόρτα τον άγιο Γεώργιο με ανοιχτά τα χέρια να τους προστατεύη. Τέλος έβαλαν φωτιά δίπλα στον αχερώνα όπου μέσα ήταν η Εκκλησία και κάηκε. Πήρε φωτιά και η σκεπή του σπιτιού, αλλά την έσβησαν.
Ο π. Ηλίας ύστερα πήγε και προσευχήθηκε μπροστά στα εικονίσματα και ρώτησε τον Χριστό: «Ποιοι είναι αυτοί που έκαψαν την Εκκλησία;» Και ο Χριστός τους απαρίθμησε έναν-έναν.
Από το βιβλίο «Ασκητές μέσα στον κόσμο», 5η διήγηση.