Ticker

10/recent/ticker-posts

ΒΟΜΒΑ...!!ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΗΔΗ...ΑΛΛΑ...ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ....ΤΟΤΕ...ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ.....ΚΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΜΑΣ....ΕΜΕΙΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ “ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΟΙ”...!![ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ]

ΒΟΜΒΑ...!!ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΗΔΗ...ΑΛΛΑ...ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ....ΤΟΤΕ...ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ.....ΚΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΜΑΣ....ΕΜΕΙΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ “ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΟΙ”...!![ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ]
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ,
ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ, ΠΡΙΝ 10 ΜΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ, ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝΙΣΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ, ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΣΟ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΑΥΤΩΝ, ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΣΟ ΔΕ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ.
ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥ ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑΞΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΠΟΥ ΝΑΙ ΜΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ, ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΙΩΣΗΦ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ/ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΡΩΣΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΛΠ.
ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ (ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ) ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΧΑΝ ΒΑΣΗ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 2 ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΛΙ ΑΡΧΙΣΑΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ, ΝΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΣΥΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ “ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ” ΟΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2020 ΜΕ 2021, ΑΝΤΙ ΜΙΑΣ ΑΠΛΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (Π.Χ. ΤΙΣ 2 ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓ. ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ ΚΛΠ) ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ ΤΗΣ 6/7/2019 ΜΕ ΤΟΥΣ 2 ΛΟΓΟΥΣ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ:
ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ:
1. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ, ΟΣΟΙ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, ΝΑ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΤΗΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΤΕΛΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ… ΚΑΙ
2. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΡΙΕΥΤΟΥΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ ΟΣΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΑΝ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΟΥΝ ΟΝΤΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ Ο ΘΕΟΣ, ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ…
ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΠΟΝΗΡΟΣ, ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΦΑΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΝΑ ΜΕΘΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΜΕΣΩ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΟΜΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΟΝΤΩΣ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΜΘΕΙ Η ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ !

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ, ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΟΠΩΣ Π.Χ. ΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΥΜΕΝΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΠΑΡΑ Η ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΛΛΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ “ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ” ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΑΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ.
ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΕΝΑΥΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ.
ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ “ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΟΙ” ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΣ ΘΑΝΑΤΟ, ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ !!!
ΚΑΛΟ ΔΙΑΡΚΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΑΔΕΛΦΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ,
ΜΕΤΑΝΟΙΑ-ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ, ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΝΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗ !!!
ΑΜΗΝ
Όλο το κείμενο στο βίντεο.
ΠΗΓΗ

Featured

loading...