Ticker

10/recent/ticker-posts

ΡΩΣΙΑ...ΚΑΙ...Β.ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ...ΡΩΣΙΚΟΣ υπερηχητικός ΠΥΡΑΥΛΟΣ 3M22 Zircon είναι ΑΟΡΑΤΟΣ στα ΡΑΝΤΑΡ αλλά θα προξενήσει ΔΕΟΣ σε όσους ΑΤΥΧΕΙΣ θα το ΔΟΥΝ με τα μάτια τους....!!O εχθρός θα έχει ΜΟΛΙΣ 20 δευτερόλεπτα για να αναχαιτίσει την ΑΟΡΑΤΗ στα ραντάρ μπάλα φωτιάς που ταξιδεύει με ΤΑΧΥΤΗΤΑ 10.000 χλμ/ώρα....!! Μετά… ΤΕΛΟΣ!![ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ]

ΡΩΣΙΑ...ΚΑΙ...Β.ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ...ΡΩΣΙΚΟΣ υπερηχητικός ΠΥΡΑΥΛΟΣ  3M22 Zircon  είναι ΑΟΡΑΤΟΣ στα ΡΑΝΤΑΡ αλλά θα προξενήσει ΔΕΟΣ σε όσους ΑΤΥΧΕΙΣ θα το ΔΟΥΝ με τα μάτια τους....!!O εχθρός θα έχει ΜΟΛΙΣ 20 δευτερόλεπτα για να αναχαιτίσει την ΑΟΡΑΤΗ στα ραντάρ μπάλα φωτιάς που ταξιδεύει με ΤΑΧΥΤΗΤΑ 10.000 χλμ/ώρα....!! Μετά… ΤΕΛΟΣ!![ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ]







O εχθρός θα έχει μόλις 20 δευτερόλεπτα για να αναχαιτίσει την αόρατη στα ραντάρ μπάλα φωτιάς που ταξιδεύει με ταχύτητα 10.000 χλμ/ώρα. Μετά… τέλος!

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το αεροδιαστημικό ρωσικό ΜΜΕ, Avia.pro, ο ρωσικός υπερηχητικός πύραυλος 3M22 Zircon (Ζιρκονίτης) είναι αόρατος στα ραντάρ, αλλά θα προξενήσει δέος σε όσους ατυχείς θα το δουν με τα μάτια τους.
Σύμφωνα με την ανώνυμη πηγή που επικαλείται το ρωσικό ΜΜΕ, ο πύραυλος θα είναι φτιαγμένος από ειδικά πολυμερή υλικά, που συμπεριλαμβάνουν άνθρακα και ανθρακονήματα, γεγονός που θα τον καθιστά ελαφρύτερο και σχεδόν αόρατο στα εχθρικά ραντάρ.
Σύμφωνα με το Avia.pro, το πολυμερές υλικό του Zircon θα είναι παρόμοιο με το KIMF, που ήδη χρησιμοποιείται στους βαλλιστικούς πυραύλους 3M37 Skiff, που εκτοξεύονται από υποβρύχια.
Ειδικότερα, το KIMF, που παράγεται από το εργοστάσιο της UMATEX στο Τσελιαμπίνσκ, είναι ένα πανάλαφρο αλλά πολύ ανθεκτικό υλικό, που παρέχει υψηλή θερμική προστασία.
Ένας πύραυλος Zircon, που ταξιδεύει με 10.000 χλμ/ώρα, θα μοιάζει με μια γιγάντια μπάλα φωτιάς που θα καίει τον ορίζοντα, σύμφωνα με την ανώνυμη πηγή, που το Avia.pro επικαλείται.
«Ο εχθρός δεν θα είναι σε θέση να δει τον πύραυλο στα ραντάρ, αλλά θα τον βλέπει να καταφτάνει από τον ορίζοντα. Στην κυριολεξία θα προκαλεί δέος», σημείωσε ο ειδικός που επέλεξε να διατηρήσει την ανωνυμία του, σύμφωνα με το ρωσικό ΜΜΕ.
Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι νωρίτερα το Σεπτέμβρη, το Popular Mechanics ανέφερε ότι η Αμερικανική Αντιπυραυλική Άμυνα, με το τρέχον τεχνολογικό της επίπεδο, θα έχει μόλις 20 δευτερόλεπτα για να καταρρίψει έναν ρωσικό υπερηχητικό πύραυλο.
«Αυτό το χρονικό περιθώριο φτάνει μόλις και με τα βίας ώστε ο πλοίαρχος του αμυνόμενου πλοίου να προλάβει να καταλάβει τι συμβαίνει, πόσω μάλλον να εκτοξεύσει και πυραύλους για να ρίξουν το εισερχόμενο υπερηχητικό πύραυλο», ανέφερε το Popular Mechanics.
Να τονίσουμε ότι το Φλεβάρη, ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, παρουσίασε τον πύραυλο και απεκάλυψε ότι μπορεί να ταξιδέψει με ταχύτητες 9 Mach (περίπου 11.000 χλμ/ωρα) και να έχει εμβέλεια 1.000 χλμ.
Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Σπούτνικ

infognomonpolitics.gr