Ticker

10/recent/ticker-posts

Πέπλο μυστηρίου τυλίγει Το πλοίο 150 ΕΤΩΝ ΣΤΟ Great Barrier Reef ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ «κυνηγός ναυαγίων»...!![ΒΙΝΤΕΟ]

Πέπλο μυστηρίου τυλίγει Το πλοίο 150 ΕΤΩΝ ΣΤΟ Great Barrier Reef ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ
«κυνηγός ναυαγίων»...!![ΒΙΝΤΕΟ]





Πέπλο μυστηρίου τυλίγει τα ερείπια ενός πλοίου 150 ετών που ανακαλύφθηκε σε κοραλλιογενή ύφαλο της Αυστραλίας.

Το πλοίο στο Great Barrier Reef ανακάλυψε, όπως αναφέρει η Daily Mail, ένας 84χρονος «κυνηγός ναυαγίων», ο Μπεν Κροπ, μαζί με τον γιο του Άνταμ την περασμένη Δευτέρα.
Οι δύο δύτες πιστεύουν ότι η ανακάλυψή τους θα λύσει τη μυστήρια εξαφάνιση ενός πλοίου από τις ακτές της Αυστραλίας πριν από 150 χρόνια.
Ο Μπειν Κροπ και ο γιος του είχαν βγει σε αναζήτηση ενός ναυαγίου στον ύφαλο Sudbury. Αφού βρήκαν μια άγκυρα και άρχισαν να κολυμπούν, ανακάλυψαν τα ερείπια του πλοίου.
Ο ίδιος είπε στην αυστραλιανή έκδοση της Daily Mail ότι πιστεύει ότι το ναυάγιο είναι περίπου 150 ετών.
«Υπήρχε ένα πλοίο που ονομαζόταν Undine και εξαφανίστηκε το 1978 και βάσει της πορείας που ακολουθούσε, θα έπρεπε να περάσει από εδώ. Μπορεί να είναι αυτό το εξαφανισμένο πλοίο» λέει ο Κροπ. Το Undine έφυγε από το Μπρίσμπεϊν στις 15 Μαΐου 1873 κινούμενο βόρεια και δεν το είδε κανείς ποτέ ξανά.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.