Ticker

10/recent/ticker-posts

ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΚΡΥΦΗ ΕΡΕΥΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ...ΒΟΥΙΖΕΙ ΤΟ YOUTUBE...!!ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ:Πιάστηκε «στα πράσα» να δείχνει ΨΕΥΤΙΚΑ πλάνα ασθενών του κορωνοϊού μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι των ΗΠΑ....έδειχνε πλάνα ασθενών του «κορωναϊού» ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ από νοσοκομείο της…ΙΤΑΛΙΑΣ!!!!!Στις ΗΠΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ούτε «κρούσματα» ούτε «νεκροί» μήτε «ουρές» στα νοσοκομεία από τον ΨΕΥΤΟκορωνοϊό!!ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ....;;;ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...!!ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ...!![ΒΙΝΤΕΟ]


ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ  ΚΡΥΦΗ ΕΡΕΥΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ...ΒΟΥΙΖΕΙ ΤΟ YOUTUBE...!!ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ:Πιάστηκε «στα πράσα» να δείχνει ΨΕΥΤΙΚΑ πλάνα ασθενών του κορωνοϊού μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι των ΗΠΑ....έδειχνε πλάνα ασθενών του «κορωναϊού» ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ από νοσοκομείο της…ΙΤΑΛΙΑΣ!!!!!Στις ΗΠΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ούτε «κρούσματα» ούτε «νεκροί» μήτε «ουρές» στα νοσοκομεία από τον ΨΕΥΤΟκορωνοϊό!!ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ....;;;ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...!!ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ...!![ΒΙΝΤΕΟ]
Από ακτής εις ακτήν εις τας ΗΠΑ, παρατηρείται το μεγάλον «φαινόμενον» των…ΑΔΕΙΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ, διατί ουδείς μα…ΟΥΔΕΙΣ ΔΕΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ από τον «κορωναϊό» αφού…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ παρά μόνο εν τω κουτέλω τω αρρωστημένω των κυβερνώντων ημών που λαμβάνουν…ΑΝΩΘΕΝ τας διαταγές αυτών, δηλαδή, από τα μεγάλα κέντρα λήψεως αποφάσεων της…ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ…!!!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube

Το ακόλουθο βίντεο-ντοκουμέντο έχε καταγράψει, από τα τέλη Μαρτίου φέτος και μετά, αρκετές περιπτώσεις ΑΔΕΙΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ «ΝΟΣΟΥΝΤΕΣ» ΑΠΟ ΤΟΝ «ΚΟΡΩΝΟΪΟΝ», από την Νέα Υόρκη μέχρι την Καλιφόρνια, και αποδειχνύει ΠΕΡΙΤΡΑΝΩΣ αυτό που σας λέγαμε από την αρχή της όλης ΨΕΥΤΙΚΗΣ «πανδημίας» αυτής: πως μόνος ένας «κορωναϊός» ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αλλά ένα λίαν…ΥΠΟΧΘΟΝΙΟ ΣΧΕΔΙΟ της ελίτ για την περαιτέρω ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ της ανθρωπότητος…ΥΠΟ ΨΕΥΔΗ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ!!!…

Το ακόλουο βίντεο του καναλιού του Youtube Dana Ashlie, με τίτλο «More good news? Citizen reporters go & do what the media won’t!», δηλαδή, «Ακόμη πιο καλά νέα;;; Δημοσιογράφοι-πολίτες πάνε και κάνουν αυτό που αρνείται να κάνει ο συστημικός τύπος!», αποτελείτα από διάφορα ρεπορτάζ απλών πολιτών που είχαν τα «κότσια» να πάνε να ερευνήσουν μόνοι τους όλες αυτές τις…ΦΗΜΕΣ για «κρούματα» και «νεκρούς» από τον δήθεν «κορωναϊό». Τα αποτελέσματα των ρεπορτάζ τους είναι συγκλονιστικότατα να πούμε το λιγότερο.

Το εν λόγω βίντεο (που πήρε ένα εκατομμύριο προβολές μέσα σε πολύ λίγες μέρες!) το έχει κατεβάσει το Youtube —για προφανείς λόγους…ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ!– αλλά το έχει ανεβάσει ξανά από τις 31 Μαρτίου η ίδια κυρία αυτή, Dana Ashlie, και μέχρι τώρα έχει μαζέψει 550,340 προβολές και έχει πάρει και…«ΦΩΤΙΑ» σε όλο το διαδίκτυο!

Ξεκινάμε σε ένα μέγάλο νοσοκομεία της Νέας Υόρκης όπου ένας πολίτης ρωτάει έναν διασώστη «Πόσους ασθενείς κορωνοϊού έχετε δεί μέχρι τώρα;» Και του απαντάει ο διασώστης και του λέει «Εμ…δεν ξέρω…ίσως…τρεις (3)». Εεε;;; Τι πράγμα;;!!! Τρείς…ΜΟΝΟ ΤΡΕΙΣ και αυτός ο άνθρωπος δουλεύει εκεί μέρα νύχτα σώζοντας πάρα πολλές ζωές από τον κορωναϊό;;;!!! Αυτά μας λένε συνέχεια τα ΜΜΕ!!! «Πώς γνωρίζετε αν οι άνθρωποι έχουν τον κοροναϊό;» συνεχίζει ο πολίτης.  «Δεν ξέρουμε» του λέει ο διασώστης. «Εμείς απλά υποθέτουμε». ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΙΙΟ Ή ΟΧΙ??? ΟΙ…ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ???!!!

Πάμε μετά στον κό Todd Starnes στο Pandemic Center της Νέας Υόρκης όπου, στις 28 Μαϊού, πήγε εκεί να δει μόνος του, με τα ίδια του τα μάτια, όλες αυτές τις δήθεν «μεγάλες» «σχηματιζόμενες» έξω από τα νοσοκομεία «ουρές», που αναφέρεται ότι υπάρχουν, «απελπισμένων ανθρώπων» που θέλουν να εξεταστούν να δούν αν έχουν «κολλήσει» τον «κορωναϊό». Ετοιμαστείτε τώρα γιατί θα σας….ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ ο κός Starnes. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΚΕΙ!!!

Και, επαναλαμβάνω, σύμφωνα με τα καθεστωτικά ΜΜΕ (της διαπλοκής), υπάρχουν αυτήν την στιμγήν, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ, ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΥΡΕΣ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΑΠΟ ΑΚΤΗ ΣΕ ΑΚΤΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΛΕΓΟΜΕΝΟΝ «ΚΟΡΩΝΑΙΟ».

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΣΚΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΘΡΟΝ, ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ…ΑΜΦΗΣΒΗΤΕΙΤΕ, ΣΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ, ΤΑ…ΠΑΝΤΑ ΌΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΊΑΝ ΑΥΤΗΝ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΉΔΗ ΦΤΑΣΕΙ ΌΛΟΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕΙΝΗΔΗΤΟΠΟΙΟΎΜΕ ΌΤΙ…ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;;;

Το επόμενο κομμάτι του ίδιου εν λόγω βίντεο καλύπτει ένα θέμα που είχαμε ήδη καλύψει πριν δύο μέρες στο άρθρο μας με τίλτο Πιάστηκε «στα πράσα» να δείχνει ΨΕΥΤΙΚΑ πλάνα “ασθενών του κορωνοϊού” μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι των ΗΠΑ!!! όπου σας αποκαλύψαμε τα εξής απίστευτα.

    Το μεγάλο αμερικανικό τηλεοπτικό κανάνι CBS εξετέθη δημοσίως ΜΟΝΟ ΤΟΥ σήμερα –για αυτό που είναι, ένα μεγάλο, ΑΠΑΤΗΛΟ και ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ του ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ των ΗΠΑ- υποστηρίζοντας ότι έδειχνε πλάνα ασθενών του «κορωναϊού» από νοσοκομεία της Νέας Υόρκης, ενώ, στην πραγματικότητα, έδειχνε πλάνα από νοσοκομείο της…ΙΤΑΛΙΑΣ!!!

    Αυτό γίνεται αυτήν την στιγμή μεγάλο θέμα στα ΜΜΕ στις ΗΠΑ. Διαβαστε περισσότερα εδώ >> CBS News Says ‘Editing Mistake’ Led To Misleading Video Showing An Italian Hospital During Segment On New York’s Coronavirus Crisis.

Μετά πάμε στο νοσοκομείο Elmhurst της πόλεως Νέας Υόρκης όπου, στις 27 Μαρτίου, ένας πολίτης, με την απλή κάμερα του κινητού του τηλεφώνουν, μπαίνει στο νοσοκομείο αυτό για να επιβεβαιώσει στον εαυτό του –ΣΠΑΝΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ, ΤΟ ΞΕΡΩ!- για το αν αλήθευαν όλες αυτές οι αναφορές των ΜΜΕ ότι έξω από το συγκεκριμένο νοσοκομείο είχαν σχηματισθεί ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΕΣ ΟΥΡΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ «ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ ΕΙΧΕΙ ΜΟΛΥΝΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΙΟ». Και μόλις μπει μέσα, τι να δεί το παιδί;;; ΚΑΝΕΝΑΝ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

Στα επόμενα κομμάτι, βλέπουμε πως αυτοί οι πρόχειροι θάλαμοι που έχουν φτιαχτεί έξω από τα νοσοκομεία σε διάφορες πολιτείες είτε για εξατάσεις «ενδεχόμενων κρουσμάτων σε πολίτες» είτε για να στεγάζονται οι….«ΝΕΚΡΟΙ», είναι….ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΕΙΟΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ!!!

Επίσης, και σύμφωνα με το ίδιο βίντεο και τα σχόλια θεατών του ίδιου βίντεο, ο ΨΕΥΤΟκορωναϊός έχει επιφέρει δυσμενέστατες οικονομικές συνέπειες στα νοσοκομεία ΠΑΝΤΟΥ. Απολύονται γιατροί και υπάλληλοι. Τα νοσοκομεία ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ να χρησιμοποιούν τα χρηματικά του αποθέματα που εξαντολούνται πολύ γρήγορα…ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. Δηλαδή, ο «κορνωναός»…ΡΗΜΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ…ΕΛΛΑΔΑ!!!

Όλα όσα βλέπουμε στο παρακάτω βίντεο είναι…ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟ-ΑΦΗΓΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ !!!

Το υπόλοιπο βίντεο αυτονόητο. Δείτε το και διαβάστε μετά το παρακάτω άρθρο μας που περιέχει όλα όσα έχουν γράψει μέχρι τώρα για αυτήν μεγάλη ΑΠΑΤΗ που έχει …«ΜΟΛΥΝΕΙ» ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ…!!!…

More good news? Citizen reporters go & do what the media won’t!

 «Κορωνοϊός»: ΟΛΗ η ΑΛΗΘΕΙΑ για την μεγάλη…ΑΠΑΤΗ που έχει «μολύνει» όλα τα έθνη!!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟ-ΚΟΡΩΝΑΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ «ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΩ» ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΚΥΝΕΡΏΝΤΩΝ ΑΥΤΗΝ ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΈΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑΟ ΣΧΕΔΙΟ….ΝΕΟΤΑΞΙΚO ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ!!! ΟΠΟΤΕ…ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΑΣ!!!…

GREEKNEWSONDEMAND

ΟΛΗ η ΑΛΗΘΕΙΑ για τον ΨΕΥΤΟ-κορωνοϊό

Κάθε χρόνο έχουμε μια “πανδημία” έλεγε πριν 6 μήνες ο Σωρήρης Τσιόρδας!!! ΕΙΝΑΙ

guteurls.de→ Read full article here

greeknewsondemand.com