Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΟ...!!ΑΙΦΝΙΔΙΟ ΡΩΣΙΚΟ «ΣΟΚ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΟΝ…ΒΟΣΠΟΡΟ!!ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος...!!''Οι σημερινές λυκοφιλίες Ρωσίας Τουρκίας θα αποβούν σε βάρος της Άγκυρας...!!Μάλιστα τόσο σκληρά θα τους χτυπήσει η ΡΩΣΙΑ που θα φτάσουμε σε σημείο να τους λυπόμαστε και να κάνουμε ...παρακλήσεις....Η ΑΡΚΤΟΣ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ''....!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ...!!ΑΙΦΝΙΔΙΟ ΡΩΣΙΚΟ «ΣΟΚ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΟΝ…ΒΟΣΠΟΡΟ!!ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος...!!''Οι σημερινές λυκοφιλίες Ρωσίας  Τουρκίας θα αποβούν σε βάρος της Άγκυρας...!!Μάλιστα τόσο σκληρά θα τους χτυπήσει η ΡΩΣΙΑ που θα φτάσουμε σε σημείο να τους λυπόμαστε και να κάνουμε ...παρακλήσεις....Η ΑΡΚΤΟΣ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ''....!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ







Η ΑΡΚΤΟΣ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

  Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος, για μια ακόμη φορά ξεδιαλύνει το θολό γεωπολιτικό τοπίο, τονίζοντας ότι οι σημερινές λυκοφιλίες Ρωσίας - Τουρκίας θα αποβούν σε βάρος της Άγκυρας! Μάλιστα τόσο σκληρά θα τους χτυπήσει η Ρωσία, που θα φτάσουμε σε σημείο να τους λυπόμαστε και να κάνουμε ...παρακλήσεις!

Ο ΘΕΟΣ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ

   Ο Μητροπολίτης, πνευματικό ανάστημα των μεγάλων αγίων γερόντων του καιρού μας, αφήνει για πρώτη φορά και μια χαραμάδα ελπίδας, για αποφυγή της τουρκικής εισβολής, λέγοντας πως "μπορεί να μην τους αφήσει ο Θεός να επιτεθούν" (σ.σ. εδώ φαίνεται η μεγάλη μεσιτεία της Θεοτόκου - δείτε εδώ -  και των Αγίων μας, αλλά και η μεταμέλεια και προσευχή του ευσεβούς λαού).

ΑΝΤΙ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΕΙΣΜΟΣ, ΕΠΙΔΗΜΙΑ Ή ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ

 Προειδοποιεί πάντως ότι (σ.σ. προς βοήθεια και ολοκλήρωση της μετάνοιας και θείας επιστροφής των Ελλήνων) η δοκιμασία μπορεί να αντικατασταθεί από σεισμό, επιδημία ή ηφαίστειο:

 "Όλοι εστάθηκαν στις Προφητείες. Πότε θα επιτεθούν οι Τούρκοι. Μα μπορεί να μην τους αφήσει ο Θεός να επιτεθούν! Ή να πάνε να κάνουν κάτι μικρόν και να τους δώσει μετά η Ρωσία τόσα πολλά, που να κάμουμε παρακλήσεις υπέρ των Τούρκων! Που να τους λυπηθούμε! Εκεί θα φτάσουν τα πράματα.

   Όσες λυκοφιλίες έκαμαν με τους Ρώσους, τόσον πόλεμο θα κάνουν και διπλάσιο! Αυτόν ήταν και είναι το Σχέδιο του Θεού, για την περιοχήν.

 Αλλά θα 'χουμε και εμείς τες δοκιμασίες. Και απ΄ ότι φαίνεται δεν θα είναι πολεμικές... Καταλάβατε;

  Μπορεί ξαφνικά να γίνει ένας σεισμός, να 'ρθει μια επιδημία. Να ξεσπάσει κάπου στη γειτονιά ένα ηφαίστειο"...

Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ

  Θυμίζουμε ότι Άγιος Γέροντας Παΐσιος προσευχόταν ακούραστα, ακόμη και στα τελευταία του, ώστε να αποτρέψει ο Θεός με τις πρεσβείες της Παναγίας κάποια φοβερή απειλή που ερχόταν. Και όταν έλαβε την σχετική πληροφορία, χοροπηδούσε σαν μικρό παιδί από την χαρά του εκεί στην Σουρωτή. Δεν γνωρίζουμε όμως ποια συγκεκριμένη απειλή είχε ζητήσει τόσο επίμονα να απαλειφθεί. Η τουρκική εισβολή, η πείνα, ο σεισμός, κάτι άλλο;



  Σχετικά με τα ηφαίστεια πάντως είναι γνωστά και ενεργά εκείνο της Θήρας, που προκάλεσε και την καταστροφή της Κρήτης, δίδοντας απανωτά τσουνάμι (δείτε εδώ), της Νισύρου, της Σικελίας (Αίτνα)... Η εκρήξεις τους στο παρελθόν ισοδυναμούσαν με πολλές μαζί ατομικές βόμβες...

   Σημειώνουμε και το σχετικό του ΠατροΚοσμά, για το επερχόμενο κακό, που "ή τρεις μέρες ή τρεις μήνες ή τρία χρόνια θα βαστάξει", ανάλογα δηλαδή με την μετάνοια του λαού μας, που πρέπει να αφήσει λίγο στην άκρη τα κινητά και να πιάσει το κομποσκοίνι, το "καλώδιο" του Θεού!

   Εκείνο πάντως στο οποίο επιμένει πάντα ο Μόρφου και όλοι οι γέροντες, είναι η Μετάνοια, η Εξομολόγηση, η Θεία Κοινωνία και Ορθόδοξη Χριστιανική ζωή, η έμπρακτη δηλαδή μεταμέλεια του καθενός, ώστε να έχει "δικαιολογία" ο Χριστός και η Παναγιά για να αποτρέψουν τις συμφορές ή τουλάχιστον να τις μειώσουν σε ένταση και επιπτώσεις...



Πραγματικό σοκ δοκίμασαν οι Τούρκοι στην θέα του ρωσικού πολεμικού πλοίου που περνούσε από τον Βόσπορο, κυριολεκτικά με το…δάχτυλο στην σκανδάλη.



Όπως έδειξαν οι φωτογραφίες από τα τουρκικά ΜΜΕ, κατά την διάρκεια της διέλευσης από τον Βόσπορο του ρωσικού πολεμικού σκάφους, Azov, Ρώσοι ένοπλοι από το κατάστρωμα σημάδευαν τις τουρκικές ακτές προφανώς με επιθετικές προθέσεις.



Το ρωσικό πλοίο της μοίρας RFS 151, της Μαύρης Θάλασσας, έκανε επί μια ώρα διέλευση από τον Βόσπορο προς την θάλασσα του Μαρμαρά και από εκεί στο Αιγαίο, δείχνοντας τα «δόντια» του στους Τούρκους και στα πλοία της τουρκικής ακτοφυλακής που το παρακολουθούσαν έκπληκτοι.



Καίτη σημαντικό φαίνεται να αρχίζει να αλλάζει στην στάση των Ρώσων έναντι της Τουρκίας.



Ίδωμεν!



ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

www.nikosxeiladakis.gr