Ticker

10/recent/ticker-posts

Εκπλήρωση της ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ...!!Οι Ρώσοι του Πούτιν δεν αστειεύονται…!!Μαζικό και απόλυτα ακριβές χτύπημα...Έτσι....θα ...βρέχει πυραύλους στην Τουρκία....!!(ΒΙΝΤΕΟ)


Εκπλήρωση της ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ...!!Οι Ρώσοι του Πούτιν δεν αστειεύονται…!!Μαζικό και απόλυτα ακριβές χτύπημα...Έτσι....θα ...βρέχει πυραύλους στην Τουρκία....!!(ΒΙΝΤΕΟ)







Οι Ρώσοι του Πούτιν δεν αστειεύονται…

Δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν οι Ρώσοι στο θέμα της στρατιωτικής τεχνολογίας, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά πως είναι ένας αντίπαλος που καμία χώρα ή συμμαχία δεν θα ήθελε να τα βάλει μαζί τους.

Το εικονιζόμενο οπλικό σύστημα made in Russia στο παρακάτω βίντεο καλύπτει τρεις πολύ σημαντικές παραμέτρους:

Μπορεί να μεταφερθεί σχεδόν σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη παρέχοντας απόλυτη κάλυψη

Αρκούν μερικοί δορυφόροι προκειμένου ο έλεγχος των πυραύλων και η πυροδότηση να γίνει ακόμη και από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά

Επιτυγχάνεται μαζικό και απόλυτα ακριβές χτύπημα στις θέσεις του εν δυνάμει αντιπάλου



Αναμφίβολα πρόκειται για ένα ανίκητο οπλικό σύστημα του Βλαντιμίρ Πούτιν , ο οποίος μας έχει…συνηθίσει σε αυτού του είδους τις καινοτόμες ιδέες στο στρατιωτικό κομμάτι.

Αρκεί κανείς να θυμηθεί το περίφημο σύστημα CLUB-K που πριν χρόνια είχε προκαλέσει τρόμο στη Δύση:




Δεν διαφέρει και πολύ στην κεντρική ιδέα το νέο οπλικό σύστημα των Ρώσων που θα σας δείξουμε στο παρακάτω βίντεο.

Παρατηρούμε ωστόσο πως αυξάνεται η «μαζικότητα» και η ακρίβεια του πλήγματος το οποίο δέχονται εχθρικοί στόχοι με τη χρήση «έξυπνων πυραύλων».

Στην πράξη κανένα σύστημα άμυνας δεν θα είναι σε θέση να σταματήσει το παρακάτω οπλικό σύστημα του «Τσαρ Βλαντ» , πόσο μάλλον μιας χώρας που δεν αποτελεί υπερδύναμη, όπως η Τουρκία.

Οι ζημιές στον αντίπαλο θα είναι ανυπολόγιστες και τα χτυπήματα μαζικά.

Στο μοιραίο σενάριο κατά το οποίο Ρωσία και Τουρκία θα έρθουν στρατιωτικά αντιμέτωπες, τότε οι Τούρκοι σίγουρα θα πρέπει να περιμένουν να «βρέξει» πυραύλους.

Όσο για το πως θα επιτευχθεί αυτό, το παρακάτω βίντεο μας δίνει μία γεύση:


ΠΗΓΗ