Ticker

10/recent/ticker-posts

ΠΑΤΡΑ-ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ...Ράγισαν οι καρδιές με το αναπάντεχο νέο ΓΙΑ την νεαρή Θεοδώρα Γκοτσοπούλου...που έφυγε χθες στις 6 το ξημέρωμα....ΑΠΟ...ΓΡΙΠΗ....«Το κορίτσι που μας μάγευε με το φλάουτο αλλά και την καλοσύνη του...Μας είναι αδύνατο να πιστέψουμε ότι έφυγε.»Μας είπε μία από τις καθηγήτριες μουσικής του Ωδείου...ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ «ΑΝΤΙΟ»....[ΒΙΝΤΕΟ]

ΠΑΤΡΑ-ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ...Ράγισαν οι καρδιές  με το αναπάντεχο νέο ΓΙΑ την νεαρή Θεοδώρα Γκοτσοπούλου...που έφυγε χθες στις 6 το ξημέρωμα....ΑΠΟ...ΓΡΙΠΗ....«Το κορίτσι που μας μάγευε με το φλάουτο αλλά και την καλοσύνη του...Μας είναι αδύνατο να πιστέψουμε ότι έφυγε.»Μας είπε μία από τις καθηγήτριες μουσικής του Ωδείου...ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ «ΑΝΤΙΟ»....[ΒΙΝΤΕΟ]








Ράγισαν οι καρδιές Πατρινών και ιδίως των μουσικών της πόλης με αφορμή το αναπάντεχο και θλιβερό νέο θανάτου της νεαρής Χάριετ – Θεοδώρας Γκοτσοπούλου. Ενός 35χρονου κοριτσιού που έφυγε χθες στις 6 το ξημέρωμα και ενώ είχε γείρει στην αγκαλιά της μητέρας της, η οποία τής συμπαραστεκόταν γιατί είχε ανεβάσει πυρετό.
Τις προηγούμενες ώρες και μέρες τίποτα δεν προμήνυε το κακό που θα συνέβαινε. Σύμφωνα με άτομα του οικογενειακού της περιβάλλοντος, η νεαρή Χάριετ ταλαιπωρήθηκε από την περασμένη Δευτέρα με ίωση.
Την περασμένη Τρίτη επισκέφθηκε γιατρό και έβγαλε και ακτινογραφία θώρακος. Όμως η απάντηση ήταν πως δεν είχε κάποιο πρόβλημα στα πνευμόνια. Γύρισε σπίτι και την Τετάρτη άρχισε να ανεβάζει πυρετό. Η μητέρα της τη φρόντισε και μάλιστα αποφάσισε να ξαπλώσει δίπλα της τη νύχτα, μήπως η Χάριετ χρειαζόταν κάτι.
Η μητέρα δεν έκλεισε μάτι όλη τη νύχτα παρατηρώντας την κόρη της. Γύρω στις 6 το ξημέρωμα είδε ότι η κοπέλα έδειχνε να μην αναπνέει.
Φοβήθηκε πως είχε λιποθυμήσει», μας είπε στενός συγγενής της οικογένειας. Η μητέρα τη χτύπησε ελαφριά στο μάγουλο αλλά η Χάριετ δεν ανταποκρίθηκε. Κάλεσε το ΕΚΑΒ και οι διασώστες που έσπευσαν στο σπίτι της οικογένειας, στην οδό Καποδιστρίου, παρά τις αλλεπάλληλες προσπάθειές τους να την επαναφέρουν δεν τα κατάφεραν. Ηταν ήδη αργά!
ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΝΕΚΡΟΨΙΑΣ
Η εξέταση του ιατροδικαστή θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της άτυχης Χάριετ – Θεοδώρας Γκοτσοπούλου. Το πόρισμα είναι που αναμένει ολόκληρη η οικογένειά της. Η μητέρα της, δηλαδή, και τα τρία της αδέλφια, προκειμένου να μάθουν τι τελικά ήταν αυτό που προκάλεσε το μεγαλύτερο κακό στο κορίτσι τους, χωρίς να έχει προηγηθεί καμία ένδειξη σοβαρού προβλήματος υγείας.
ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ «ΑΝΤΙΟ»
Η κηδεία της 35χρονης θα τελεστεί το Σάββατο στις 11 π.μ., στον ιερό ναό των αγίων Αγγέλων του Α΄ δημοτικού κοιμητηρίου της Πάτρας. Δύο ημέρες μετά, αφενός γιατί αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή, αφετέρου προκειμένου να προλάβουν να έλθουν τα τρία της αδέλφια που ζουν σε διαφορετικά σημεία. Ο Αλέξιος, ο Μιχάλης και ο Αθανάσιος, εκ των οποίων ένας στην Κορέα, όπου διδάσκει ως καθηγητής πανεπιστημίου, άλλος στο Ελσίνκι και ο τρίτος στη Θεσσαλονίκη.
ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΚΛΙΠΟΝΤΟΣ Σ. ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΥ
Η 35χρονη ήταν κόρη του αείμνηστου πατρινού γιατρού – ακτινολόγου Σπύρου Γκοτσόπουλου. Ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από δέκα ακριβώς χρόνια, έχοντας νικηθεί από τον καρκίνο. Επρόκειτο για έναν από τους πλέον καταξιωμένους και αγαπητούς γιατρούς της πόλης.
ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ
Η 35χρονη εργαζόταν σε Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) αλλά ήταν ένα από τα πλέον ταλαντούχα μέλη του κόσμου των μουσικών της Πάτρας. Εχοντας σπουδάσει στο Δημοτικό Ωδείο Πατρών, απ’ όπου πήρε πτυχίο με πολλούς επαίνους, στο φλάουτο και το πιάνο. Αγαπούσε τη μουσική, αλλά τη λάτρευαν και οι συνάδελφοί της μουσικοί. Σε επικοινωνία μας με τους υπευθύνους του Δημοτικού Ωδείου, μας είπαν ότι στο άκουσμα της δυσάρεστης είδησης άπαντες έμειναν εμβρόντητοι. «Μας είναι αδύνατο να πιστέψουμε ότι έφυγε η Χάριετ. Το πιο γελαστό και το πιο αγαπητό παιδί μας. Το κορίτσι που μας μάγευε με το φλάουτο αλλά και την καλοσύνη του», μας είπε μία από τις καθηγήτριες μουσικής του Ωδείου.ΠΗΓΗ




ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.