Ticker

10/recent/ticker-posts

ΡΩΣΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ-ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

ΡΩΣΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ-ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ







GEWKWN : ΡΩΣΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΚΥΠΡΙΩΝ, ΚΟΥΡΔΩΝ……
 
Να θυμηθούμε την ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΚΡΥΨΕ Η ΠΡΑΒΔΑ ΓΙΑ ΤΗN ΕΛΛΑΔΑ……
ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
Σημείωση GEWKWN : Έχω αφαιρέσει όλες τις χρονολογίες διότι όπως γνωρίζουμε Ο Θεός έδωσε παράταση των γεγονότων …..
Το αρχικό άρθρο, στο μυστικό σημείο τώρα που δεν δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Πράβδα, τόνιζε πως το έτος …… θα είναι για την Ελλάδα ένα έτος κατάρρευσης, πολέμου, αναταραχών, αλλά και αναγέννησης!
Η οικονομική υποδούλωση, που επιβάλλεται από την ΕΕ, αλλά και οι ισλαμιστές «έποικοι» (λαθρομετανάστες) θα προκαλέσουν μεγαλύτερες και χειρότερες αντιπαραθέσεις………
Ο πόλεμος του Ισραήλ με Χεζμπολάχ-Τουρκία, που θα μεταφερθεί στην Κύπρο θα δώσει στην Ελλάδα την ευκαιρία να αποκαταστήσει έστω και προσωρινά την ενότητά της.
Από τους Έλληνες Στρατιωτικούς θα αναδειχθεί μια ενωτική και ικανή ηγεσία, μέσα σε μια θάλασσα αναρχίας και μάταιης ανοησίας!
Το γεγονός ότι Τούρκοι Μουσουλμάνοι, καθώς και μη-Τούρκοι Μουσουλμάνοι ( λαθρομετανάστες) θα αναμιχθούν δρώντας εναντίον της Ελλάδος, θα δώσει στη χώρα κάθε λόγο για να απαλλαγεί από αυτές τις εθνικές απειλές!
Με την κατάρρευση της τουρκικής πολεμικής προσπάθειας (θα δούμε παρακάτω τι θα συμβεί στην Τουρκία), το Ελληνικό Γενικό Επιτελείο, υποστηριζόμενο από την Εκκλησία και με οικονομικές εγγυήσεις από τη Ρωσία, θα καταλάβει την εξουσία!
Η Ευρώπη θα εξοργιστεί και θα επιχειρήσει με μια γρήγορη κίνηση να ρίξει το Ελληνικό Γενικό Επιτελείο, μέσα από μια «έγχρωμη επανάσταση», με επικεφαλής τους αναρχικούς και τους Μουσουλμάνους!
Η Ελλάδα θα διευρύνει περαιτέρω τον στρατό της και θα εργαστεί από κοινού με τη Ρωσία, αποτελώντας έτσι και μια χερσαία γέφυρα της με τη Σερβία, η οποία θα συσφίξει τη συμμαχία της με τη Ρωσία.
ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ
Η Ρωσία, γράφει πάντα το ρωσικό άρθρο, λόγω της Τουρκικής εμπλοκής, καθώς και των Ελλήνων και των Κούρδων, θα βγει ως ο κύριος σύμμαχος του Ισραήλ, εναντίον των Τούρκων αρχικά και στη συνέχεια κατά των υπολοίπων Ισλαμιστών!
Έτσι βέβαια η Ρωσία θα χάσει τη μεγάλη επιρροή της στους Άραβες ισλαμιστές, αλλά θα κερδίσει πάρα πολύ σε Ορθοδόξους Χριστιανούς και άλλες χριστιανικές ομάδες, καθώς και τους Εβραίους! (πρόκειται για προαναγγελία θεαματικής στροφής της πάγιας ρωσικής εξωτερικής πολιτικής)
ΡΩΣΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
Η Ρωσία λοιπόν το ……. θα συμμετέχει σε μια αρχικά πολιτική και στη συνέχεια σε μια σύντομη στρατιωτική αντιπαράθεση στη Μαύρη Θάλασσα με τους Τούρκους!
Αν και η Τουρκία είναι χώρα-σύμμαχος του ΝΑΤΟ, το ΝΑΤΟ δεν θα κάνει βήμα, αφού δύο άλλες χώρες-σύμμαχοι του ΝΑΤΟ (Ελλάδα και Βουλγαρία) θα συμμετέχουν (στον πόλεμο)!
(Εδώ φαίνεται ξεκάθαρα ότι η Ρωσία θα περιμένει την εμπλοκή της Ελλάδας – Βουλγαρίας με την Τουρκία για να παρέμβει, ώστε να είναι εξασφαλισμένη η μη Νατοϊκή παρέμβαση, αφού σύμφωνα με άρθρο της «συμμαχίας» αν μια νατοϊκή χώρα δεχθεί επίθεση από τρίτη χώρα, τότε όλο το ΝΑΤΟ δέχεται επίθεση και οφείλει να τη συνδράμει. Εάν όμως εμπλέκεται Νατοϊκή με Νατοϊκή χώρα, το ΝΑΤΟ μόνο συμβουλές μπορεί να δίνει. Αυτό είναι το κομβικό σημείο της Ρωσικής Εμπλοκής κατά της Τουρκίας…
Η ρωσική εμπλοκή θα γίνει κυρίως με τη μορφή Πολεμικού Ναυτικού και Αεροπορικών Δυνάμεων, αλλά και επιδρομές Πεζοναυτών στις τουρκικές παράκτιες περιοχές, προαναγγέλλει ρητά το ρωσικό άρθρο!
Το αποτέλεσμα θα είναι μια ισχυρότερη ρωσική παρουσία στα Βαλκάνια, ιδιαίτερα με την Ελλάδα και τη Σερβία σταθερά στη ρωσική σφαίρα και τη Βουλγαρία να ολισθαίνει προς την ίδια κατεύθυνση, καταλήγει.
5 + 2 ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
Εκ των παραπάνω, συνάγεται ότι η Τουρκία θα αντιμετωπίσει πέντε εξωτερικούς πολέμους, έναν ανταρτοπόλεμο αντίστασης και έναν εσωτερικό ανταρτοπόλεμο ταυτόχρονα, από Ισραήλ, Ρωσία, Κύπρο, Ελλάδα, Βουλγαρία, Χριστιανούς του Λιβάνου και Κούρδους.
Η Ρωσία λοιπόν θα έχει εμπλακεί υπέρ του Ισραήλ και κατά των Τούρκων σε τρίτη χώρα, στο Λίβανο, στο Νότιο Μέτωπο, γεγονός που θα ωθήσει την Κύπρο σε άμεση επίθεση κατά των Τούρκων κατακτητών του βορείου τμήματος της Νήσου, κατάσταση που με τη σειρά της θα φέρει εμπλοκή της Ελλάδας, αλλά και της Βουλγαρίας κατά της Τουρκίας, ωθώντας πλέον τη Ρωσία να χτυπήσει κατευθείαν την ίδια την Τουρκία από το Βόρειο Μέτωπο, από τη Μαύρη Θάλασσα, ενώ και οι Κούρδοι θα χτυπούν εσωτερικά)
ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ …………….
ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ Β. ΚΥΠΡΟΥ, ΙΜΒΡΟΥ – ΤΕΝΕΔΟΥ
Και παρακάτω συνεχίζει το άρθρο για τα εσωτερικά της Τουρκίας:
Η Τουρκία, που η οικονομία της βρίσκεται ήδη στο βούρκο, θα πρέπει να αντιμετωπίσει πέντε Πολέμους ταυτόχρονα και θα καταρρεύσει άμεσα!
Οι Στρατιωτικοί θα συλλάβουν και θα εκτελέσουν γρήγορα τους περισσότερους από το κυβερνόν κόμμα και το Υπουργικό Συμβούλιο, ενώ θα ολοκληρώσουν τους όρους της Ειρήνης και της απόσυρσης στρατευμάτων με τους Ισραηλινούς, Έλληνες, Βουλγάρους, (τους Χριστιανούς) του Λιβάνου και τους Ρώσους!.
Θα δοθεί έτσι μια πολύ καλή ευκαιρία στους Κυπρίους να αποκτήσουν το έδαφος της βορείου Κύπρου (κατεχόμενα)!.
Τέλος, οι Έλληνες Μουσουλμάνοι που θα έχουν απελαθεί (από την Ελλάδα) θα δημιουργήσουν νέες πονοκεφάλους για τους Τούρκους στρατιωτικούς!
Η ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ «ΑΡΚΤΟΥ»
Χρονιά-σταθμός στην παγκόσμια ιστορία προβλέπει πως θα είναι το 2011 για την ανθρωπότητα η ρωσική εφημερίδα «Πράβδα», σε άρθρο του Stanislav Mishin που δημοσιεύθηκε στις 6-1-2011, με μεγάλες οικονομικές καταρρεύσεις, γεωπολιτικές ανατροπές και αιματηρούς πολέμους, με επίκεντρο την ισλαμική Τουρκία του Ερντογάν!
ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΕΙΔΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Εντύπωση προκαλεί πάντως πως στην Πράβδα, δεν εμφανίζεται ολόκληρο άρθρο, που ετοιμάστηκε από τον συντάκτη του στις 31 Δεκεμβρίου 2010 και δημοσιεύτηκε στις 6-1-2011 στην εφημερίδα! Όλως περιέργως λείπει ένα πολύ εντυπωσιακό κομμάτι
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΗΠΑ – ΣΥΝΤΟΜΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΙΡΑΝ – ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ – ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ
Το άρθρο διαβλέπει οικονομική εξασθένιση των ΗΠΑ λόγω της κατάρρευσης (κραχ) μεγάλες αναταραχές και Εμφύλιο Πόλεμο στο Μεξικό, που θα επεκταθεί στις παραμεθόριες αμερικανικές περιοχές και στο Τέξας (το οποίο για να προστατευθεί από το κύμα προσφύγων και εγκληματικότητας) θα κινηθεί για να κλείσει τα σύνορά του, τη στιγμή που η Ομοσπονδιακή Αμερικανική Κυβέρνηση θα του το απαγορεύσει, ενώ θα προσπαθήσει στη συνέχεια να ελέγξει τη βιομηχανία του, με πρόφαση την ποιότητα του αέρα, ώστε να βυθίσει την οικονομία του, οδηγώντας την Πολιτεία να ανακηρύξει τελικά την Ανεξαρτησία της!
Θα χυθεί τότε αίμα και το Τέξας θα πολεμήσει, ειδικά όταν αρχίσουν οι συλλήψεις! Η μόνη ελπίδα της Δημοκρατίας του Τέξας θα είναι να δει ακριβώς πόση δυσαρέσκεια υπάρχει και στους υπόλοιπους της συνομοσπονδίας, αναφέρει η Πράβδα.
Η οικονομική κατάρρευση των ΗΠΑ, παράλληλα με μια σύντομη σύγκρουση με το Ιράν (με σκοπό να εκφοβίσει και να κρατήσει σε αναγκαστική ενότητα τους εξοργισμένους οικονομικά Αμερικανούς πολίτες) Επίσης η ενοποίηση της Κορέας, θα υποχρεώσει σε άλλη μια αποχώρηση τους Αμερικανούς, κάνοντας και τους Ιάπωνες να ξεχυθούν στους δρόμους για να βεβαιωθούν ότι το ίδιο θα συμβεί και εκεί (καθώς οι ΗΠΑ διατηρούν Βάσεις και 47.000 Πεζοναύτες στην Ιαπωνία)!
Αυτά θα είναι τα πρώτα μεγάλα βήματα πτώσης για την αυτοκρατορία θανάτου, αλλά δεν θα είναι τα τελευταία. Καθώς(ταυτόχρονα) θα είναι απασχολημένη με την προσπάθεια να κρατήσει τον μεξικάνικο εμφύλιο πόλεμο από την πλήρη έκρηξή του στους δρόμους του Φοίνιξ και του Σαν Ντιέγκο, το Τέξας από το να γίνει ανεξάρτητο και το Νότο από την ανταρσία!
ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΙΙΤΩΝ ΑΠΟ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ
Ιράν (Σιίτες Μουσουλμάνοι), αλλά μετά θα αποχωρήσει, ενώ στο εσωτερικό θα αντιμετωπίσει Εξέγερση των (φιλοϊρανών) Σιιτών Μουσουλμάνων, την οποία θα αντιμετωπίσει με Γενοκτονία, όπως γράφει η εφημερίδα!
(Σουνίτες – «παραδοσιακοί», εκ των μη συγγενών Χαλιφών διαδόχων του Μωάμεθ – είναι το μεγαλύτερο μέρος των Μουσουλμάνων, ενώ οι Σιίτες – «διαδοχικοί», εκ του γαμπρού του Μωάμεθ, του Αλί, τον οποίο σκότωσε κάποιος Χαλίφης – εντοπίζονται κυρίως σε Ιράκ και Ιράν… Θεωρούνται αντίπαλες μερίδες και υπάρχει μεγάλη έχθρα μεταξύ τους. Έτσι εξηγείται ότι η Σαουδική Αραβία θα συμπράξει με τις ΗΠΑ εναντίον των Σιιτών του Ιράν, πράγμα για το οποίο θα αντιμετωπίσει εξέγερση των δικών της Σιιτών…)
ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΑΓΓΛΙΑΣ……Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΑΝΑΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΦΩΚΛΑΝΤ
Η οικονομική και πολιτική εξασθένιση επίσης της Αγγλίας θα είναι τέτοια, με πολύ σοβαρές ταραχές και πτώση τελικά της Κυβέρνησης, ώστε οι Αργεντινοί (αναβαπτισμένοι από το σοκ του ΔΝΤ) θα ορμήσουν και θα ανακαταλάβουν τα περίφημα νησιά Φώκλαντ, γύρω από τα οποία υπάρχουν πολύ μεγάλα κοιτάσματα πετρελαίου!
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.