Ticker

10/recent/ticker-posts

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ...!!ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ...της Ολυμπιάδας του Λονδίνου ΤΟ 2012....ΑΛΛΑ...ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ...ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ...ΘΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΜΕ....!!Ο ''προφητικός'' Κορωνοϊός της Ολυμπιάδας του Λονδίνου 2012....!![ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ''ΠΡΟΦΗΤΙΚΗΣ'' ΕΝΑΡΞΗΣ...!!]


ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ...!!ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ...της Ολυμπιάδας του Λονδίνου ΤΟ 2012....ΑΛΛΑ...ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ...ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ...ΘΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΜΕ....!!Ο ''προφητικός'' Κορωνοϊός της Ολυμπιάδας του Λονδίνου 2012....!![ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ''ΠΡΟΦΗΤΙΚΗΣ'' ΕΝΑΡΞΗΣ...!!]








Πλησιάζει η ώρα που όλα τα φερέφωνα, οι κράχτες, οι πράκτορες και οι «χρήσιμοι ηλίθιοι» του μεγαλύτερου Εγκλήματος στην ιστορία της Ανθρωπότητας — θα σιωπήσουν. 




«Ούπς, πού θα βρώ τη δουλειά που είχα πρώτα, όταν θα με έχουν μπολιάσει και τσιπάρει για τον Κορωνοϊό του Μπίλ Γκέητς, ωστε να λαμβάνω αδιαμαρτύρητα το παγκοσμίως εγγυημένο ελάχιστο εισόδημα που μου εγκρίνει ο Άδωνις Γεωργιάδης;» 



«Ούπς, και τι θα πω στα παιδιά και τα εγγόνια μου όταν με ρωτήσουν τι έκανα για μη ζήσουν σ’ ένα κόσμο που κάνει το Άουσβιτς και τα Γκουλάγκ, τις χούντες και τους αποκεφαλιστές του ISIS να μοιάζουν με παιδική χαρά;» 



«Ούπς... Άντε ν’αποδείξεις σε μωρά που φωνάζουν πως ο αυτοκράτορας είναι γυμνός, ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερο «κακούργημα» από την πιθανότητα να μεταδώσεις μια νέα μετάλλαξη του κορωνοϊού της γρίπης, χωρίς να καταδικάσεις τον εαυτό σου σε πολύμηνο κατ’οίκον εγκλεισμό, 24ωρη αστυνόμευση και απειλή φυλάκισης για άσκηση δικαιωμάτων του συνέρχεσθαι, του εκκλησιασμού ή του βιοπορισμού».



Ένας-ένας λοιπόν, αριστεροί, δεξιοί, ακροδεξιοί και κεντρώοι, πατριώτες και νέο-ορθόδοξοι, άθεοι και θρησκόληπτοι, όλοι οι τρομολάγνοι προπαγανδιστές της «πανδημίας χωρίς προηγούμενο» θα καταπιούν τη γλώσσα τους.



Αλλά πρώτα θάπρεπε να κατηγορήσουν ο ένας τον άλλον για τα «ελλειπή στοιχεία», τις αναξιόπιστες στατιστικές, τις παρανοϊκές «προβλέψεις» και τις αυτοεπιβεβαιούμενες προφητείες.



Για όλα τα ψέμματα που τους σέρβιραν κάθε βράδυ επί μήνες με το μειλίχιο ύφος «επαΐοντος» υγειονομικού νηπιαγωγού, οι κομισάριοι της πιο απάνθρωπης Τάξης Πραγμάτων που συνέλαβε ποτέ η φαντασία του Κάφκα, του Λόβκραφτ και του Όργουελ.







Τότε, και μόνο τότε, θα έχουμε επιτέλους τη δυνατότητα και ‘μεις να μιλήσουμε με κάθε λεπτομέρεια για τον τρόπο που στήθηκε, προετοιμάστηκε, προσομοιώθηκε και τελικά υλοποιήθηκε το «Γεγονός 201 (ΕVENT 201)», χωρίς να υποστούμε λογοκρισία, ή να πνιγούμε στις ύβρεις και λοιδωρίες όλων των προαναφερθέντων.





Μέχρι τότε όμως δεν μπορούμε να μην κοινοποιήσουμε την πιό προφητική ίσως δραματουργία του «Κορωνοϊού», στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012, στο στάδιο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου (Ήταν η Ολυμπιάδα του ...Κούβελου και των αντιρατσιστών του Twitter που ακόμα διυλίζουν τον Αφρικάνικο ...κώνωπα της Βούλας Παπαχρήστου).





Ελάχιστοι από τα δισεκατομμύρια των θεατών της ζωντανής αναμετάδοσης ενοχλήθηκαν τότε από το μακάβριο υπερθέαμα νοσοκομειακού συναγερμού, ο οποίος διαδραματίζεται κάτω από μια σκουρόχρωμη σκιά σε σχήμα «κορωνοϊού», που καλύπτει ολόκληρη την περίμετρο του κατάμεστου σταδίου! 






Ήταν μια τελετουργία ιατρικού ολοκληρωτισμού μαζί με άλλα σκοτεινά σύμβολα στοχοποίησης και βασανισμού της παιδικής ηλικίας που καταλήγει στον αφανισμό της πάνω σε ένα χειρουργικό κρεβάτι.






Σήμερα όλα αυτά αποκτούν χαρακτήρα εκπλήρωσης ενός Σχεδίου που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πριν από 8 χρόνια, εκτός από τους αρρωστημένους εγκεφάλους που το εμπνεύστηκαν και πραγματοποίησαν με απόλυτη ακρίβεια συμφωνικής ορχήστρας! 


Γράφει ο Δημήτρης Γιαννόπουλος









ΠΗΓΗ