Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ!!Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος:Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος:Μην πάτε ούτε για καφέ όχι μην πάτε μόνο στη δουλειά και θεωρήσετε ότι είναι Κυριακή μείνετε σπίτι σας...!!


ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ!!Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος:Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος:Μην πάτε ούτε για καφέ όχι μην πάτε μόνο στη δουλειά και θεωρήσετε ότι είναι Κυριακή μείνετε σπίτι σας...!!










Αυτοπεριορισμό και πλήρη προσήλωση στα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, συνέστησε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.«Θα πρέπει να υπάρχει μια συνεργασία των πολιτών σε όλα τα επίπεδα. Ακόμα και ο πρωθυπουργός, χθες, στο διάγγελμά του είπε “μείνετε σπίτι σας”. Αυτό σημαίνει μην πάτε και για καφέ, όχι μην πάτε μόνο στη δουλειά και θεωρήσετε ότι είναι Κυριακή.
Ο αυτοπεριορισμός όλων μας τις επόμενες ημέρες είναι πάρα πολύ σημαντικός», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Εξαδάκτυλος.
«Υπάρχουν πράγματα που οι άνθρωποι θα πρέπει να αυτοπεριοριστούν από μόνοι τους, όπως είναι τα γυμναστήρια και οι ταβέρνες, ακόμα και οι ιδιωτικές συναθροίσεις», σημείωσε και πρόσθεσε πως πέραν των μέτρων προσωπικής υγιεινής «θα πρέπει να αντιληφθούμε αυτή τη στιγμή ότι θα πρέπει να μειώσουμε τις κοινωνικές επαφές και δραστηριότητες κάθε είδους ώστε να υπάρχει μια ανάσχεση στην εξάπλωση του ιού, ο οποίος εξαπλώνεται ταχύτατα και παντού πλέον».
Ο πρόεδρος του ΠΙΣ ανέφερε ακόμα πως «όσο πιο αυστηρά τηρούμε τα σημερινά μέτρα, τόσο λιγότερα και ελαφρύτερα θα είναι τα αυριανά», εξηγώντας πως «επειδή το τούνελ θα έχει ένα σχετικό μήκος, κατά τη διαδρομή θα πρέπει όλοι να θυμόμαστε ότι τα σημερινά μέτρα θα πρέπει να εφαρμόζονται με απόλυτη προσήλωση σήμερα, για να μην χρειαστούν τα αυριανά».
Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.