Ticker

10/recent/ticker-posts

VICE-ΤΟ...ΕΙΔΑΜΕ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ...!!Είστε έτοιμοι;«Γενετήσια πράξη» με…ΕΝΤΟΜΑ....!!(ΒΙΝΤΕΟ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019)


VICE-ΤΟ...ΕΙΔΑΜΕ...ΚΑΙ ΔΕΝ  ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ...!!Είστε έτοιμοι;«Γενετήσια πράξη» με…ΕΝΤΟΜΑ....!!(ΒΙΝΤΕΟ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019)








Το γνωστό VICE δημοσιοποίησε ένα ντοκιμαντέρ που σίγουρα παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.
Αυτή την στιγμή, επάνω στον πλανήτη υπάρχουν Hipsters που αγαπάνε πολύ τα έντομα. Δεν πρόκειται για την αγάπη που νομίζετε. Τα σεξουαλικά φετίχ με την συμμετοχή εντόμων, τα τελευταία χρόνια κερδίζουν όλο και περισσότερους οπαδούς.
Σύμφωνα με έναν λάτρη του είδους: Όταν νιώθω τα έντομα να ανεβαίνουν επάνω στο σώμα μου, νιώθω μια πολύ ωραία αίσθηση που με ευχαριστεί.Νιώθω ότι έρχομαι πολύ κοντά με τα έντομα και έτσι το συναίσθημα της αγάπης, κατακλύζει τον εσωτερικό μου κόσμο.

Να σημειωθεί ότι αυτοί οι άνθρωποι βάζουν σκουλήκια και άλλα έντομα, επάνω στα γεννητικά τους όργανα για να νιώσουν ηδονή.
Αυτή η περίεργη συνήθεια έχει κερδίσει τις καρδιές χιλιάδων ανθρώπων αλλά τους περισσότερους ανθρώπους, όχι μόνο δεν τους κερδίζει αλλά τους αηδιάζει (μέχρι στιγμής).
Αναδεικνύουμε το θέμα διότι πρέπει να ξέρουμε τι συμβαίνει πάνω στον πλανήτη και τι… συνήθειες έχουν οι συνάνθρωποι διότι δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι: Πολλά πράγματα που κάποτε φάνταζαν περίεργα, πλέον θεωρούνται φυσιολογικά από την πλειοψηφία.
Δώστε προσοχή σε αυτή την είδηση γιατί θα σας χρειαστεί στο μέλλον. Όπως πάντα, τα σχόλια αλλά και τα συμπεράσματα δικά σας!
Photo:pexels
el.gr
ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.