Ticker

10/recent/ticker-posts

ΤΩΡΑ....ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΝΑΥΔΟΙ ΜΕ...ΤΟ ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΑΣΚΗΤΗ...''ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ....ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ...ΜΗΝ ΑΓΝΟΕΙΤΕ...ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ...ΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΗ...ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ...ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ...!!ΘΑ ΠΕΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ Ο ΚΛΩΝΟΣ ΣΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ''..!!

ΤΩΡΑ....ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΝΑΥΔΟΙ ΜΕ...ΤΟ ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΑΣΚΗΤΗ...''ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ....ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ...ΜΗΝ ΑΓΝΟΕΙΤΕ...ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ...ΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΗ...ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ...ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ...!!ΘΑ ΠΕΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ Ο ΚΛΩΝΟΣ ΣΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ''..!!ΣΧΟΛΙΟ GEWKWN : Διαβάστε το ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ, ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΑ, θα μείνετε άναυδοι και θα δείτε όλα όσα πραγματικά θα συμβούν στον κόσμο, το μήνυμα θα το στείλω σε τρία μέρη, διότι είναι μεγάλο και είναι ηχητικό και το μετατρέπω σε γραπτό
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ

θα βυθιστεί η μισή Αμερική, θα ανοίξει στα τέσσερα το Βατικανό, θα γίνουν σημεία και τέρατα

ΘΑ ΠΕΣΗ Ο ΚΛΩΝΟΣ ΣΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ.. και τότε όλα τα κράτη θα ζητήσουν έναν ηγέτη και μοναδικό ( μετά τον κλώνο) και αυτός θα είναι ο Βασιλιάς Ιωάννης, και τότε θα κυριαρχήσει η εξουσία Του Χριστού ΕΠΙ 33 ΧΡΟΝΙΑ η όσα χρόνια μένουν 20,25,η 28 χρόνια μετά την πτώση του κλώνου.
Ο κλώνος θα χαθεί και μαζί του θα χαθεί και ο πάπας, δεν θα υπάρχει πλέον ο πάπας, και τότε αυτά τα χρόνια, όσα είναι 20 η 25 η 28 όλος ο κόσμος θα είναι κάτω από την Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη.
Γι’αυτό θα διαδοθεί όλο το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ , και οι Ιταλοί θα γυρίσουν πίσω και θα γίνουν Ορθόδοξοι και οι υπόλοιποι, και οι άλλοι και οι άλλοι, ότι μείνει ………
Αλλά , όμως όσα χρόνια θα μείνει αυτός που θα βάλουν ως παγκόσμιο ηγέτη …….
-θα βυθιστεί η μισή Αμερική, θα ανοίξει στα τέσσερα το Βατικανό, θα γίνουν σημεία και τέρατα μέχρι τον Καναδά, δεν ξέρω αν ο Καναδάς θα είναι πάνω από το νερό η κάτω από το νερό…… ότι υπόλοιπο θα μείνει θα είναι κάτω από το βλέμμα του Βασιλεα Ιωάννη.
ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΒΗ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ , γιατί θα σταματήσουμε τον παγκόσμιο πόλεμο της Κωνσταντινούπολις, οι Ρώσοι τώρα θα εμπλακούν, και με τα Ιεροσόλυμα, αλλά δεν θα είναι ο Αρμαγεδδών.
Ο Αρμαγεδδών θα γίνει μετά Ιωάννου εποχή, που θα έλθουν εις πόλεμο όλοι οι Λαοί που θα παραστρατήσουν, θα παραστρατήσουν όλοι, ακόμη και οι Έλληνες θα φύγουν ( τότε) από τον δρόμο Του Θεού, θα γίνουν τα Σόδομα και τα Γόμορρα..
ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ, θα γίνει μεγάλη μάχη, Αρμαγεδδών, θα μαζευτούν θα είναι στην περιοχή μεταξύ Τιβεριάδα-Ταβορ ( η Θαβώρ, δεν ακούγετε καλά στο ηχητικό )- και Ιεροσόλυμα,
ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.
Ο ΚΛΩΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ, ένας παγκόσμιος ηγέτης που θα είναι, μπορεί και στα χρόνια Του Χριστού η λίγο μεγαλύτερος, θα τον φέρουν ως Μεσσία θα τον παρουσιάσουν ως πάνσοφο, θα μιλά σχεδόν σε όλες τις γλώσσες του κόσμου, όλοι οι ηγέτες της γης θα πάνε να τον καλωσορίσουν, γιατί θα βγουν στραπατσαρισμένοι από τον πόλεμο της Κωνσταντινούπολις, οι Έλληνες δεν θα αναμιχτούν σε αυτό το κομμάτι, σε αυτόν τον πόλεμο ούτε καν θα πάνε οι Έλληνες.
Οι Ρώσοι πιθανόν να βρεθούν εκεί γι’αυτό θα φάνε και την τιμωρία μετά, γιατί οι Ρώσοι θα φτάσουν μέχρι τα τείχη της Ιερουσαλήμ με αυτόν τον πόλεμο, εδώ θα ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ.
Εδώ θα μπει η Κίτρινη φυλή, οι Κινέζοι, ΕΔΩ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΡΔΑΝΗ ΠΟΤΑΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΡΑΤΗ, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ ( 3 ΗΜΕΡΕΣ)
ΠΟΥ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΘΑ ΠΕΙ ΤΟ «Στώμεν Καλώς…»
Τώρα εμείς θα ζήσουμε, πιστεύω, αυτά, όχι τον ίδιο τον όφη, τον κλώνο ναι όχι τον όφη, μέσα στα χρόνια του Ιωάννη, σε 3 περίπου χρόνια οι λαοί που θα βγουν από τον πόλεμο θα βρίσκονται σε συχυσει θα μαζεύουν τις πληγές τους, ο άλλος ( ο κλώνος) δεν θα μπορέσει να τους καλύψει, θα είναι τόσο ψεύτικος, δεν θα μπορέσει, με ποια τεχνολογία που θα είναι καταστρεμμένη, άρα τι θα γίνει ;
Όλοι αυτοί οι Λαοί θα σηκωθούν εναντίον αυτουνου, θα τον ρίξουν όλοι οι λαοί,
ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ, ( θα δείτε ) τα σημεία των καιρών, ΠΛΗΜΗΡΕΣ, ΣΕΙΣΜΟΙ, ΦΩΤΙΕΣ, ΒΥΘΙΣΕΙΣ κλπ
ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ θα σχισθεί στα τέσσερα, η Αμερική μέχρι την χώρα των Ινδιάνων θα πάει κάτω από την θάλασσα, διότι θα ανοίξει το ρήγμα του Αγίου Ανδρέα, και όλα αυτά θα τα δούμε, και τι θα γίνει με αυτόν ( τον κλώνο) ; όλοι οι Λαοί θα απορρίψουν αυτόν τον παγκόσμιο ηγέτη, που δεν θα κρατήσει πάνω από τρία χρόνια, αυτός θα έρθει δήθεν να ανοίξει τον δρόμο για το Σφράγισμα.
Αλλά δεν θα προλάβουν ούτε το Σφράγισμα θα προλάβουν να κάνουν αλλά ούτε το εμβόλιο αυτής της λοίμωξης δεν θα προλάβουν να το βγάλουν, ούτε τις Εκκλησίες δεν θα μπορέσουν να τις κλείσουν άλλο.
…….σύντομα θα αλλάξουν όλα, ( θα γίνουν πολλά )
-θα έχουμε ξέσπασμα μεταναστών ; ΜΠΟΡΕΙ
-θα έχουμε κατάρρευση της κυβέρνησης Μητσοτάκη; ΜΠΟΡΕΙ
-θα έχουμε αλλαγή του συστήματος και θα βγει κάποιος από το πουθενά και θα πει….. ’’φύγετε όλοι’’ ;
-να μας κτυπήσουν και οι τούρκοι ;
Δεν ξέρω αλλά βλέπω ότι θα φτάσουμε στο Ζενίθ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ‘’ ΩΣ ΕΔΩ’ ΦΥΓΕΤΕ ‘’