Ticker

10/recent/ticker-posts

ΜΟΛΙΣ ΛΑΒΑΜΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ....ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ....ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΝΤΩΣ...ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ....!!

ΜΟΛΙΣ ΛΑΒΑΜΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ....ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ....ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΝΤΩΣ...ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ  ΣΕ ΟΛΟΥΣ....!!








Δε χρειάζεται να σου πω το γιατί ; Το ξέρεις , το νιώθεις το καταλαβαίνεις . Πάντα βαθιά μέσα σου ΤΟΥΤΟ περίμενες

Δε σε ξέρω μα , σε γνωρίζω από την απαρχή του Ελληνισμού , δεν έχουμε συμφωνήσει τίποτα , μα περιέργως κάνουμε τις ίδιες κινήσεις την πλέον κατάλληλη ώρα .

Με απόφαση του Διοικητή της ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ δρομολογείται η συνεύρεση ΟΛΩΝ των Πατριωτικών δυνάμεων είτε πρόκειται για άτομα , είτε για κόμματα , κινήματα και ομάδες .

Ωστόσο , η ταυτότητα των μελών της Ομάδας θα συνεχίσει να παραμένει μυστική .Κανείς εξ ημών δε θα παρίσταται στην 3μερη αυτή συνεύρεση ούτε πρόκειται να αξιώσει τίποτα από αυτήν .

Η Αποστολή μας είναι πέρα και πάνω απ όλα αυτά !

Στη συνεύρεση αυτή δε θα υπάρχουν Αρχηγοί , δε να υπάρχουν πρωτοπόροι ούτε διεκδικητές . Θα υπάρχει μόνο η ζωτικής πλέον σημασίας ανάγκη να κατατεθεί ΕΠΙΣΗΜΑ η καθαρή και Ειλικρινής Αγάπη για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό στην πλέον μεγαλύτερη συγκέντρωσή της .Μια αγάπη δυνατότερη και ανώτερη από κάθε προσωπικό ή ομαδικό συμφέρον και επιδίωξη.

Αυτή είναι και η συνταγή που υλοποιεί την ανάγκη να επισημοποιηθεί το ΠΛΑΙΣΙΟ δράσης .

Καλή δύναμη σ όλους .

Υ.γ 1-ΑΝAΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ για να επισπευσθούν οι διαδικασίες , να πέσουν όλες οι μάσκες , να φανεί η αδυναμία τους , να αποκαλυφθούν οι προδοσίες και οι μεθοδεύσεις σε βάρος της χώρας . Ενεργό θα παραμείνει μόνον ,το «Συμβούλιο Εσωτερικής Ασφάλειας και Γεωπολιτικής Στρατηγικής »( I.S.C.S.C )

Υγ 2- Ωστόσο , οποιαδήποτε δράση που θα υποσκάψει ή θα θέλει να ακυρώσει αυτή τη μάζωξη , θα καταπνίγεται εν τη γένεσή της .

Εν Αθήναι σήμερα 4η Ιουνίου 2020 ο Ά Υποδιοικητής της

ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ