Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΟ....ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ....!!Έρχεται η ¨νέα μάχη¨ της Κρήτης....!!ΓΈΡΟΝΤΑΣ....!!«Οι τελευταίοι υπερασπιστές της ΠΟΛΗΣ το 1453 ήταν Κρητικοί...ότι και να του υποσχεθούν του τούρκου αυτός θέλει σύρραξη και φυσικά θα την έχει»....!!

ΕΚΤΑΚΤΟ....ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ....!!Έρχεται η ¨νέα μάχη¨ της Κρήτης....!!ΓΈΡΟΝΤΑΣ....!!«Οι τελευταίοι υπερασπιστές της ΠΟΛΗΣ το 1453 ήταν  Κρητικοί...ότι και να του υποσχεθούν του τούρκου αυτός θέλει σύρραξη και φυσικά θα την έχει»....!! 








Έρχεται η ¨νέα μάχη¨ της Κρήτης, αλλά με τούρκους αυτή την φορά και με αφορμή την ενέργεια;

Ενδείξεις ότι η τουρκία περιορίζεται στην Λιβύη. Ακόμα και οι φίλοι της θα της βάλουν STOP.
« προσγειώθηκαν στην Σύρτη της Λιβύης λένε πηγές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια δεκάδα τεράστια ρωσικά μεταγωγικά για να προστατεύσουν με έμψυχο δυναμικό και συστήματα τα ενεργειακά πεδία της Λιβύης»
«  εν των μεταξύ η Ρωσία θα πωλήσει στην Αίγυπτο μεγάλο αριθμό αρμάτων μάχης»  
« Πρόταση για στρατιωτική εμπλοκή της ΕΕ στη Λιβύη, φαίνεται να πρωτοστατεί η Γαλλία και  γερμανικοί κύκλοι»
Όταν θα την περιορίσουν στην Λιβύη θα ξεσπάσει σε εμάς.
Η ΑΟΖ που εμπεριέχεται στο παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο θα γίνει η αφορμή νότια της Κρήτης, μετά θα πάρουν όλα φωτιά μέχρι το Βόρειο Αιγαίο.
Υπάρχει και ΘΕΟΣ, δεν μπορεί να κάνει ο τούρκος, ότι θέλει.
ΓΈΡΟΝΤΑΣ -«οι τελευταίοι υπερασπιστές της ΠΟΛΗΣ το 1453 ήταν  Κρητικοί , έχει και αυτό την σημειολογία του σε αυτό που πάει να ανοίξει νότια της Κρήτης , ότι και να του υποσχεθούν του τούρκου αυτός θέλει σύρραξη και φυσικά θα την έχει» 
https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας