Ticker

10/recent/ticker-posts

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα που χτυπούσε την κόρη της ηλικίας δύο ετών και εννέα μηνών ΚΑΙ ΣΟΚΑΡΕ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ... καταγράφηκε από ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΠΟ ΕΚΔΙΚΗΣΗ στον πατέρα της ΜΙΚΡΗΣ....ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟΥ...«Κοίτα τι κάνω με την κόρη σου επειδή δεν την αγαπώ»!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝ...ΑΝΤΕΧΕΤΕ...

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα που χτυπούσε την κόρη της ηλικίας δύο ετών και εννέα μηνών ΚΑΙ ΣΟΚΑΡΕ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ... καταγράφηκε από ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ  ΑΠΟ ΕΚΔΙΚΗΣΗ στον πατέρα της ΜΙΚΡΗΣ....ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟΥ...«Κοίτα τι κάνω με την κόρη σου επειδή δεν την αγαπώ»!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝ...ΑΝΤΕΧΕΤΕ...








ΜΗΤΕΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα που χτυπούσε την κόρη της ηλικίας δύο ετών και εννέα μηνών που προκάλεσε.

Το περιστατικό συνέβη στην κοινότητα Maipu και καταγράφηκε από ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΙΑ να στείλει ΑΠΟ ΕΚΔΙΚΗΣΗ  στον πατέρα της ΜΙΚΡΗ.«Κοίτα τι κάνω με την κόρη σου επειδή δεν την αγαπώ», ακούγεται η γυναίκα που λέει καθώς χτυπά και κόβει το κορίτσι.

Ο πατέρας του μικρού κοριτσιού, ο οποίος στερείται ελευθερίας, αποφάσισε να ζωγραφίσει τις εικόνες από τη φυλακή, ώστε να ληφθούν μέτρα επί του θέματος.

Αφού ΜΑΘΕΥΤΗΚΕ το γεγονός,ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ παραδόθηκε στην επιμέλεια ΤΟΥ  παππού της με διαταγή του  Δικαστηρίου.


ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.