Ticker

10/recent/ticker-posts

Αθώος ο ΝΕΑΡΟΣ ιχθυολόγος Χρήστος Λοβέρδος Στελακάτος που μίλησε για τις καρκινογόνες τροφές των ιχθυοτροφείων[ΒΙΝΤΕΟ]


Αθώος ο ΝΕΑΡΟΣ ιχθυολόγος Χρήστος Λοβέρδος Στελακάτος που μίλησε για τις καρκινογόνες τροφές των ιχθυοτροφείων[ΒΙΝΤΕΟ]






Αθωώθηκε ο Χρήστος Λοβέρδος Στελακάτος, ο οποίος εργάστηκε ως ιχθυολόγος σε εταιρία ιχθυοκαλλιέργειας

Αθωώθηκε ο Χρήστος Λοβέρδος Στελακάτος, ο ιχθυολόγος που είχε καταγγείλει τις πρακτικές των εταιριών και αποκάλυψε τους κινδύνους των τροφών που παρασκευάζονται στα ιχθυοτροφεία.
Ο ιχθυοτρόφος κρίθηκε σήμερα αθώος από το μονομελές πλημμελειοδικείο Ηγουμενίτσας και σε προσωπικό του μήνυμα ευχαριστεί όσους συμπαραστάθηκαν στη δικαστική του περιπέτεια.




Πριν απο λιγο αθωωθηκα. Απο το μονομελες πλημ/κειο ηγουμενιτσας μετα απο μηνυση του διευθυντη παραγωγικων μοναδων της ανδρομεδας ιχθυοκαλλιεργειες. Αναλυτικη ενημερωση θα γινει σε λιγες ωρες. Ενα μεγαλο ευχαριστω στη κοινωνια
 
  Έκκληση συμπαράστασης για τον ιχθυολόγο που κινδυνεύει με 27 χρόνια φυλάκιση γιατί ενημέρωσε για το τι τρώμε (Βίντεο)
Πηγή



ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.