Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ....Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ...!!ΠΡΟΣΟΧΗ...!!Μιλάμε για μια ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ...ΜΕ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ....!!Κανείς δεν είναι ασφαλής ΠΛΕΟΝ....ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ...;;;Κανείς δεν θα ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ....ΚΑΙ...ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ....ΠΟΥ ΔΕΝ....ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΙΝΙΑ ΚΙΝ/ΦΟΥ....ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...!![ΒΙΝΤΕΟ]

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ....Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ...!!ΠΡΟΣΟΧΗ...!!Μιλάμε για μια ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ...ΜΕ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ....!!Κανείς δεν είναι ασφαλής ΠΛΕΟΝ....ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ...;;;Κανείς δεν θα ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ....ΚΑΙ...ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ....ΠΟΥ ΔΕΝ....ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΙΝΙΑ ΚΙΝ/ΦΟΥ....ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...!![ΒΙΝΤΕΟ]






ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΗ:ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΕΠΑΦΩΝ, ΚΑΡΤΕΣ ΑΝΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ


«Τα πράγματα που φοβόμασταν ότι θα συμβούν συμβαίνουν». – Angus Johnston, καθηγητής στο City University της Νέας Υόρκης
Κανείς δεν είναι ασφαλής.
Κανείς δεν είναι άνοσος.
Κανείς δεν θα ξεφύγει από την αγωνία, τον φόβο και τον πόνο της καρδιάς να ζει κάτω από τη σκιά ενός αυταρχικού αστυνομικού κράτους.
Αυτό είναι το μήνυμα που μεταδίδεται 24 ώρες το 24ωρο με κάθε νέο κομμάτι της κυβερνητικής προπαγάνδας, κάθε νέο νόμο που ποινικοποιεί την κατά τα άλλα νόμιμη δραστηριότητα, κάθε νέος αστυνομικός στο ρυθμό, κάθε νέα κάμερα παρακολούθησης που παρακολουθεί προσεκτικά, κάθε εντυπωσιακή ειδησεογραφική ιστορία που τιτλοφορεί και αποσπά την προσοχή, κάθε νέα φυλακή ή κέντρο κράτησης που χτίστηκε για να στεγάζει ταραχοποιούς και άλλους ανεπιθύμητους, κάθε νέα δικαστική απόφαση που δίνει στους κυβερνητικούς υπαλλήλους ένα πράσινο φως για να αφαιρέσουν και να κλέψουν και να βιάσουν και να καταστρέψουν τον πολίτη, κάθε σχολείο που επιλέγει να καταστραφεί αντί να εκπαιδεύσει και κάθε νέα δικαιολογία γιατί οι Αμερικανοί πρέπει να συμμορφωθούν με τις προσπάθειες της κυβέρνησης να καταπατήσουν το Σύνταγμα.
Ναι, το COVID-19 έχει επηρεάσει σημαντικά το έθνος συναισθηματικά, σωματικά και οικονομικά, αλλά υπάρχουν ακόμα μεγαλύτεροι κίνδυνοι στον ορίζοντα.
Εφόσον «εμείς οι λαοί» συνεχίζουμε να επιτρέπουμε στην κυβέρνηση να καταπατά τα δικαιώματά μας στο λεγόμενο όνομα εθνικής ασφάλειας, τα πράγματα θα χειροτερέψουν, δεν θα γίνουν καλύτερα.
Είναι ήδη χειρότερο.
Τώρα γίνεται λόγος για μαζικές δοκιμές για αντισώματα COVID-19, σημεία ελέγχου διαλογής, ανίχνευση επαφών, διαβατήρια ανοσίας για να επιτρέπεται σε όσους έχουν αναρρώσει από τον ιό να μετακινούνται πιο ελεύθερα, και να καταδώσουν για την αναφορά «παραβιάσεων κανόνων» στις αρχές.
Εάν δεν μπορείτε να διαβάσετε τα γράμματα στον τοίχο, πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή.
Αυτά μπορεί να φαίνονται σαν μικρά, απαραίτητα βήματα στον πόλεμο ενάντια στον ιό COVID-19, αλλά είναι απαραίτητα μόνο για το αστυνομικό κράτος στις προσπάθειές του να υπονομεύσει περαιτέρω το Σύνταγμα, να επεκτείνει τον έλεγχό του στον πληθυσμό και να τροφοδοτήσει την ακόρεστη όρεξή του για ολοένα μεγαλύτερες δυνάμεις.
Τίποτα δεν είναι τόσο απλό όσο ισχυρίζεται η κυβέρνηση.
Οποιεσδήποτε επικίνδυνες πρακτικές επιτρέπετε στην κυβέρνηση να πραγματοποιήσει τώρα – είτε πρόκειται για το όνομα της εθνικής ασφάλειας είτε προστατεύει τα σύνορα της Ελλάδας ή κάνει την Ελλάδα ξανά υγιή – βεβαιωθείτε ότι αυτές οι πρακτικές μπορούν και θα χρησιμοποιηθούν εναντίον σας όταν η κυβέρνηση αποφασίσει να ορίσει αξιοθέατα σε σας.
Ο πόλεμος κατά των ναρκωτικών αποδείχθηκε πόλεμος εναντίον του αμερικανικού λαού, διεξήχθη με ομάδες SWAT και στρατιωτικοποιήθηκε η αστυνομία.
Ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας αποδείχθηκε πόλεμος εναντίον του αμερικανικού λαού, που διεξήχθη με απεριόριστη επιτήρηση και απεριόριστη κράτηση.
Ο πόλεμος κατά της μετανάστευσης αποδείχθηκε πόλεμος εναντίον του αμερικανικού λαού, που διεξήχθη με κινούμενους κυβερνητικούς πράκτορες απαιτώντας «έγγραφα, παρακαλώ».
Αυτός ο πόλεμος στο COVID-19 θα είναι ένας ακόμη πόλεμος εναντίον του αμερικανικού λαού αλλά και του υπόλοιπου κόσμου, που διεξήχθη με όλα τα όπλα επιτήρησης που διαθέτει η κυβέρνηση: κάμερες θερμικής απεικόνισης, drone, εντοπισμός επαφών, βιομετρικές βάσεις δεδομένων κ.λπ.
Βλέπετε λοιπόν, όταν μιλάτε για την εξουσιοδότηση κυβερνητικών φορέων να ελέγχουν τον πληθυσμό προκειμένου να ελέγχουν και να αποτρέπουν την εξάπλωση αυτού του ιού, αυτό που πραγματικά μιλάτε είναι να δημιουργήσετε μια κοινωνία στην οποία θα γίνονται κάρτες ταυτότητας, στρογγυλοποιήσεις, σημεία ελέγχου και κέντρα κράτησης ρουτίνας, όπλα που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση για τον έλεγχο και την καταστολή του πληθυσμού, ανεξάρτητα από την απειλή.
Έτσι επίσης ανοίγετε το δρόμο για ένα εθνικό σύστημα αναγνώρισης επικών διαστάσεων.
Φανταστείτε το: ένα εθνικό σύστημα ταξινόμησης που όχι μόνο σας κατηγοριοποιεί ανάλογα με την κατάσταση της υγείας σας, αλλά επιτρέπει επίσης στην κυβέρνηση να σας ταξινομήσει με εκατό άλλους τρόπους: ανά φύλο, προσανατολισμό, πλούτο, ιατρική κατάσταση, θρησκευτικές πεποιθήσεις, πολιτική άποψη, νομική κατάσταση, και τα λοιπά.. Καταλαβαίνετε λοιπόν το νόημα όλων αυτών.
Αυτός είναι ένας άλλος λύκος με ρούχα προβάτου, ένα σχέδιο «δείξε μου τα χαρτιά σου» που μεταμφιέζεται ως μέσο καταπολέμησης ενός ιού. Μην το πιστεύετε.
Οι συνέπειες μιας τέτοιας κοινωνίας «δείξε μου τα χαρτιά σου» στην οποία οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι είναι εξουσιοδοτημένοι να σταματήσουν τα άτομα, να απαιτήσουν να ταυτοποιηθούν και να τους υποβάλουν σε καταπιέσεις, έλεγχο αφής(screening), έρευνες και ανακρίσεις είναι πέρα από ανατριχιαστικό.
Επιτρέποντας στους κυβερνητικούς υπαλλήλους να καθιερώσουν μια δοκιμασία για τα άτομα να μπορούν να βγουν από μια κατάσταση κλειδώματος και να ασχοληθούν με το εμπόριο, την κυκλοφορία και οποιοδήποτε άλλο δικαίωμα που αντιστοιχεί στη ζωή σε μια δήθεν ελεύθερη κοινωνία, θέτει τα θεμέλια για μια κοινωνία στην οποία εσείς απαιτείται να ταυτοποιείστε ανά πάσα στιγμή με οποιονδήποτε κυβερνητικό λειτουργό που το απαιτεί για οποιονδήποτε λόγο.
Τέτοιες τακτικές οδηγούν γρήγορα σε μια ολισθηρή κλίση που τελειώνει με κυβερνητικούς υπαλλήλους που είναι εξουσιοδοτημένοι να εξαναγκάζουν οποιονδήποτε και όλους να αποδείξουν ότι συμμορφώνονται με κάθε καταστατικό και κανονισμό για τα βιβλία.
Κάποτε ήταν ότι, αν η αστυνομία δεν είχε εύλογη υποψία ότι ένα άτομο ήταν ένοχο για αδίκημα, δεν είχε καμία νομική εξουσία να σταματήσει το άτομο και να απαιτήσει ταυτοποίηση. Με άλλα λόγια, «εμείς οι άνθρωποι» είχαμε το δικαίωμα να ερχόμαστε και να φεύγουμε όπως θέλουμε χωρίς τον φόβο να ερωτηθούμε από την αστυνομία ή να αναγκαστούμε να ταυτιστούμε.

Μιλάμε για μια τέλεια καταιγίδα για να φέρουν μια εθνική ταυτότητα, την απόλυτη ανθρώπινη συσκευή παρακολούθησης.
Χορηγείται, ελλείψει εθνικής ταυτότητας, η οποία θα καθιστούσε το έργο της αστυνομίας να παρακολουθεί, να εντοπίζει και να ξεχωρίζει τους μεμονωμένους υπόπτους πολύ πιο απλό, «εμείς οι άνθρωποι» παρακολουθούμαστε ήδη με πολλούς τρόπους: μέσω των κρατικών αδειών οδήγησης, Αριθμοί κοινωνικής ασφάλισης, τραπεζικοί λογαριασμοί, αγορές και ηλεκτρονικές συναλλαγές • μέσω των συσκευών αλληλογραφίας και επικοινωνίας μας – email, τηλεφωνικές κλήσεις και κινητά τηλέφωνα. μέσα από τσιπ που εμφυτεύονται στα οχήματά μας, έγγραφα ταυτότητας, ακόμη και τα ρούχα μας.

Προσθέστε σε αυτό, το γεγονός ότι οι επιχειρήσεις, τα σχολεία και άλλες εγκαταστάσεις βασίζονται όλο και περισσότερο στα δακτυλικά αποτυπώματα και την αναγνώριση προσώπου για να αναγνωρίσουν τον κόσμο. Στο μεταξύ, εταιρείες δεδομένων όπως το Acxiom συλλαμβάνουν τεράστια κρυφή μνήμη προσωπικών πληροφοριών για να βοηθήσουν τα αεροδρόμια, τους εμπόρους λιανικής πώλησης, την αστυνομία και άλλες κυβερνητικές αρχές να καθορίσουν αμέσως αν κάποιος είναι το άτομο που ισχυρίζεται ότι είναι.
Αυτό το πληροφοριακό κενό – που χρησιμοποιείται για μεγάλο πλεονέκτημα τόσο από τον κυβερνητικό όσο και από τους εταιρικούς τομείς – έχει μετατραπεί σε εντολή για ένα «εσωτερικό διαβατήριο», γνωστό και ως εθνική ταυτότητα που θα αποθηκεύει πληροφορίες τόσο βασικές όσο το όνομα, την ημερομηνία γέννησης και τον τόπο του ατόμου. γέννηση, καθώς και προσωπικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένου αριθμού κοινωνικής ασφάλισης, δακτυλικών αποτυπωμάτων, σάρωσης αμφιβληστροειδούς και προσωπικών, ποινικών και οικονομικών αρχείων.
Ένα ομοσπονδιακό, μηχανογραφημένο, διασταυρούμενο, βάσης δεδομένων σύστημα ταυτοποίησης που αστυνομείται από κυβερνητικούς πράκτορες θα ήταν το τελευταίο καρφί στο φέρετρο για την προστασία της ιδιωτικής ζωής (για να μην αναφέρουμε έναν εφιάλτη υλικοτεχνικής ασφάλειας που θα αφήσει τους Αμερικανούς και τον υπόλοιπο κόσμο ακόμη πιο ευάλωτους σε κάθε χάκερ στον κυβερνοχώρο).
Οι Αμερικανοί πάντοτε αντιστέκονταν στην υιοθέτηση εθνικής ταυτότητας για καλό λόγο: δίνει στην κυβέρνηση και στους πράκτορές της την απόλυτη δύναμη να στοχεύουν, να παρακολουθούν και να τρομοκρατούν τον πληθυσμό σύμφωνα με τους κακόβουλους σκοπούς της κυβέρνησης.
Τα εθνικά δελτία ταυτότητας έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν, από άλλες καταπιεστικές κυβερνήσεις, στο όνομα της εθνικής ασφάλειας, πάντα με τρομακτικά αποτελέσματα.
Για παράδειγμα, στη Γερμανία, οι Ναζί απαιτούσαν από όλους τους Εβραίους να φέρουν ειδικά σφραγισμένα δελτία ταυτότητας για ταξίδια εντός της χώρας. Ένα προοίμιο για τα κίτρινα σήματα Star of David, αυτές οι σφραγισμένες κάρτες ήταν καθοριστικές για τον εντοπισμό των Εβραίων για απέλαση σε στρατόπεδα θανάτου στην Πολωνία.
Ο συγγραφέας Raul Hilberg συνοψίζει τον αντίκτυπο που είχε ένα τέτοιο σύστημα στους Εβραίους:
«Όλο το σύστημα ταυτοποίησης, με τα προσωπικά του έγγραφα, ειδικά καθορισμένα ονόματα, και εμφανείς ετικέτες στο κοινό, ήταν ένα ισχυρό όπλο στα χέρια της αστυνομίας.
«Πρώτον, το σύστημα ήταν μια βοηθητική συσκευή που διευκόλυνε την επιβολή των περιορισμών διαμονής και κυκλοφορίας. Δεύτερον, ήταν ένα ανεξάρτητο μέτρο ελέγχου στο ότι επέτρεψε στην αστυνομία να μαζέψει οποιονδήποτε Εβραίο, οπουδήποτε, οποτεδήποτε. Τρίτον, και ίσως το πιο σημαντικό, η ταυτοποίηση είχε παραλυτική επίδραση στα θύματά της. «
Στη Νότια Αφρική κατά τη διάρκεια του απαρτχάιντ, χρησιμοποιήθηκαν βιβλία για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας των μαύρων πολιτών και τον διαχωρισμό του πληθυσμού. Ο νόμος περί νόμων περί του 1952 όριζε πού, πότε και για πόσο καιρό ένας μαύρος Αφρικανός θα μπορούσε να παραμείνει σε ορισμένες περιοχές. Οποιοσδήποτε κυβερνητικός υπάλληλος θα μπορούσε να διαγράψει εγγραφές, οι οποίες ακύρωσαν την άδεια παραμονής σε μια περιοχή. Ένα βιβλίο διαβατηρίου που δεν είχε έγκυρη καταχώριση είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη και τη φυλάκιση του κομιστή.
Τα δελτία ταυτότητας έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη γενοκτονία των Τούτσι στη χώρα της Κεντρικής Αφρικής στη Ρουάντα. Η επίθεση, που πραγματοποιήθηκε από εξτρεμιστικές ομάδες πολιτοφυλακών Χούτου, διήρκεσε περίπου 100 ημέρες και είχε ως αποτέλεσμα σχεδόν ένα εκατομμύριο θανάτους. Ενώ τα δελτία ταυτότητας δεν αποτελούσαν προϋπόθεση για τη γενοκτονία, ήταν ένας παράγοντας διευκόλυνσης. Μόλις ξεκίνησε η γενοκτονία, η παραγωγή δελτίου ταυτότητας με την ονομασία «Tutsi» έγραφε τη θανατική ποινή σε οποιοδήποτε οδόφραγμα.
Τα δελτία ταυτότητας έχουν επίσης βοηθήσει τα καταπιεστικά καθεστώτα να εφαρμόσουν πολιτικές εξολόθρευσης όπως μαζική απέλαση, αναγκαστική μετεγκατάσταση και ομαδική αποκρατικοποίηση. Μέσω της χρήσης δελτίων ταυτότητας, οι αιθιοπικές αρχές μπόρεσαν να εντοπίσουν άτομα με ερυθρική συγγένεια κατά τη μαζική απέλαση του 1998. Η βιετναμέζικη κυβέρνηση κατάφερε να εντοπίσει ευκολότερα τους Κινέζους κατά την απέλαση του 1978-79.
Η ΕΣΣΔ χρησιμοποίησε δελτία ταυτότητας για να επιβάλει τη μετεγκατάσταση των εθνικών Κορεάτων (1937), των Γερμανών Βόλγα (1941), των Kamyks και των Karachai (1943), των Ταρτάρων της Κριμαίας, των Τούρκων των Μεσεχέτιων, των Τσετσένων, των Ινγκούς και των Μπαλκάρων (1944) και των Ελλήνων (1949). Και οι εθνικοί Βιετναμέζοι εντοπίστηκαν για ομαδική εθνικοποίηση μέσω δελτίων ταυτότητας στην Καμπότζη το 1993, όπως και οι Κούρδοι στη Συρία το 1962.
Και στις Ηνωμένες Πολιτείες, μετά την 9/11, περισσότεροι από 750 μουσουλμάνοι συλλήφθηκαν με βάση τη θρησκεία και την εθνικότητά τους και κρατήθηκαν για οκτώ μήνες. Οι εμπειρίες τους απηχούν αυτές των 120.000 Ιάπωνων-Αμερικανών που επίσης κρατήθηκαν πριν από 75 χρόνια μετά την επίθεση στο Περλ Χάρμπορ.
Παρά την καθυστερημένη συγγνώμη και τη νομισματική έκδοση από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ δεν έχει ακόμη κηρύξει μια τέτοια πρακτική παράνομη. Επιπλέον, νόμοι όπως ο νόμος εθνικής άμυνας (NDAA) εξουσιοδοτούν την κυβέρνηση να συλλάβει και να κρατήσει επ ‘αόριστον οποιονδήποτε «υποψιάζεται» ότι είναι εχθρός του κράτους.
Βλέπετε, μπορεί να είστε αθώοι από αδικήματα τώρα, αλλά όταν το πρότυπο αθωότητας καθορίζεται από την κυβέρνηση, κανείς δεν είναι ασφαλής.
Όλοι είναι ύποπτοι.
Και οποιοσδήποτε μπορεί να είναι εγκληματίας όταν η κυβέρνηση καθορίζει τι είναι έγκλημα.
Δεν είναι πλέον το θέμα αν, αλλά πότε.
Θυμηθείτε, το αστυνομικό κράτος δεν κάνει διακρίσεις.
Setting The Stage For Phase 2 As States Deploy National Guard For Contact Tracing

Σε κάποιο σημείο, δεν έχει σημασία αν το δέρμα σας είναι μαύρο ή κίτρινο ή καφέ ή λευκό. Δεν θα έχει σημασία αν είστε μετανάστης ή πολίτης. Δεν έχει σημασία αν είσαι πλούσιος ή φτωχός. Δεν θα έχει σημασία αν οδηγείτε, πετάτε ή περπατάτε.
Σε τελική ανάλυση, οι σφαίρες που εκδίδονται από την κυβέρνηση θα σας σκοτώσουν εξίσου εύκολα εάν είστε νόμιμος πολίτης ή σκληρυμένος εγκληματίας. Οι κυβερνητικές φυλακές θα σας κρατήσουν εξίσου εύκολα είτε έχετε υπακούσει σε κάθε νόμο είτε έχετε παραβιάσει δεκάδες. Και αν έχετε κάνει κάτι λάθος ή όχι, οι κυβερνητικοί πράκτορες θα σας μεταχειρίζονται σαν ύποπτος απλώς και μόνο επειδή έχουν εκπαιδευτεί να βλέπουν και να αντιμετωπίζουν όλους σαν πιθανούς εγκληματίες.
Τελικά, όταν το αστυνομικό κράτος γύρισε αυτή την τελική σελίδα και χτύπησε αυτήν την τελική πόρτα, το μόνο που έχει σημασία είναι αν κάποιος κυβερνητικός πράκτορας – κακώς εκπαιδευμένος, εντελώς ανίδεος και απορρίπτει το Σύνταγμα, υπερβολικά υποτιθέμενος στη δύναμη των σημάτων του και εξουσιοδοτημένος να κρατήσει, να αναζητήσει, να ανακρίνει, να απειλήσει και να παρενοχλήσει γενικά όποιον θεωρεί κατάλληλο – επιλέγει να σας ξεχωρίσει για ειδική μεταχείριση.
Έχουμε την ίδια συζήτηση σχετικά με τους κινδύνους της υπέρβασης της κυβέρνησης τα τελευταία 50 και πλέον χρόνια, και ακόμα δεν φαίνεται να μαθαίνουμε, ή αν μάθουμε, μαθαίνουμε πολύ αργά.
Όλες οι υπερβολικές, καταχρηστικές τακτικές που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση σήμερα – χωρίς επιτήρηση, έρευνες χωρίς στάση και επιδρομές, επιδρομές ομάδων SWAT, έρευνες στην άκρη του δρόμου, σχέδια κατάσχεσης περιουσιακών στοιχείων, ιδιωτικές φυλακές, κράτηση αορίστου χρόνου, στρατιωτικοποιημένη αστυνομία κ.λπ. – ξεκίνησαν ως φαινομενικά καλό σχέδιο για την αντιμετώπιση κάποιου προβλήματος στην κοινωνία που χρειάστηκε λίγη επιπλέον βοήθεια.
Προσέξτε τι θέλετε: θα πάρετε περισσότερα από όσα διαπραγματεύεστε, ειδικά όταν εμπλέκεται η κυβέρνηση.
Στην περίπτωση ενός εθνικού συστήματος αναγνώρισης, μπορεί να ξεκινήσει ως μέσο παρακολούθησης των περιπτώσεων COVID-19, προκειμένου να «ανοίξει με ασφάλεια» το έθνος, αλλά θα καταλήξει ως μέσο ελέγχου του αμερικανικού λαού.
Για όσους μπουν στον πειρασμό να δικαιολογήσουν αυτά τα δρακόντεια μέτρα για οποιονδήποτε λόγο – για χάρη της υγείας τους, της οικονομίας ή της εθνικής ασφάλειας – θυμηθείτε, δεν μπορείτε να το έχετε και με τους δύο τρόπους.
Δεν μπορείτε να ζήσετε σε μια συνταγματική δημοκρατία εάν επιτρέψετε στην κυβέρνηση να ενεργήσει σαν αστυνομικό κράτος.
Όπως ξεκαθαρίζεται στο βιβλίο Battlefield America: The War on the American People, εάν έχετε την τάση να προωθήσετε αυτό το διπλό πρότυπο, επειδή πιστεύετε ότι δεν έχετε κάνει τίποτα κακό και δεν έχετε τίποτα να κρύψετε, προσέξτε: υπάρχει πάντα ένα φαινόμενο μπούμερανγκ.
Από τον John W. Whitehead, συνταγματικό πληρεξούσιο, συγγραφέα και τον ιδρυτή και πρόεδρο του Ινστιτούτου Rutherford.
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr