Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ...ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΕΙ...ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΑΣΤΕΙΟ....ΑΛΛΑ Για αυτή τη ΦΑΡΣΑ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ...ΦΑΡΣΑ... δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ....!!ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ''ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΟ ΤΕΣΤ COVID-19 ΣΑΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ....Δοκιμαστικά κιτ κοροναϊού που έχουν μολυνθεί με Covid-19''....!!ΦΩΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ...ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΕΙ...ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΑΣΤΕΙΟ....ΑΛΛΑ Για αυτή τη ΦΑΡΣΑ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ...ΦΑΡΣΑ... δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ....!!ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ''ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΟ ΤΕΣΤ COVID-19 ΣΑΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ....Δοκιμαστικά κιτ κοροναϊού που έχουν μολυνθεί με Covid-19''....!!ΦΩΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ






ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΟ ΤΕΣΤ COVID-19 ΣΑΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ-ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΟΥΝ ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ


Δοκιμαστικά κιτ κοροναϊού που έχουν μολυνθεί με Covid-19

Τα εμβόλια δεν μπορούν να θεραπεύσουν μια ηλεκτρική ασθένεια

Τα  παιδιά  που ελέγχτηκαν για τον κορωναϊό που κατευθύνονται προς το Ηνωμένο Βασίλειο διαπιστώθηκε ότι έχουν μολυνθεί με το Covid-19

Τα κιτ δοκιμών που κατευθύνθηκαν προς το Ηνωμένο Βασίλειο βρέθηκαν να έχουν μολυνθεί από κοροναϊό.

Η κυβέρνηση δήλωσε ότι έχει ως στόχο να ενισχύσει το ποσοστό των εξετάσεων σε 25.000 κάθε μέρα μέχρι το τέλος του Απριλίου το αργότερο και ζήτησε από τις ιδιωτικές εταιρείες να βοηθήσουν να προωθήσουν τη δοκιμαστική παραγωγή.

Ωστόσο, μια εταιρεία παραγωγής, ο κατασκευαστής του Λουξεμβούργου, Eurofins, δήλωσε στη Δευτέρα ότι οι παραδόσεις θα καθυστερούσαν καθώς τα βασικά μέρη είχαν μολυνθεί από κοροναϊό, ανέφερε η Telegraph.

 Όπως βλέπετε γράφτηκε και άρθρο-μην κάνετε το τεστ γιατί περιέχει το Covid 19

MUST SEE and SHARE ~ Virus’ Don’t Spread & PROOF that The CV19 Tests Give You the Virus!

Το COVID-19 είναι ηλεκτρική νόσος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι «μεταδοτική»

Ενώ ο τίτλος αυτού του άρθρου δηλώνει ότι η «γρίπη δεν είναι μεταδοτική», ο νεωτεριστικός κορωναϊός του Wuhan ΔΕΝ είναι μόνο ένα σφάλμα γρίπης … ή ένας παθογόνος γρίππης … ή ακόμα και ένας τυπικός κοροναϊός. Αντίθετα, το COVID-19 είναι ένα οπλοποιημένο υβρίδιο κορωνάριου, το οποίο έχει μετατραπεί σε βιοτεχνολογία για να είναι εξαιρετικά μεταδοτικό και εξουθενωτικό. Αυτό το βιολογικό όπλο εκτοξεύεται με άσχημο τρόπο σε περιοχές με έντονη πυκνότητα πληθυσμού, όπου έχει αναπτυχθεί έντονα το 5G, έχουν ψεκαστεί ειδικά σκευάσματα αερολύματος chemtrail και έχουν χορηγηθεί επιθετικά προγράμματα γρίπης.

Σιωπηλά Οπλα, Αθόρυβοι Πόλεμοι….

Καιρός να εμπεδώσουμε πως μόνο υπέρ της ανθρωπότητας

δεν εργάζονται οι επικυρίαρχοι σ’αυτόν τον πλανήτη…

ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΑΘΟΡΥΒΑ ΟΠΛΑ

https://www.brighteon.com/e7a1cdc9-1ec2-464e-976e-10b97e056c15

vasoula2908

Με αυτόν τον τρόπο δημιουργήθηκαν σκόπιμα εξαιρετικά ευνοϊκές συνθήκες για να ενεργοποιηθούν οι εκρήξεις των κιονοστοιχείων στο Wuhan, το Μιλάνο, το Σιάτλ καθώς και η μεγαλύτερη περιοχή της Νέας Υόρκης. Φυσικά, οι εντατικές 5G roll-outs σε αυτές τις πόλεις ήταν οι κύριοι παράγοντες που πυροδότησαν. Αλλά είναι το COVID-19 που χρησιμοποιείται ειδικά για να επιφέρει τον τέλειο υπερπληθυσμό μέσω πολλαπλών συγκεκαλυμμένων ενεργειών βιοτρομοκρατίας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το COVID-19 φαίνεται να μεταλλάσσεται σε διαφορετικές παραλλαγές σε κάθε ήπειρο. Η αληθινή πραγματικότητα είναι ότι κάθε σύμπλεγμα κορωναϊών αντιπροσωπεύει μια νέα βιοτρομοκρατική επίθεση που ξεκίνησε από τον παγκοσμιοποιημένο ιό της νέας παγκόσμιας τάξης εναντίον ενός στοχοθετημένου πληθυσμού.

Παρ ‘όλα αυτά, το ακόλουθο άρθρο παρέχει ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του πανδημικού παζλ COVID-19 το οποίο δεν μπορεί να αγνοηθεί. Η σύνδεση μεταξύ των ολοένα και χειρότερων ετήσιων περιόδων γρίπης και η εντατική ηλεκτροδότηση ολόκληρου του πλανητικού πολιτισμού πρέπει να γίνει κατανοητή από όλους. Ωστόσο, ενώ μερικές influenenzas μπορεί να μην είναι μεταδοτικές, τα περισσότερα σφάλματα της γρίπης σήμερα είναι. Και το COVID-19 φαίνεται να είναι ένα ιδιαίτερα μολυσματικό στέλεχος του κοροναϊού που είναι σκόπιμα υπερφορτωμένο από τα γρήγορα αναπτυσσόμενα δίκτυα 5G. Ανατρέξτε στις ακόλουθες δύο σημαντικές εκθέσεις για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτή τη σύνθετη διεθνή εγκληματική συνωμοσία και τη συνεχιζόμενη κάλυψη που εκτελούνται από πράκτορες του Deep State και του ΝΑΤΟ * Operation Gladio σε κάθε στοχευόμενο έθνος:

Αυτό που ακολουθεί είναι το προαναφερθέν άρθρο αλλά, θυμηθείτε, το βιοαποκατεστημένο υβρίδιο κοροναϊού γνωστό ως COVID-19 έχει αποδειχθεί εξαιρετικά μεταδοτικό. και η ανταπόκριση σε αυτό αλλιώς είναι τόσο ψεύτικη και εντελώς επικίνδυνη. Και, το COVID-19 δεν είναι εποχιακή γρίπη. Αλλά υπάρχει ακόμα μια πολύ καλή συλλογή από αυτή τη συναρπαστική ιστορική ανάλυση.

Η γρίπη δεν είναι μεταδοτική

Η παγκόσμια οικονομία καταστράφηκε από μια φάρσα

Η κοινωνική απομάκρυνση, η καραντίνα είναι ψεύτικες

Τα εμβόλια δεν μπορούν να θεραπεύσουν μια ηλεκτρική ασθένεια

John Kaminski

ΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ:

Το αόρατο ουράνιο τόξο

Ιστορία της ηλεκτρικής ενέργειας και της ζωής

Αυτή είναι η καλύτερη ντετέκτιβ ιστορία που γράφτηκε ποτέ. Η γρίπη δεν είναι μεταδοτική. Αυτή η καραντίνα είναι μια φρικτή φάρσα, η οποία σκόπιμα προκάλεσε στον κόσμο να αναδείξει την ολοκληρωτική παγκόσμια κυβέρνηση. Η γρίπη δεν είναι μεταδοτική. Καμία γρίπη δεν έχει μεταδοθεί ποτέ.

Ο Arthur Firstenberg άλλαξε το μέλλον και κέρδισε για τον εαυτό του ένα βραβείο Νόμπελ με τη δημοσίευση του The Invisible Rainbow, το οποίο αποδεικνύει, μεταξύ άλλων, αυτό. . .

Η γρίπη είναι μια ηλεκτρική ασθένεια. Η σκανδάλη, γράφει ο Firstenberg, συνδέεται με εποχιακές διακυμάνσεις στην ηλιακή ακτινοβολία, όπως τόσοι πολλοί έχουν προτείνει κατά τη διάρκεια των δύο προηγούμενων αιώνων.

Πριν από πολύ καιρό οι αναφορές έδειξαν ότι οι επιδημίες γρίπης τείνουν να εμφανίζονται κατά τη διάρκεια των ετών μέγιστης ηλιακής δραστηριότητας και ότι οι περιπτώσεις μπορεί να αυξηθούν και να μειωθούν με τον αριθμό των ηλιακών κηλίδων.

Διάσημοι στοχαστές που έχουν συνδέσει τη γρίπη με ηλιακές κηλίδες κυμαίνονται από τον Noah Webster μέχρι τον Fred Hoyle. Το 1836 ο Heinrich Schweich παρατήρησε ότι ήταν κοινή πεποίθηση ότι η συσσώρευση ηλεκτρισμού στο σώμα προκάλεσε τη γρίπη. Ο ισχυρισμός του ποτέ δεν ήταν αναιτιολόγητος, αναφέρει ο Firstenberg.



Το «Αόρατο Ουράνιο Τόξο» δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά το 2017 και έκτοτε κυκλοφόρησε εκ νέου σε μια εκδοχή από την Chelsea Green, με έδρα το White River Junction, Vermont.

Μια πληρέστερη αναθεώρηση θα ακολουθήσει σύντομα, αλλά τα φρένα πρέπει να τεθούν σε αυτή τη νομοθετική και ιατρική αεροπειρατεία της αμερικανικής δημοκρατίας και όλων των κυβερνήσεων του κόσμου από εγκληματικούς πολιτικούς, γιατρούς και δισεκατομμυριούχους που σκοπεύουν να σκοτώσουν εκατομμύρια ανυποψίαστων θυμάτων με την δηλητηριώδη τους εμβόλια που είναι εντελώς ακατάλληλα για την ασθένεια ηλεκτρικής ευαισθησίας που έχουν μετατραπεί σε αγελάδα μετρητών για τους αδίστακτους κατασκευαστές εμβολίων.

Ο Firstenberg έγραψε επίσης ότι αρκετοί εξέχοντες ιολόγοι έχουν παραδεχτεί ότι οι εμβολιασμοί δεν έχουν κάνει τίποτα για να σταματήσουν τις επιδημίες και ότι η ασθένεια εξακολουθεί να συμπεριφέρεται όπως έκανε πριν από χίλια χρόνια.

«Το ενοχλητικό μυστικό μεταξύ ιολόγων είναι ότι από το 1933 μέχρι σήμερα, δεν υπήρξαν πειραματικές μελέτες που αποδεικνύουν ότι η γρίπη -. Είτε του ιού ή η ασθένεια μεταδίδεται ποτέ από άτομο σε άτομο με κανονική επαφή»  φυσιολογική επαφή»

Τον Σεπτέμβριο του 1918, δεκάδες εκατομμύρια πέθαναν από τη λεγόμενη ισπανική γρίπη, αλλά ποτέ δεν υπήρξε καμία ένδειξη που να προκαλείται από τη μετάδοση. Υπήρχαν ρινορραγίες και αιμορραγία αίματος. Το αίμα δεν θα πήξει και υπήρχε μια μεγάλη απώλεια μαλλιών από την πρωτοφανή παγκόσμια χρήση των ραδιοκυμάτων.

Καταβλήθηκαν πολυάριθμες προσπάθειες για να καταστεί μεταδοτική, αλλά όλες απέτυχαν.

1889, ξεκίνησε η αρμονική ακτινοβολία.

Το 1918 άρχισε η εποχή του ραδιοφώνου.

Το 1957 άρχισε η εποχή ραντάρ.

Και το 1968 άρχισε η δορυφορική εποχή. Αυτές ήταν οι σημαντικές στιγμές που έγιναν μεγάλες αλλαγές στο ηλεκτρικό πεδίο της Γης. Ο καθένας συνοδεύτηκε από μια σημαντική πανδημία γρίπης. Και κάθε φορά που το κοινό εκφοβίστηκε από ψευδείς προσπάθειες εμβολίων που εγγυάνονταν να μην λειτουργούν.

Στη συνέχεια ήρθε η εποχή της ασύρματης επικοινωνίας και το HAARP, το ερευνητικό πρόγραμμα Auroral High Υψόμετρο Υψηλού Υψόμετρου, το οποίο θα αναθεωρηθεί όταν η έκθεση αυτή θα συνεχιστεί στο μέρος 2.

Εν τω μεταξύ, τα μέτρα που επιβάλλονται στους λαούς του κόσμου βάσει ψευδών πληροφοριών από τους ασυνείδητους γιατρούς και τους πολιτικούς πρέπει να αντιστραφούν αμέσως. Η ζωή πρέπει να επανέλθει στο φυσιολογικό και όσοι είναι υπεύθυνοι γι ‘αυτό το φιάσκο ολοκληρωτικής κακοποίησης πρέπει να τιμωρούνται στο μέγιστο βαθμό του νόμου.

Η κοινωνική απομάκρυνση, η καραντίνα, το κλείσιμο των επιχειρήσεων είναι απολύτως περιττό, διότι καμία γρίπη δεν είναι μεταδοτική. Η διπλή ιατρική κοινότητα έπαιξε ένα αστείο σε ένα άγνωστο κοινό προκειμένου να μετατρέψει τον ερασιτεχνικό τρόπο ζωής σε ένα διαβολικό στρατόπεδο συγκέντρωσης της Κομμουνιστικής Ένωσης, προφανώς με μια ιδέα να μειωθεί ο πληθυσμός με εντελώς μη απαραίτητα εμβόλια δηλητηριάσεων.

Διαδώστε αυτά τα νέα σε ολους . Ο χρόνος είναι σύντομος. Και οι δυνάμεις του κακού είναι διατεταγμένες εναντίον όλης της ανθρωπότητας, με τη δύναμη των διεφθαρμένων μέσων ενημέρωσης και των απογοητευμένων πολιτικών όλοι πρόθυμοι να τερματίσουν την ελευθερία με αυτό το κυνικό φράγμα κακόβουλων ψεμάτων που έχει διαταράξει ολόκληρο τον κόσμο και άφησε τον πληθυσμό του τρομοκρατημένο. Για αυτή τη φάρσα δεν υπάρχει συγχώρεση.

Δείτε στην Ινδία μετά την απαγόρευση πώς κυκλοφορούν

INDIA, Delhi after Lockdown

www.nikosxeiladakis.gr