Ticker

10/recent/ticker-posts

Μέτρα και από την Μόσχα…Η Ρωσία κλείνει τα σύνορα με την Κίνα.Όπως μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης, η ανακοίνωση ήρθε δια στόματος του νέου πρωθυπουργού Μιχαήλ Μισούστιν.(ΒΙΝΤΕΟ)


Μέτρα και από την Μόσχα…Η Ρωσία κλείνει τα σύνορα με την Κίνα.Όπως μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης, η ανακοίνωση ήρθε δια στόματος του νέου πρωθυπουργού Μιχαήλ Μισούστιν.(ΒΙΝΤΕΟ)








Μέτρα και από την Μόσχα…
Στο «γαϊτανάκι» του παγκόσμιου φόβου μπαίνει και η Ρωσία.
Όπως μεταδόθηκε πριν από λίγο, η Μόσχα αποφάσισε δραστικά μέτρα για να περιορίσει την εξάπλωση του ιού στην ενδοχώρα, κλείνοντας τα σύνορά της στην περιοχή της Απω Ανατολής προκειμένου να εμποδίσει ασθενείς που ενδεχομένως έχουν προσβληθεί από τον νέο κοροναϊό να περάσουν τα σύνορα από την γειτονική Κίνα.
Όπως μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης, η ανακοίνωση ήρθε δια στόματος του νέου πρωθυπουργού, Μιχαήλ Μισούστιν,, ο οποίος ανακοίνωσε ότι «θα ενημερώσουμε όλους για το κλείσιμο των συνόρων στην Άπω Ανατολή καθώς και για άλλα μέτρα που έλαβε η ρωσική κυβέρνηση».
«Η σχετική εντολή υπεγράφη σήμερα και η εφαρμογή της έχει ήδη ξεκινήσει» δήλωσε επιπρόσθετα ο Ρώσος πρωθυπουργός, σύμφωνα με το Sputnik.
Η Ρωσία παρακολουθεί την επιδημία κοροναϊού, όπως υπογραμμίζουν ρωσικά μέσα ενημέρωσης, και από την κυβέρνηση ειδική ομάδα εργασίας για να αποτρέψει τον θανατηφόρο ιό να φτάσει στη χώρα. Προηγουμένως, το υπουργείο Εξωτερικών προειδοποίησε τους πολίτες να ματαιώσουν τα ταξίδια τους στην Κίνα, εκτός κι αν υπάρχει μεγάλη ανάγκη να πραγματοποιηθεί το ταξίδι.
ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.