Ticker

10/recent/ticker-posts

Νέος σεισμός σημειώθηκε ΣΕ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΚΑΡΠΑΘΟ- Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο, ο σεισμός είχε ΜΕΓΕΘΟΣ 5,9 ΡΙΧΤΕΡ και εστιακό βάθος 2 χιλιομέτρων.

Νέος σεισμός σημειώθηκε ΣΕ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΚΑΡΠΑΘΟ-
Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο, ο σεισμός είχε ΜΕΓΕΘΟΣ 5,9 ΡΙΧΤΕΡ και εστιακό βάθος 2 χιλιομέτρων.






Νέος σεισμός σημειώθηκε στα Δωδεκάνησα, στη θαλάσσια περιοχή 144 χιλιόμετρα νότια της Ρόδου και 74 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Καρπάθου.
Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο, ο σεισμός είχε μέγεθος 5,9 Ρίχτερ και εστιακό βάθος 2 χιλιομέτρων.
Σημειώνεται ότι τα δεδομένα για το σεισμό που προέρχονται από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών ή από το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο είναι λύσεις προερχόμενες από το αυτόματο υπολογιστικό σύστημα, χωρίς τη συμμετοχή σεισμολόγου. Ενημερώνονται συνεχώς με την άφιξη νέων δεδομένων.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.