Ticker

10/recent/ticker-posts

Καιρός:Καρέ - καρέ η εξέλιξη των καιρικών συνθηκών.Αδιάφορη η μακροπρόθεσμη τάση... (videos)


Καιρός:Καρέ - καρέ η εξέλιξη των καιρικών συνθηκών.Αδιάφορη η μακροπρόθεσμη τάση... (videos)









Φαίνεται πως θα διατηρηθεί για αρκετές ακόμη ημέρες η απουσία βροχοπτώσεων και χιονοπτώσεων φυσικά, για το μεγαλύτερο μέρος της χώρας...
Αν εξαιρέσει κανείς το γρήγορο πέρασμα του βαρομετρικού χαμηλού που προκαλεί τη σημερινή κακοκαιρία, ο καιρός μέχρι και τις πρώτες μέρες του Φλεβάρη δεν εμφανίζει κάτι το ιδιαίτερα ανησυχητικό. Ούτε ιδιαίτερο κρύο, με εξαίρεση μια μικρή πτώση της θερμοκρασίας Πέμπτη και Παρασκευή στη βόρεια -κυρίως- Ελλάδα, ούτε βέβαια και φαινόμενα.
Είναι πιθανό να σημειωθούν κάποιες χιονοπτώσεις σε ορεινές περιοχές της βορειοανατολικής Ελλάδας κατά τη διάρκεια της Πέμπτης, όπως θα δείτε στον χάρτη με την κίνηση των βαρομετρικών συστημάτων πάνω από την Ελλάδα. 
Σε ό,τι έχει να κάνει με τη θερμοκρασία, κάτι δείχνει να αρχίζει να αλλάζει πανευρωπαϊκά από τις 6 Φλεβάρη και μετά με αρκετό ψύχος να συσσωρεύεται στη βόρεια Ευρώπη, χωρίς πάντως με τα σημερινά στοιχεία να κατορθώνει να βρίσκει δίοδο προς τη χώρα μας. Είναι, όμως, πολύ νωρίς για να θεωρηθεί κάτι δεδομένο, αφού για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, τα στοιχεία αλλάζουν καθημερινά.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.