Ticker

10/recent/ticker-posts

Ανησυχητικές είναι οι προβλέψεις όχι από όποιον κι όποιον αλλά από τον πιο γνωστό επιδημιολόγο της ΚίναςΤζονγκ Νανσάν:Η πανδημία θα κρατήσει έως τον Ιούνιο


Ανησυχητικές είναι οι προβλέψεις όχι από όποιον κι όποιον αλλά από τον πιο γνωστό επιδημιολόγο της ΚίναςΤζονγκ Νανσάν:Η πανδημία θα κρατήσει έως τον Ιούνιο








Αρχές καλοκαιριού θα τελειώσουμε με τον κορονοϊό προβλέπει ο γνωστότερος επιδημιολόγος της Κίνας. Ο άνθρωπος αυτός είχε συμβάλλει στην καταπολέμηση του SARS το 2003.

Μακριά φαίνεται ότι θα πάει η βαλίτσα όσον αφορά στο θέμα του κορονοϊού. Ανησυχητικές είναι οι προβλέψεις όχι από όποιον κι όποιον αλλά από τον πιο γνωστό επιδημιολόγο της Κίνας!

Ο Τζονγκ Νανσάν, ο οποίος ηγείται της ομάδας των εμπειρογνωμόνων στο κινεζικό υπουργείο Υγείας που είναι επιφορτισμένη με την αντιμετώπιση της επιδημίας είπε ότι η πανδημία του νέου κορονοϊού είναι πιθανό να έχει τελειώσει ως τον Ιούνιο.

Ο Τζονγκ Νανσάν, σημείωσε επίσης ότι πολλά εισαγόμενα κρούσματα του SARS-CoV-2 στην Κίνα αφορούν ασυμπτωματικούς ασθενείς και ότι τα ποσοστά επανανόσησης μεταξύ των ασθενών που έχουν αναρρώσει είναι χαμηλά.

Ο 83χρονος επιδημιολόγος, ο οποίος είναι γνωστός για την συμβολή του στην καταπολέμηση του ξεσπάσματος SARS το 2003, έκανε τις δηλώσεις αυτές σε συνέντευξη Τύπου.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.