Ticker

10/recent/ticker-posts

Φρίκη....!!ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Βρήκαν αγοράκι 1,5 έτους κλεισμένο σε ένα κλουβί σκύλου δίπλα σε ΦΙΔΙΑ και ποντίκια.....!!Η πρόνοια ανέλαβε αμέσως το αγοράκι και οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη τριών ατόμων, της 42χρονης μητέρας, του 46χρονου πατριού και του 82χρονου πατέρα του πατριού....!!Στην οικία βρέθηκαν επίσης ναρκωτικά και όπλα....!!(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)


Φρίκη....!!ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Βρήκαν αγοράκι 1,5 έτους κλεισμένο σε ένα κλουβί σκύλου  δίπλα σε ΦΙΔΙΑ και ποντίκια.....!!Η πρόνοια ανέλαβε αμέσως το αγοράκι και οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη τριών ατόμων, της 42χρονης μητέρας, του 46χρονου πατριού και του 82χρονου πατέρα του πατριού....!!Στην οικία βρέθηκαν επίσης ναρκωτικά και όπλα....!!(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)








Μετά τη σύλληψή του, ο πατριός φάνηκε να ανησυχεί πιο πολύ για το μέλλον των ζώων του, παρά του παιδιού..

Δεν πίστευαν στα μάτια τους αστυνομικοί στο Τενεσί των ΗΠΑ, όταν έσπευσαν σε ένα σπίτι κατόπιν καταγγελίας που δέχτηκαν για περιστατικό κακοποίησης ζώων.

Σύμφωνα με το Fox 17 Nashville, μόλις οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι για το οποίο έγινε η καταγγελία, έμειναν αποσβολωμένοι όταν αντίκρισαν ένα αγοράκι 1,5 έτους, κλεισμένο σε ένα κλουβί σκύλου!

Την ίδια ώρα, δίπλα στο μικρό παιδί κυκλοφορούσαν ποντίκια και φίδια, συμπεριλαμβανομένου ενός βόα σφιγκτήρα μήκους 3 μέτρων!

Το μικρό αγοράκι κλεισμένο στο κλουβί  (HENRY COUNTY SHERIFF’S OFFICE)

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του αρμόδιου σερίφη, το αγοράκι ζούσε στο κλουβί για αρκετό καιρό. Όπως ήταν φυσικό, το κλουβί, που βρισκόταν στο σαλόνι του σπιτιού, είχε έντονη μυρωδιά ούρων και ήταν γεμάτο από έντομα.

Το σπίτι είχε μετατραπεί σε… ζωολογικό κήπο, αφού υπήρχαν περισσότερα από 600 ζώα. Στην οικία βρέθηκαν επίσης ναρκωτικά και όπλα.

Τα τρία συλληφθέντα άτομα (HENRY COUNTY SHERIFF’S OFFICE)
Μετά από την εξέλιξη αυτή, η πρόνοια ανέλαβε αμέσως το αγοράκι και οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη τριών ατόμων, της 42χρονης μητέρας, του 46χρονου πατριού και του 82χρονου πατέρα του πατριού.

ΠΗΓΗ